Jel' isto da ja tebi ženu pohvalim ili povalim?ChWilla je napisao/la:ma hajd' šta ima veze da li se kaže koncesija ili koncesia, smisao je isti
Eisenbahner1921 je napisao/la:Jel' isto da ja tebi ženu pohvalim ili povalim?ChWilla je napisao/la:ma hajd' šta ima veze da li se kaže koncesija ili koncesia, smisao je isti
MU'MIN T.M. je napisao/la:
O S T A N I !!!
Niko ne kaki meni je samo naumpala ta grupacija i onako sam je spomenuo, ne kudim nikog ko hoce nek uplati ko nece ne mora...ChWilla je napisao/la:a to za as grupaciju, da izvinete, ne kakite. akcija traje do marta, a prozivali ste neke ljude koji su bukvalno dan-dva poslije toga uplatili.
Trebali bi radnicima na sljemove staviti kamereHadzijalagic je napisao/la:Bi valjala kakva kamera sa sjevera
Nekako izgleda losa rezolucija ove kamere, a za to bi bilo dobro postaviti po jednu kameru na reflektore na istocnoj strani da snimaju i onda napraviti klip izgradnje u bubam nekih 4-5 minutasajo10 je napisao/la:Posto sad imaju i kamere koje to snimaju, bilo bi lijepo na kraju kada se akoBogda tribina napravi, da se uradi jedan video od pocetka do kraja gdje se vide tok rada (ono u ubrzanam toku)