Niie nas ni Zaha mogao smislit kao i svi smogovci ali ipak je došao. Ne pričam o povezanosti Marina s nama ali mu je sigurno bolje kod nas ili kod kosookih nego da nema hljeba jest u smrdigradu.Vrag je napisao/la:taj nas ne moze smislitiKeepTheBlueFlag je napisao/la:Uvijek sam cijenio ovog Marina Popovica
Ma nije Zaha bio takav ni Adilovic, ovaj je kompleksas, onaj klasicni robijas...Jaozinho22 je napisao/la:Niie nas ni Zaha mogao smislit kao i svi smogovci ali ipak je došao. Ne pričam o povezanosti Marina s nama ali mu je sigurno bolje kod nas ili kod kosookih nego da nema hljeba jest u smrdigradu.Vrag je napisao/la:taj nas ne moze smislitiKeepTheBlueFlag je napisao/la:Uvijek sam cijenio ovog Marina Popovica
Upravo to, nista nebi sa njim dobili. Vec ima 27 godina. Licno mi se ne dopada ovo dovodenje igraca iz Slobode ili Radnika, a da nisu talenti. Malo mi je to strategije pitara kad dovedu pola slobode.Jaozinho22 je napisao/la:Ma suštinski,Kostić i nije toliko loš igrač ali sigurno nije ni ništa posebno niti će kad biti posebno...Dakle kopija Ace Kosorića plus stranac. Ne dobijamo faktički s njim ništa novo a gubimo jedno mjesto stranca...Po meni u ovoj ligi kod nas bi štopere komotno mogli igrat Kemo i Bogi,većinu utakmica napadamo pa čak se i državni prvak brani protiv nas ( Dva puta su trebali fasovat a treći put su fasovali) nema tu neke velikog pritiska i napada osim derbija i još možda jedne do dvije utakmice...Nego da ne dužim nego da se vratim na ono što hoću da kažem,trebali bi malo pratit omladinske pogone klubova u regionu i naći nekog talentovanog momka koji nema mjesta u DInamu,Zvezdi,Hajduku,Partizanu,Rijeci itd itd,konkretno ću navest primjer Daniela Graovca. Zrinja ga prepoznao,doveo platio nešto sitno za treniranje dobili stub odbrane kasnije ga i unovčili...Takvii igrači uz našu djecu par igrača iz lige i 2-3 kvalitetna stranca treba da čine našu ekipu a ne sve ono što dobije raskid ugovora po ligi.
Nadam se da ce se dovođenje prinova uskladiti sa planom priprema, kao i odlasci da se rijese do prvog januara.Hurmasica je napisao/la:Plan zimskih priprema ekipe Željezničara
http://fkzeljeznicar.ba/plan-zimskih-pr ... ara/23073/" target="_blank
Da i? Poenta?augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Pa pojedini forumasi su plakali za ovim Govedaricom i napadali Upravu sto ga nisu doveli (čuveni Odin spisak) koliko se sjećam a sad sute i ne spominju ovog sjajnog igraca eto koji u Slobodi nije uspioMorzhy je napisao/la:Sad će pojedini portali objaviti da je Željezničar zainteresovan i za njih dvojicu, tako to izgleda ide...vrbanjusa je napisao/la:Miljan Govedarica i Eldar Hasanović slobodni igrači
Ja sam prvi žalio što Govedarica nije došao u Željuteatrale36 je napisao/la:Pa pojedini forumasi su plakali za ovim Govedaricom i napadali Upravu sto ga nisu doveli (čuveni Odin spisak) koliko se sjećam a sad sute i ne spominju ovog sjajnog igraca eto koji u Slobodi nije uspioMorzhy je napisao/la:Sad će pojedini portali objaviti da je Željezničar zainteresovan i za njih dvojicu, tako to izgleda ide...vrbanjusa je napisao/la:Miljan Govedarica i Eldar Hasanović slobodni igrači
Ne znam kako su mogli tako nesto uraditi... Sramota cuj comic sans...i to jos masni.vrbanjusa je napisao/la:Da i? Poenta?augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Dovedi ga u emisiju da nam objasni razlogevrbanjusa je napisao/la:Ja sam prvi žalio što Govedarica nije došao u Željuteatrale36 je napisao/la:Pa pojedini forumasi su plakali za ovim Govedaricom i napadali Upravu sto ga nisu doveli (čuveni Odin spisak) koliko se sjećam a sad sute i ne spominju ovog sjajnog igraca eto koji u Slobodi nije uspioMorzhy je napisao/la: Sad će pojedini portali objaviti da je Željezničar zainteresovan i za njih dvojicu, tako to izgleda ide...
Strašno, ja sam šokiranGrbavica je napisao/la:Ne znam kako su mogli tako nesto uraditi... Sramota cuj comic sans...i to jos masni.vrbanjusa je napisao/la:Da i? Poenta?augustbraun21 je napisao/la:Jel iko primjetio da su slova na grb Zelje napisani masnim Comic sansom? Znam da je to zaista sitnica, ali kad prodes skolu tipografije i sl. Comic sans ti pocne oci grebati.
Sent from my iPhone using Tapatalk