Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mula
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto dec 06, 2016 12:13 pm

LARS1921 je napisao/la:
mula je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ako je to problem, necu vise pisati i cao. Nema frke
Vala što se mene tiče i nemoj
:palacgore:

Al uletit cu kad neko bude hajcao da opominjem
:ne:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Okolele
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:14 pm

Koja je razlika zajebavati se ovde ili tamo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:15 pm

Raja opustite se , duga je pauza neka i zayebancije i ozbiljnostiiii
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mula
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:15 pm

mula je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
mula je napisao/la: Vala što se mene tiče i nemoj
:palacgore:

Al uletit cu kad neko bude hajcao da opominjem
:ne:
Ti kod nas mozeš samo u vlast. Nikako opozicija
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

tm8782
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:17 pm

Okolele je napisao/la:Koja je razlika zajebavati se ovde ili tamo..
Konkretno imas forumaše koji uđu samo na ovaj dio da bi pročitali nešto o klubu.
Ne zanimaju ih druge teme, npr chat...
Znači uđe da vidi šta ima novo, šta se piše i izađe. Jer su ljudi u obavezama i ne stižu u danu da se informišu.
Eto ukratko...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

tm8782
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:Raja opustite se , duga je pauza neka i zayebancije i ozbiljnostiiii
Sretan rodjendan druze!!!
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:18 pm

dimitrije je napisao/la:Jel potpiso iko živ više taj iz Krupe bi valjo i to moramo dovest po cjenu ne znam čega, lijevi bek i lijevo krilo.
Nista od toga, ima prof. ugovor do 2019. sa Krupom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Format
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:20 pm

tm8782 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Koja je razlika zajebavati se ovde ili tamo..
Konkretno imas forumaše koji uđu samo na ovaj dio da bi pročitali nešto o klubu.
Ne zanimaju ih druge teme, npr chat...
Znači uđe da vidi šta ima novo, šta se piše i izađe. Jer su ljudi u obavezama i ne stižu u danu da se informišu.
Eto ukratko...
Bravo drug,ja udjem na pauzi da procitam sta zanimlkico i vazda neke teme cirkuzanje itd,vazda isti likovi ,sta ces.

storm_raider
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:25 pm

Hajde dopisivanja na chat ili na pp. Jeste pauza i sve, shvatam i raju, ocekujemo dozvolu danima, razumijem i mladje i starije, ali hajde da odrzimo kvalitet postova ovdje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dimitrije
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:26 pm

Elegant je napisao/la:
dimitrije je napisao/la:Jel potpiso iko živ više taj iz Krupe bi valjo i to moramo dovest po cjenu ne znam čega, lijevi bek i lijevo krilo.
Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.

Plava Porodica
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:28 pm

tm8782 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Raja opustite se , duga je pauza neka i zayebancije i ozbiljnostiiii
Sretan rodjendan druze!!!
Hvala :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:33 pm

storm_raider je napisao/la:Hajde dopisivanja na chat ili na pp. Jeste pauza i sve, shvatam i raju, ocekujemo dozvolu danima, razumijem i mladje i starije, ali hajde da odrzimo kvalitet postova ovdje.
Kolike su sanse da se napravi vote/like sistem na forumu?
Npr da se za svaki post moze staviti upvote ili downvote pa ako je vise od cetvrtine glasova downvote post se oznacava kao spam. A u postavkama korisnici mogu birati da li zele gledati spam postove ili ne.
Mislim da bi ovo rjesilo ovaj problem koji je sad nastao. Ja licno volim, a i imam vremena da citam ove boomove i takve postove, iako nije rjetkost da se na kraju razocaram hahahaha

Vrag

uto dec 06, 2016 12:35 pm

dimitrije je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.
Ima im gazda para, a i kada su ga doveli bio je anonimus.

Okolele
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:36 pm

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dimitrije
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:38 pm

Vrag je napisao/la:
dimitrije je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Ma jasno mi je to ali sad nije anonimus, a mi kao Veliki klub trebamo pokupit tu što valja iz lige oslabit druge pojačat nas i tako se radi, a kasnije i zaradit na njemu to je najlogičniji potez treba pravit takav sistem da to možeš i moraš šta ti fali na poziciji popuniš mladim provjerenim igrače, sa dodatnom zaradom iz našeg kluba.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:38 pm

Okolele je napisao/la:slika
zamisli jakog celika, jakog borca, jakog veleza, jacu slobodu + jaceg zrinjskog i sirokog... prosjek lige bi bio barem 6000
100/94/37/34 - i to je to!

Vrag

uto dec 06, 2016 12:43 pm

dimitrije je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
dimitrije je napisao/la: Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.
Ma jasno mi je to ali sad nije anonimus, a mi kao Veliki klub trebamo pokupit tu što valja iz lige oslabit druge pojačat nas i tako se radi, a kasnije i zaradit na njemu to je najlogičniji potez treba pravit takav sistem da to možeš i moraš šta ti fali na poziciji popuniš mladim provjerenim igrače, sa dodatnom zaradom iz našeg kluba.
Brate mi smo mogli dovesti Pecu pa smo ga pustili Radniku, a doveli nekog koji vise nije kod nas. Mogli smo Jovica, Subica dovesti, Bogdanovica zadrzati. Svi ovi igraci su pojacanja za druge.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:44 pm

Okolele je napisao/la:slika
BEZ PORAZA GRBAVICA BAZA!
Još kad legne istok, pa kad zaredamo par dobrih rezultata, mogli bismo biti blizu one brojke iz prve šampionske godine.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Elegant
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:52 pm

dimitrije je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
dimitrije je napisao/la: Od kud krupi tolike pare da ga veže ugovorom na 4 godine baš me zanima pa koliko mu može biti obeštećenje, a bar znaš šta dovodiš provjeren igrač lige.
Jesto to tako ali nas klub trenutno nema mogucnost da dadne 100.000 KM (Krupa trazi mnogo vise), obzirom na projekat istok a da ne pricamo o drugim izdacima kluba koji su veliki.

Sem toga receno je da oni imaju cilj da ga prodaju u inostranstvo, a njima kao manjem klubu u BiH profit od nekih npr. 200.000 € je ogorman, nesto slicno kao kad je Radnik osvojio KUP i izasao u europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto dec 06, 2016 12:55 pm

Zeljocity je napisao/la:
BlwD je napisao/la:Nesto sam na brzinu uradio da vidim kako ce to izgledati, nije bas najpreciznije...

slika

Izgleda fino samo kod nas ce po najavama jug biti puno strmiji nego sjever.
Nece biti ovaj krov. Realno, veoma je zastario i bilo bi bacanje para kada bi se odlucili za ovaj isti kao na sjeveru. Po meni bi ovakav tip krova bio top

slika

Ovakav krov je u planovima iz 2013. godine ako se ne varam. Da li ce se nesto mijenjati, to ne znam. :)
Jer, zanimljivo je da su najavili izgradnju krova kao drugu fazu istoka. Steta je sto nemamo kvalitetne novinare, pa nije uopste bilo pitanja na onoj pres konferenciji, a moglo se svasta pitati, vjerujte mi. Evo i kod Adisa su bili u finalu, mogao ih je i on za neke detalje pitati...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 16 gostiju.

Prijava