LARS1921 je napisao/la:Gdje si igrao? Istra, Sloboda, trećeligaši, latvija - Vidjeli smo određen kvalitet ali smo skeptični prema ekipama i ligi gdje si igrao, dođi na par treninga, nećeš - zdrao
manje serendajte ništa vam ne odgovara

LARS1921 je napisao/la:Gdje si igrao? Istra, Sloboda, trećeligaši, latvija - Vidjeli smo određen kvalitet ali smo skeptični prema ekipama i ligi gdje si igrao, dođi na par treninga, nećeš - zdrao
manje serendajte ništa vam ne odgovara
svaka cast! tako sam ponosan Volim te Zeljo do kada je akcija za drugu stolicu da se pokusam skontatiLARS1921 je napisao/la:fala pivari
Marketing tim Kluba na celu s Emirom Dobracom, najveci je krivac za ovo sto se desava.Ajzea je napisao/la:Ko pokrenu ovu lavinu sa desetogodisnjim?
Tek smo krenuli u pohod na drugu.. Posalji poruku ako jos sta trebaCARSONIO je napisao/la: svaka cast! tako sam ponosan Volim te Zeljo do kada je akcija za drugu stolicu da se pokusam skontati
Fakat. Hvala svima jer da nije ovog druzenja raje i zajednistva nikad se ne bi upustili ni u jednu akciju. Ako Bog da, idemo po drugu 10godisnju i moja procjena je da ce do nove se nakucati 300 desetogodisnjih.Fanzi je napisao/la:Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovoj karti sa foruma. Hvala
Danas sam pisao vjerovatno cemo preci u januar svi imaju vremena da sudjeluju. Ako nemas petobu imas jarana po cvaju i eto.CARSONIO je napisao/la:svaka cast! tako sam ponosan Volim te Zeljo do kada je akcija za drugu stolicu da se pokusam skontatiLARS1921 je napisao/la:fala pivari
Složio bih se sa tobom da nije inperativa izlaska na euro scenu. Mislim da ce ovo djece što je nafato po juniorima povesti na pripreme i probati napraviti od njih igrace.chile je napisao/la:Trenutno nas najveci problem jeste nepovjerenje u same sebe, tj svoju skolu. Imamo beka koji je morao dobiti priliku ali ne Slavko ide ziheraski na iskustvo i to ce nas kostati itekako ako ne pocne gledati u svoje dvoriste.
Pravimo igrace koji su se pokazali nasim blagom i oduvijek smo s njima imali najbolje uspjehe sad odjednom niti jedan nevalja pa koji qurac onda imamo ti omladinsku skolu i lafo se dicimo njom a trazimo polovnjake po ljevim ligama.
Nikad mi nece biti jasno kako iskopaju likove kao ovaj iz Litvanije, a decko u najboljim godinama ceka priliku....
Sent from my Plavo Sokocalo