1921.ba je napisao/la:po meni
liga: jug 5, sjever 6, istok 8-10, zapad 15-20
evropa: jug 8, sjever 10, istok 15-20, zapad 20-30
GS mozda?Plava Porodica je napisao/la:A za Marija rekose da ce se tek u buducnosti saznati sta je sve za klub uradio, tj. sada radi na nekim projektima. Pretpostavljam da se radi o nekim transferima.
10 je max u ligi, neka bude 15-20 osim ako je derbi pa cu te pitat sto je samo 100 ljudi na tribiniAsharaK je napisao/la:Ma istok ne moze biti ispod 10 ljudi, sta vam je.
Hvala, nisam to upratioPlava Porodica je napisao/la:A za Marija rekose da ce se tek u buducnosti saznati sta je sve za klub uradio, tj. sada radi na nekim projektima. Pretpostavljam da se radi o nekim transferima.
fakatValter je napisao/la:Poslije ove emisije bio sam spreman veceras krenuti prema Grbavicu i cekati mec sa Celikom, medjutim kada ovdje procitam mjaukanja oko cijena ulaznica mozda je bolje da je i ne gradimo.
cikazubo je napisao/la:Samo pretjerujemo ali baš, da ne kažem seremo, čovjek je onako u afektu po svom mišnjenju saopštio sasvim neobavezno cijenu koja će važiti za evropske tekme, i mi odma zdravo za gotovo sve prihvatili, a čovjek je samo krzo redove onako prepostavio kako bi moglo biti..
štoper, on i sadikovicMinjore je napisao/la:A na koju bi poziciju vi stavili Seju Salihovica iskreno ?