Igrao u Zrinjskom, strasan vezni bio.Djulaga_ je napisao/la:Ko je ovaj Igor Musa na bht-u?
Igrao u Zrinjskom, strasan vezni bio.Djulaga_ je napisao/la:Ko je ovaj Igor Musa na bht-u?
bivsi igrac Hajduka oprostio se u dresu Zrinjskog ako se ne varam poceo u VelezuDjulaga_ je napisao/la:Ko je ovaj Igor Musa na bht-u?
Nekada igrač Hajduka, prije par godina završio karijeru u Zrinjskom, bar mislim da je to tajDjulaga_ je napisao/la:Ko je ovaj Igor Musa na bht-u?
Edin Višća je primjer koliko bjesomučno moraš raditi da bi se mogao u inostranstvu dobro prodati. 17 golova zabiti a biti krilo (doduše ne znam koja mu je uloga u Basaku), aferim.za_zivot_cijeli je napisao/la:igra brat vrhunski. bas bi volio da ode u neki veliki renomirani klub. zasluzio je.LARS1921 je napisao/la:Visca majstor
http://videochart.net/video/7m303.39834 ... 901150a36e" target="_blank
Zagrijavaju se laganopile87 je napisao/la:Evo za ove sto kazu da nema vjesti na zvanicnoj
http://fkzeljeznicar.ba/zeric-i-mujagic ... iju/20398/" target="_blank
Vjeruj da mi je onaj tvoj post prosao kroz glavu dok sam gledao utakmicu.pile87 je napisao/la:jednom sam napisao mislim da nema tog dijela poruka vise, kada smo izvukli slobodu da je radnik nagazna mina tako i jeste.
taj radMinjore je napisao/la:Zavisi koliko su teski..plavi kanarinac je napisao/la:koliko igrača na klupi može biti za jednu utakmicu, maksimalno?
Doveo Stanceskog kod naspile87 je napisao/la:bivsi igrac Hajduka oprostio se u dresu Zrinjskog ako se ne varam poceo u VelezuDjulaga_ je napisao/la:Ko je ovaj Igor Musa na bht-u?
To nam je bio cilj kad ginemo, ginemo svi zajednoAjzea je napisao/la:Vjeruj da mi je onaj tvoj post prosao kroz glavu dok sam gledao utakmicu.pile87 je napisao/la:jednom sam napisao mislim da nema tog dijela poruka vise, kada smo izvukli slobodu da je radnik nagazna mina tako i jeste.
Cak si, cini mi se, jedini bio koji je napisao da ne bi volio Radnik jer su "nagazna mina". Mislim, u svakom slucaju smo poginuli..
Ćelo nam najviše zbog ovog ne odgovara kao riješene za trenera.plavi kanarinac je napisao/la:taj radMinjore je napisao/la:Zavisi koliko su teski..plavi kanarinac je napisao/la:koliko igrača na klupi može biti za jednu utakmicu, maksimalno?![]()
Kao što rekoh.Grbavica je napisao/la:
Radnik osvaja kup 1000000000000%. Da se neko ne bi zavalio pa tovario na Slobodu.