iz ZapresicaLeon_Professional je napisao/la:Je li ovo Inter![]()
Sent from my ALE-L21
30 funti = 12 kmModel1964 je napisao/la:Dvije godine sam radio u GB. Minimalna cijena karte za tekmu u Londonu je oko 30funti. Na godinu je to malo preko 3000funti. Godišnje koštaju oko 1000funti. Znaci trecina
Nemojte mi pricati o platama u GB jer vecina navijaca nema vecu platu od 1500 funti na mjesec. I njima je dati milju funti jako teško. Samo njima nije žao dati za klub kolji vole, makar ga držao multimilijarder.
🤍
🤍
🤍
Istok će se isplatiti za 3 godine.Republika je napisao/la:Sam si sebe pobio ali nema veze. Biću konkretniji. Tribina pored prodaje karata košpi i sokova (iako su to promili u našim budžetima) će otvoriti mejsto za dodatne ozbiljne prihode tipa poslovni prostor, trgovački centar i svi propratni sadržaji. Novac i stalni zagarantovani prihodi ti donose stabilnost sa kojom možeš raditi druge infrastrukturne probleme, riješavati igrački kadar i imati stabilnu svotu novca za ugovore i napredak prvog tima prvenstveno.Manager2016 je napisao/la:Stadion je nesto sto su trebala da rade prethodne uprave. Pored sto su imale dobre rezultate. Ali nikako da je tribina vaznija od titule i Evrope. Evropa donosi lovu, titula donosi pehare i puni historiju. Kad neko uzme historiju kluba za 20 godine, tu nece sigurno biti rijeci o tribinama, nego titule, rekordi, neka dobra evropska utakmica i sl.Republika je napisao/la:Nakon što je objavljeno da će krenuti izgradnja tribina napisao sam (mrsko mi tražiti) da je to važnije za klub nego titula i Evropa. Momak gore je nabrojao zašto je to otprilike tako i i dalje stojim iza toga. Naveo sam i neke primjere i on je.
Druga stvar koju sam primijetio ali malo se napucavate sa tim cijenama ne može ispod 10 ne može ispod 12, a većina će vas 'protestvovati' u određenom momentu zbog cijena karte ako bude tako.
Generalno cijene karata treba svesti na neki minimum da se pritom zadovolje neki osnovni kriteriji koji zahtjeva organizacija utakmice i pokrivanje troškova jer je realno da od prodaje karata generalno zarada nije velika, pa se tu treba malo 'kockati' sa cijenama, da budu prihvatljive konzumentu/navijaču, a da pritom pomognu da se pokriju troškovi organizovanja utakmice
Zato tribina treba da bude nesto sto je usput a rezultati su mnogo preci jer to ljude dovodi na tribinu. Da bi ti napunio taj istok u buducnosti moras imati rezultate, a bez rezultata to nece biti moguce.
Trofeja je bilo i prije 5 godina i prije 15, ali nisu donijeli klubu puno u perspektivi osim trenutnih para od UEFA.
I opet moram da napomenem. Klub postoji radi rezultata i navijača i o tome nema zbora, ali pravilna infratsruktura je osnova svakog kluba koji želi da funkcioniše normalno, kako god me ti shvatio
🤍
🤍
🤍
Najbolje bi bilo tu smjestiti gostujuce navijace. Ali, ne znam koliko bi bilo izvodivo to.igla je napisao/la:Ne znam samo kako će riješiti onaj problem na sjeverozapadu, pola terena ne vidiš od konstrukcije... Bolje pretvoriti u neki veliki marketinški prostor...
Ne vidi se samo iz gornje polovine tog sektora, a kad vidiš da velikani u Engleskoj imaju takve probleme a svaki put im je pun stadion, jbga nemamo se ni mi šta žalizi, tako je kako je ne može se drugačije na tom spoju sjevera i zapada..Omar500 je napisao/la:Najbolje bi bilo tu smjestiti gostujuce navijace. Ali, ne znam koliko bi bilo izvodivo to.igla je napisao/la:Ne znam samo kako će riješiti onaj problem na sjeverozapadu, pola terena ne vidiš od konstrukcije... Bolje pretvoriti u neki veliki marketinški prostor...
To si u pravu 100%.igla je napisao/la:A ti bi volio da te stave na gostovanju negdje odakle ne vidiš više od pola terena?
Hajmo malo realno...
Model1964 je napisao/la:Njoj treba dati bađa stolicu. Odmah bi 10 hairlija uzelo kredit i kupilo stolice oko njeAsharaK je napisao/la:hočel sandra afrika kupiti stolicu? pored pjanketove
@Gavrane valjda ceš odigrati koji minut prije spavanja
Tuspas mene1921.ba je napisao/la:
. Strašna slika, imao sam je i ja negdje u originalunajbolje tamo staviti gostujuce navijace...igla je napisao/la:Ne znam samo kako će riješiti onaj problem na sjeverozapadu, pola terena ne vidiš od konstrukcije... Bolje pretvoriti u neki veliki marketinški prostor...
Nevjeruju oni nama da je fudbal bio svemirski u odnosu na ovo danas, ovih pola igrača sad bi moglo samo u Vratniku igrati onom koji je igrao Regionalnu ligu.Rodom s mejtaša je napisao/la:Grbavica šefe jesi li gledao prijeratnog Želju. Kakav Amarov Željo, borio bi se za opstanak u republičkoj ligi. Pa vidi samo ovaj primjer. Najbolji poslijeratni igrač je bez dvojbe Dželo, a taj isti Dželo sa svoje 22 godine pred rat nije bio ni blizu Želje već u Unisu koji je bio peta liga. Meša je trčao kao malo ko u bivšoj državi. Inter mu '84. nudio 3 milijarde lira što je bila ogromna lova ne znajući da ne može doći zbog starosne granice.Grbavica je napisao/la:Ne znam sto ga poredis sa Svrakom i Jamakom kad oni trče ko i Mesa prije 30 godinaMATORI je napisao/la:Grbavica !
Evo završit ću stvarno.
Da bi neko ko igra u Želji, zove se Mehmed, igra za SVE selekcije SFRJ bez prestanka,
taj MORA bolji od Jamaka i Svrake.
Za ovo Mehmed ako ne vjeruješ izguglaj malo Vahine izjave o tome...
Ili možda griješim?
Ta reprezentacija (SFRJ) je po svemu (fudbalskom) za ovu našu Brazil.
Ili možda griješim?
E moj Grbavica...
Ende
Ne mozemo saznati i provjeriti koji bi rezultat bio, ali i dalje ostajem pri stavu da taj stari Zeljo ne bi bio toliko dominantan nad ovim današnjim.
Činjenica je da mi igramo na stadionima i treniramo u uslovima koji se nisu mijenjali ili su se vrlo malo mijenjali od tog vremena Mese i ostalih.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brmmm brmmmmDANAN je napisao/la:
Hop hop....