Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon dec 05, 2016 9:03 pm

Dino makar neće napravit protivniku kontru i i minuti prodat 3 lopte kao što je to radio Šećer!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:05 pm

Dino ce polomiti noge protivniku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:10 pm

Situacija nakon 18. kola na tabeli za najboljeg igrača. Miro je ubjedljivo na prvom mjestu, a nakon utakmice sa Čelikom, Marković je napravio ogroman pomak na tabeli!

viewtopic.php?f=64&t=316&p=135616#p135616" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:16 pm

Nema nista od Vukotica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Bruda.TM
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:16 pm

Ukljuci i mene vrbanjuso moja javim ti se u pp

Sent from my iPhone using Tapatalk
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

LARSSON
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:18 pm

jes to i ti insajder postao :lol:

cikazubo
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:18 pm

xxx je kontaktirao i glavnog "krivca" za nevjerovatni uspon Krupe, prvog čovjeka ovog kluba Dragomira Ilića koji je istakao: "Drago nam je što se naši igrači povezuju sa takvim klubom kao što je Željezničar, no u ovom trenutku je Vukotićev odlazak u Želju ili neki drugi bh. klub nemoguća misija. Profesionalnim ugovorom je vezan za Krupu do ljeta 2019., a njegove igre u inostranstvu nisu prošle nezapažene i ako bi napuštao klub onda će vjerovatno karijeru nastaviti van granica Bosne i Hercegovine. Nikakvih službenih ponuda od Želje nije bilo".

LARSSON
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:20 pm

Treba tog ilića poslat na prepucavanja sa ajzeom :lol:

salle86
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:22 pm

Šećer ili Dino?
Šta reći za prvog a ne opsovati. Alibi igrač koji nikako nije pokazao da je za klub kakav je Željo. Ništa nije uradio a dobio je finu minutažu. Igrač koji se boji svoje sjenke.
Sa druge strane opet (naš mali) Hasanović. Totalna suprotnost Šećeru. Nekako dosta liči na blentovinu Husića. Igrač koji razmišlja prvo kako da udari suparnika pa tek onda loptu.
Doduše njemu se to i moglo progledati kroz prste jer je mlad a naložen jer Željo je ipak njegov klub a on tek stasao u seniore. Nadati se da mu je ovo pola godine godilo godilo da se privikne na seniorski nogomet. Od njega možemo imati dosta koristi. Mlad, željan i emotivno vezan za klub. Jasno je da će 'ginuti' za svaku loptu. Samo valjda ne pregori, jer nama treba neko ko će se znati postaviti pa tek ako se mora da se 'lomi' protivnik a ne da lomljenje bude prvi i zadnji cilj. Onda bi bio baš ko Husić.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Manager2016

pon dec 05, 2016 9:32 pm

Elegant je napisao/la:Nema nista od Vukotica.
Ispade mi svemoguci mozemo dovesti koga zelimo. Moramo se malo spustiti na zemlju i dobro zasukati rukave za buducnost.

CARSONIO
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:37 pm

Manager2016 je napisao/la:
Ispade mi svemoguci mozemo dovesti koga zelimo. Moramo se malo spustiti na zemlju i dobro zasukati rukave za buducnost.
Buraz daj samo ISTOK sto se mene tice mozemo i sa juniorima igrati meni ce biti srce ko trebevic

Pinkii
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:42 pm

http://www.faktor.ba/vijest/memi-za-fak ... rit-225664" target="_blank

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:44 pm

hasanovic je dobar igrac, i sigurno ima mjesta kod nas, eh sad do slavke je...

inace kakvi vukotici, nista to, ja bih radije gurnuo kemu
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hurmasica
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:46 pm

1921.ba je napisao/la:hasanovic je dobar igrac, i sigurno ima mjesta kod nas, eh sad do slavke je...

inace kakvi vukotici, nista to, ja bih radije gurnuo kemu
Nama jedan štoper svakako treba gurali mi Kemu ili ne :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

imamo jahica :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

cikazubo
Kontakt:

Nijedan klinac ovdje se ne budi bez fudbalskih snova, niti je plava boja obicna nijansa.
U Dolini fudbalskih kriticara, wannabe trenera i neostvarenih talenata, nikada tisina nije bila glasnija.
U gradu podcijenjenih velicina i tragaca mana, grupa njih suti pred maestrom. Danas sute, jer nista ti zamjeriti ne mogu, sute i zato sto iscekuju vijest hoces li otici ili ostati.
Mozes sutra otici zbog novca. Novac se potrosi, slava nikada.
Ko ti moze garantovati da tamo negdje neces pasti, ovdje se brzo vratiti.
Nista nije slucajno, ni da je plavo nebo, ni more... ni da si ti ovdje.
Ovdje se snovi ne sanjaju iz hira, nego nadanja. Ovdje stanuju uspavani sampioni, cekaju povratak na tron plavih visina.
Mrzim nedovrsene price. Previse sam ih se nagledao, a uvijek ostave onaj vakuum emocija. Nahraniti porodicu ili nahraniti naciju, shvatas li dilemu?
Jula 1990. prvi put sam ozbiljnije shvatao fudbal. Svabo je predvodio plave. I osjetio se ponosnim sto je on Zeljin i od tada ga niko nadmasiti nije mogao, niti jedan lik nije mogao biti ispred Kluba.
Istog mjeseca si se rodio. Nisi ni svjestan mozda, ponikao nisi, ali si se (ponovo) rodio na Grbavici.
Ovdje klincima treba uzor. Ovdje ljudima treba slava proslih uspjeha. Ostani bar jos cijelu 17. i sve ce ti se reci.
Ostani Miro (Samir P.)
Naletih na facebooku, svaka čast autoru.

rodrigo87
Kontakt:

"Nijedan klinac ovdje se ne budi bez fudbalskih snova, niti je plava boja obicna nijansa.
U Dolini fudbalskih kriticara, wannabe trenera i neostvarenih talenata, nikada tisina nije bila glasnija.
U gradu podcijenjenih velicina i tragaca mana, grupa njih suti pred maestrom. Danas sute, jer nista ti zamjeriti ne mogu, sute i zato sto iscekuju vijest hoces li otici ili ostati.
Mozes sutra otici zbog novca. Novac se potrosi, slava nikada.
Ko ti moze garantovati da tamo negdje neces pasti, ovdje se brzo vratiti.
Nista nije slucajno, ni da je plavo nebo, ni more... ni da si ti ovdje.
Ovdje se snovi ne sanjaju iz hira, nego nadanja. Ovdje stanuju uspavani sampioni, cekaju povratak na tron plavih visina.
Mrzim nedovrsene price. Previse sam ih se nagledao, a uvijek ostave onaj vakuum emocija. Nahraniti porodicu ili nahraniti naciju, shvatas li dilemu?
Jula 1990. prvi put sam ozbiljnije shvatao fudbal. Svabo je predvodio plave. I osjetio se ponosnim sto je on Zeljin i od tada ga niko nadmasiti nije mogao, niti jedan lik nije mogao biti ispred Kluba.
Istog mjeseca si se rodio. Nisi ni svjestan mozda, ponikao nisi, ali si se (ponovo) rodio na Grbavici.
Ovdje klincima treba uzor. Ovdje ljudima treba slava proslih uspjeha. Ostani bar jos cijelu 17. i sve ce ti se reci."
Kopirano sa fb... Svaka cast!

Elegant
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:52 pm

CARSONIO je napisao/la:
Manager2016 je napisao/la:
Buraz daj samo ISTOK sto se mene tice mozemo i sa juniorima igrati meni ce biti srce ko trebevic
Ne mozemo sebi priustit ne izlazak u europu ove sezone, istok ce biti !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Roberto Baggio
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:57 pm

Hvala Bogu da je gotova i ova patnja, prvi dio prvenstva. Poslije utakmice protiv Zrinjskog smo, doduše, mogli pomisliti kako je šteta što nema još koje kolo do pauze, da pokušamo još malo popraviti situaciju, ali protiv Čelika je bilo jasno da pauza dolazi u najboljem trenutku, dok još nismo pokvarili ono što smo mimo svih zdravorazumskih očekivanja uspjeli na kraju postići, da se poslije svih peripetija opet uključimo u borbu za sami vrh.

Iako bih Petroviću imao ponešto za prigovoriti kada su u pitanju utakmice protiv Slobode i ova protiv Čelika, ipak sve zajedno odradio je veoma dobar posao, kojeg je začinio onom fantastičnom pobjedom u Mostaru. Eto mu sad pripreme, eto mu nek nadograđuje ekipu kako želi, pa ćemo vidjeti na šta će to ličiti na proljeće. I od ove skupine bandita uspio je napraviti da to ponekad liči na tim, tako da sam optimističan pred prijelazni rok. U svakom slučaju se nadam će ovaj biti malo mirniji u odnosu na prethodna dva, bez puno boomova i za dolaske i za odlaske, te da ćemo ispraviti neke greške koje smo počeli već u kontinuitetu činiti.

Sad, vala, malo odmoriti. Ni ova pauza nije preduga, šta smo sve preživjeli za 18 kola. Općenito nemam živaca da detaljno pratim glasine oko transfera po portalima, a još manje nagađanja po forumima i svakojake insajdere. Jedno su želje, a drugo su pozdravi, rekao je jedan mudrac. :lol: Tako da ću naletiti da kažem koju kad nešto bude zvanično. Ili ako mi u međuvremenu naumpadne općenito nešto pametno što bi se trebalo napisati, mada teško, koliko me je ovaj prvi dio prvenstva iscrpio ova pauza mi dođe kao bolovanje.

Odlazak Šećerovića je potpuno očekivan. Ono što sam ja upratio, on je odigrao samo jednu odličnu utakmicu, onu pripremnu pred početak sezone protiv Metalegea. Poslije, u prvenstvu, nije bio ni blizu tog nivoa. Poslije jedne od utakmica sam ga uporedio sa Enisom Sadikovićem, jer me je podsjetio na njega svojom igrom, tj. na ono što nismo voljeli kod Enisa. Kad se sve sabere, sada sam svjestan da sam tom izjavom bio nepravedan prema Enisu, jer se evo vrlo brzo ispostavilo da nam je on neuporedivo više dao od Šećerovića.

I odlazak Lazića mi je bio manje-više očekivan. Imao je on nekih svojih momenata, ali nije to-to, treba nam neko bolji.

Današnja vijest o Kosoriću me je već iznenadila, mada on odavno na terenu nije onaj kakvog smo ga gledali u tandemu sa Bogdanovićem. Ja ga ni ovakvog ne bih otpisivao, jer bi se možda opet dozvao poslije dobrih priprema u kojima bi se definitivno znalo ko mu je par na štoperu, kao što se to u dosadašnjem toku sezone nikako nije znalo, tako da se nije moglo od njega ni očekivati realno da briljira, dok se pored njega non-stop izmjenjuju Boccaccini, Jahić i Bogičević. Vjerujem da se Kosoriću dešavalo da ponekad u toku utakmice zaboravi i ne zna uopće s kim igra. Ali pošto je sam tražio raskid, ok, sretno mu, Petrović ima dovoljno vremena da se pozabavi pitanjem štopera, i za proljeće, ali nadam se i dugoročno.
FK Željezničar 1921

vrbanjusa
Kontakt:

pon dec 05, 2016 9:58 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Minjore je napisao/la:1-Pile87
2-Minjore
3-Asharak,Morzhy
4-Bistrikboy
5.-Vrbanjusa
6.-Cipiripi
7.-Delinjo
8.-Jovanmaksimovic
9.-Boccaccio
10.-DANAN
11.-MamaSmurf
12.-Gavran
13.-Za zivot cijeli
14.-11plavih'92
15.-Rodom s mejtaša
16.-Mavi
17.-Neandertalac
18.-cikazubo/ 1950
19.-Struja
20.-Reks1
21.- Melco
22. storm_raider
23.-EdisMulalic
24.-1950/SWRA1921
25.-M1rek11
26. Dolina/
27 gani60
28 model slovenac :)
29 brile
30 Žvaka
31. sz21
32. ponosannavas
33. BrudaTM
Da podsjetim, akcija još uvjek traje i blizu smo cilja a to su 2 desetogodišnje ulaznice ispred forumaša sport1.ba portala.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava