Zato sto nam se takvo razmisljanje obilo od glavu, a jos vaznije, od kasu.Vrag je napisao/la:
Ako nisi siguran u njegov kvalitet zasto ga onda i zvati ?Valjda trazimo pojacanje
Zato sto nam se takvo razmisljanje obilo od glavu, a jos vaznije, od kasu.Vrag je napisao/la:
Ako nisi siguran u njegov kvalitet zasto ga onda i zvati ?Valjda trazimo pojacanje
Ma nije fazon u Cuku, nego u menadzerima. Cuka sam uzeo onako. On ti preporuci, super, tada i tada pocinjemo sa pripremam/treningom dovedi ga na probu. I to je topile87 je napisao/la:Istina je da je preko Cuka doslo svega par igraca i da pogotovo Husic nema veze sa njim...ljudi placaju milione i fule u transferu a ne sa besplatnim igracima. Tako je bilo oduvjek nabrojacu ti milion igraca od rata na ovamo sa kojima smo fulili a neke smo znali platiti po 150 000$.Vrag je napisao/la:Ovo sa probom ima smisla kada ti Cuk preporuci igraca i tako se trebalo raditi, a ne odmah potpis. Ali realno koji ce ti igrac doci na probu kada ga ti zovnes ? Sa kvalitetnim igracima tesko ce to proci, a ovaj sigurno ima kvaliteta cim smo ga pozvali.Brkoo je napisao/la:Da se u blizoj proslosti radilo kao sad sa tim probama ne bi bilo Husica, i ostalih imbecila. Lik igra u Latviji i sad treba da potpisemo odmah ugovor sa njim, kako da ne. Da se radi o igracu poput npr. Salihovica onda za njega ne bi bilo probe, jer se radi o klasnom igracu, a ove anonimce prvo na probu pa ako zadovolje potpisuj sa njima..
Stavi se u poziciju igraca i vidi
Grbavica je napisao/la:Cini mi se da je ovaj ljetos trebo u Slobodu ali ih je nesto izradio i otiso negdje drugo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je taj..Grbavica je napisao/la:Cini mi se da je ovaj ljetos trebo u Slobodu ali ih je nesto izradio i otiso negdje drugo.
Trebao je on kod nas ljetos.Grbavica je napisao/la:Cini mi se da je ovaj ljetos trebo u Slobodu ali ih je nesto izradio i otiso negdje drugo.
Hurmasica je napisao/la:FOTO: FK Željezničar potpisao ugovor sa sindikatima BH Telecoma
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... oma/23126/" target="_blank
Hurmasica je napisao/la:FOTO: FK Željezničar potpisao ugovor sa sindikatima BH Telecoma
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... oma/23126/" target="_blank
istina da bi nam valjaoAjzea je napisao/la:Kakav zlocin prema sebi napravismo sto dadosmo otkaz Kramaricu.
Ima ga Slavko u tefteruElegant je napisao/la:Na kraju krajeva gdje uopste pronađose ovoga iz Litvanske lige.