Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sofronije
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri dec 07, 2016 2:31 pm

Ev jedna anegdota....Na slici koja je sad objavljena za jubilarnu stotu ulaznicu, i ovaj gospodin u sredini je bio upisao Medresu....ali zbog utakmica voljenog kluba(gostujucih i domacih) biva izbacen :D
:zeljeznicar1:

Jaozinho22

sri dec 07, 2016 2:34 pm

Vrag je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Uvijek sam cijenio ovog Marina Popovica :kafa:
taj nas ne moze smisliti
Niie nas ni Zaha mogao smislit kao i svi smogovci ali ipak je došao. Ne pričam o povezanosti Marina s nama ali mu je sigurno bolje kod nas ili kod kosookih nego da nema hljeba jest u smrdigradu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

cikazubo
Kontakt:

sri dec 07, 2016 2:36 pm

Spoiler:
slika
Ovako sanjam otvaranje istoka, svaka stolica jedna plavo-bijela zastavica :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

sri dec 07, 2016 2:43 pm

Otvaranje ili protiv mladosti ili protiv radnika kakvo će to ludilo biti :O.

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:09 pm

Kostic je los. Katastrofa. Pa bolji su oni djuturumi iz Radnika.. Jedina prihvatljiva opcija je jos jedan Aco :D
Ilicu ne budi picokaa
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:13 pm

Plan zimskih priprema ekipe Željezničara

http://fkzeljeznicar.ba/plan-zimskih-pr ... ara/23073/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:15 pm

Ima da popunimo pomocni opet na mecevima sa Semom i Radnikom :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

sri dec 07, 2016 3:18 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Uvijek sam cijenio ovog Marina Popovica :kafa:
taj nas ne moze smisliti
Niie nas ni Zaha mogao smislit kao i svi smogovci ali ipak je došao. Ne pričam o povezanosti Marina s nama ali mu je sigurno bolje kod nas ili kod kosookih nego da nema hljeba jest u smrdigradu.
Ma nije Zaha bio takav ni Adilovic, ovaj je kompleksas, onaj klasicni robijas...

Okolele
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:21 pm

Bosna Sema,Radnik Hadžići,tri u Turskoj i jedan prvoligas iz Srbije..

Valjda ce igrati na Grbavici sa Bosnom i Radnikom da se moze otici pogledati..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LeBlue
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:32 pm

Dosta cijenim sta Petrovic radi sa Zeljom, al ako mislimo pojacati ekipu sa igracem poput Kostica, stvarno neznam.

Jaozinho22

sri dec 07, 2016 3:39 pm

Ma suštinski,Kostić i nije toliko loš igrač ali sigurno nije ni ništa posebno niti će kad biti posebno...Dakle kopija Ace Kosorića plus stranac. Ne dobijamo faktički s njim ništa novo a gubimo jedno mjesto stranca...Po meni u ovoj ligi kod nas bi štopere komotno mogli igrat Kemo i Bogi,većinu utakmica napadamo pa čak se i državni prvak brani protiv nas ( Dva puta su trebali fasovat a treći put su fasovali :D ) nema tu neke velikog pritiska i napada osim derbija i još možda jedne do dvije utakmice...Nego da ne dužim nego da se vratim na ono što hoću da kažem,trebali bi malo pratit omladinske pogone klubova u regionu i naći nekog talentovanog momka koji nema mjesta u DInamu,Zvezdi,Hajduku,Partizanu,Rijeci itd itd,konkretno ću navest primjer Daniela Graovca. Zrinja ga prepoznao,doveo platio nešto sitno za treniranje dobili stub odbrane kasnije ga i unovčili...Takvii igrači uz našu djecu par igrača iz lige i 2-3 kvalitetna stranca treba da čine našu ekipu a ne sve ono što dobije raskid ugovora po ligi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LeBlue
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:47 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Ma suštinski,Kostić i nije toliko loš igrač ali sigurno nije ni ništa posebno niti će kad biti posebno...Dakle kopija Ace Kosorića plus stranac. Ne dobijamo faktički s njim ništa novo a gubimo jedno mjesto stranca...Po meni u ovoj ligi kod nas bi štopere komotno mogli igrat Kemo i Bogi,većinu utakmica napadamo pa čak se i državni prvak brani protiv nas ( Dva puta su trebali fasovat a treći put su fasovali :D ) nema tu neke velikog pritiska i napada osim derbija i još možda jedne do dvije utakmice...Nego da ne dužim nego da se vratim na ono što hoću da kažem,trebali bi malo pratit omladinske pogone klubova u regionu i naći nekog talentovanog momka koji nema mjesta u DInamu,Zvezdi,Hajduku,Partizanu,Rijeci itd itd,konkretno ću navest primjer Daniela Graovca. Zrinja ga prepoznao,doveo platio nešto sitno za treniranje dobili stub odbrane kasnije ga i unovčili...Takvii igrači uz našu djecu par igrača iz lige i 2-3 kvalitetna stranca treba da čine našu ekipu a ne sve ono što dobije raskid ugovora po ligi.
Upravo to, nista nebi sa njim dobili. Vec ima 27 godina. Licno mi se ne dopada ovo dovodenje igraca iz Slobode ili Radnika, a da nisu talenti. Malo mi je to strategije pitara kad dovedu pola slobode.

Elegant
Kontakt:

sri dec 07, 2016 3:54 pm

Hurmasica je napisao/la:Plan zimskih priprema ekipe Željezničara

http://fkzeljeznicar.ba/plan-zimskih-pr ... ara/23073/" target="_blank
Nadam se da ce se dovođenje prinova uskladiti sa planom priprema, kao i odlasci da se rijese do prvog januara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

augustbraun21
Kontakt:

sri dec 07, 2016 4:01 pm

Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.

vrbanjusa
Kontakt:

sri dec 07, 2016 4:04 pm

augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Da i? Poenta?
21 10 4

Petrović Slavko

teatrale36
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri dec 07, 2016 4:04 pm

Morzhy je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Miljan Govedarica i Eldar Hasanović slobodni igrači :ganja:
Sad će pojedini portali objaviti da je Željezničar zainteresovan i za njih dvojicu, tako to izgleda ide...
Pa pojedini forumasi su plakali za ovim Govedaricom i napadali Upravu sto ga nisu doveli (čuveni Odin spisak) koliko se sjećam a sad sute i ne spominju ovog sjajnog igraca eto koji u Slobodi nije uspio :P

vrbanjusa
Kontakt:

sri dec 07, 2016 4:05 pm

teatrale36 je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Miljan Govedarica i Eldar Hasanović slobodni igrači :ganja:
Sad će pojedini portali objaviti da je Željezničar zainteresovan i za njih dvojicu, tako to izgleda ide...
Pa pojedini forumasi su plakali za ovim Govedaricom i napadali Upravu sto ga nisu doveli (čuveni Odin spisak) koliko se sjećam a sad sute i ne spominju ovog sjajnog igraca eto koji u Slobodi nije uspio :P
Ja sam prvi žalio što Govedarica nije došao u Želju :D
21 10 4

Petrović Slavko

Grbavica
Kontakt:

FK Željezničar

sri dec 07, 2016 4:07 pm

vrbanjusa je napisao/la:
augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Da i? Poenta?
Ne znam kako su mogli tako nesto uraditi... Sramota cuj comic sans...i to jos masni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri dec 07, 2016 4:07 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

teatrale36
Kontakt:

sri dec 07, 2016 4:07 pm

vrbanjusa je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:
Morzhy je napisao/la: Sad će pojedini portali objaviti da je Željezničar zainteresovan i za njih dvojicu, tako to izgleda ide...
Ja sam prvi žalio što Govedarica nije došao u Želju :D
Dovedi ga u emisiju da nam objasni razloge :rofl:

vrbanjusa
Kontakt:

sri dec 07, 2016 4:08 pm

Grbavica je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Da i? Poenta?
Ne znam kako su mogli tako nesto uraditi... Sramota cuj comic sans...i to jos masni.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Strašno, ja sam šokiran :shock:

@teatrale36 Nismo htjeli platiti 20.000 Slaviji. Ili nismo imali tada.
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u sri dec 07, 2016 4:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava