Uh..Hurmasica je napisao/la:FOTO: Zavirite u Plavu kućicu na Sarajevo Holiday Marketu
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zavirite-u ... etu/23078/" target="_blank
Hurmasica je napisao/la:FOTO: Zavirite u Plavu kućicu na Sarajevo Holiday Marketu
http://fkzeljeznicar.ba/foto-zavirite-u ... etu/23078/" target="_blank
Belo oko mene sve je belo ... sakupimo ovaj snijeg i prodamo u Brazil, oni dole nisu snijega ocima vidjeli obradovali bi se kao djeca i dali bi nam love da odmah dignemo i jug i teren, jos nam para ostane.storm_raider je napisao/la:[Uh..
Ja imam osjecaj da ce ti na kraju puci film i da ces ti biti generalni sponzor.Elegant je napisao/la:Belo oko mene sve je belo ... sakupimo ovaj snijeg i prodamo u Brazil, oni dole nisu snijega ocima vidjeli obradovali bi se kao djeca i dali bi nam love da odmah dignemo i jug i teren, jos nam para ostane.storm_raider je napisao/la:[Uh..
Kud nije kokain ...
Sudeci po Šiljkovoj faciTryg je napisao/la:
Sabrinaa budi moja voli samo mene...
De nek neko napravi one oblacice iznad glave sa porukama. Sta li Sormi misli sada
gavran je napisao/la:boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
Od 1. januara bez ugovora su: Paddy McCarthy, Jordan Spence, Lorik Cana, Anthony Gerrard, Reece Wabara, Marco Motta, Juan Vargas, Joey O'Brien, Martin Caceres, Alex, Philippe Mexes, Felipe Mattioni, Joleon Lescott, Felipe Santana, Kevin Constant, Jose Bosingwa. Također, veliki je broj dobrih i iskusnih veznjaka koji su bez angažmana: Charles N'Zogbia, Leon Osman, Dean Hammond, Diego Poyet, Jay Tabb, Larsen Toure, Luchiano Becchio, Raul Meireles, Sulley Muntari, Kagisho Dikgacoi, Samba Diakite, Joseph N'Guessan, Kevin Nolan, Simao Mate, Zakaria Labyad, Joey Barton, Royston Drenthe, Michael Essien, Nigel Reo-Coker I poslastica na kraju - napadači: Emmanuel Adebayor, Bobby Zamora, Andy Little, Shola Ameobi, Lauri Dalla Valle, Jefferson Farfan, Oussama Assaidi, Carlton Cole, Dimitar Berbatov.
ulazi Slavka u svlacionicu i govori danas Marco Mota hahahahahahMinjore je napisao/la:gavran je napisao/la:boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom
Od 1. januara bez ugovora su: Paddy McCarthy, Jordan Spence, Lorik Cana, Anthony Gerrard, Reece Wabara, Marco Motta, Juan Vargas, Joey O'Brien, Martin Caceres, Alex, Philippe Mexes, Felipe Mattioni, Joleon Lescott, Felipe Santana, Kevin Constant, Jose Bosingwa. Također, veliki je broj dobrih i iskusnih veznjaka koji su bez angažmana: Charles N'Zogbia, Leon Osman, Dean Hammond, Diego Poyet, Jay Tabb, Larsen Toure, Luchiano Becchio, Raul Meireles, Sulley Muntari, Kagisho Dikgacoi, Samba Diakite, Joseph N'Guessan, Kevin Nolan, Simao Mate, Zakaria Labyad, Joey Barton, Royston Drenthe, Michael Essien, Nigel Reo-Coker I poslastica na kraju - napadači: Emmanuel Adebayor, Bobby Zamora, Andy Little, Shola Ameobi, Lauri Dalla Valle, Jefferson Farfan, Oussama Assaidi, Carlton Cole, Dimitar Berbatov.
Slazem se, ponuda mora biti mnogo bogatija i raznovrsnija.dimitrijevic je napisao/la:Veliki minus za fanshop,ove markete I ponudu u istom. Neki dan odem da kupim jednu od pet dukserica koje su na ponudi I na kraju samo jedna ima I to broj xxxl...vrlo siromasna ponuda sa hemijskama I olovkqma I losim majicama.Sa dresovima cirkus takodjer znamo koliko smo ih cekali,pa odjednom nema plavih.Uglavnom nadam se u 2017. puno vecoj angazovanosti oko fanshopa I ponude jer je I to ogledalo kluba I ima dosta turista koji tu dolaze.Ovo sad je siromasno I neozbiljno...