Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 30, 2016 6:30 pm

Ali kako dobar teren ima Vojvodina. Tacno da ova liga ima 4-5 stadiona koji su super uredjeni i imaju dobar teren bila bi jedno 50-60% bolja.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

psihopata
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:31 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
psihopata je napisao/la: po kojem kriteriju je džeko naša legenda?džeko je izdanak naše škole i neko ko nam je donio ogromnu finansijsku dobit,ali legenda,po čemu?
Dzeko je nas najveci posljeratni igrac. ratno djete sa grbavicke sljake koji je prosao trnovit put da bi dosao gdje je sada. sigurno najveci posljeratni "ambasador" kluba. momak koji zivi sportski zivot i svojim primjerom mladima salje poruku da se uz predan i marljiv rad mogu ostvariti snovi. reprezentativac drzave, najbolji strijelac reprezentacije ikada.... prvi ambasador UNICEFA iz BiH. meni je to dovoljno da bih punih usta mogao reci da je Edin Dzeko vec legenda Zeljeznicara sa svojih trideset godina.

sve pet,slažem se sa tobom u svemu osim u jednoj stvari,sve što je postigao postigao je igrajući u drugim klubovima,volim ga i ja ko brata,uvijek ću ponosno isticati da je ponikao u našoj školi fudbala,da je željovac od glave do pete,ali on nije i ne može biti legenda želje iz prostog razloga što je prekratko bio ovdje i što je njegov igrački doprinos želji otprilike kao od šabana pehilja.....kao što odgovorih forumašu igla,ako je kristijano ronaldo legenda sportinga onda je i džeko legenda želje.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cikazubo
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:35 pm

Pinkii je napisao/la:Ali kako dobar teren ima Vojvodina. Tacno da ova liga ima 4-5 stadiona koji su super uredjeni i imaju dobar teren bila bi jedno 50-60% bolja.

Ljudi ulažu pomalo u infrastrukturu, gotovo da nemaju više loših terena, isto je i u hnl. A mi ćemo još 10 godina na ovim šljakama igrati al će zato fudbalski savez imat zgradu kojim se malo koji savez može pohvaliti, koja je to mafija..

augustbraun21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:36 pm

http://fkvozdovac.rs/stadion/" target="_blank Zna li iko koje su dimenzije na BBIu?

salle86
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:37 pm

fczeljo je napisao/la:
BlwD je napisao/la:Oni su igrama u mlađim kategorijama zasluzili treninge s prvim timom. Zasluzili su da ih se prati. Na njima je da i na treninzima dokazu da se moze na njih racunati za prvi tim. Da se bore kao da je utakmica. Sad imaju dva slucaja zasto ne igraju:
1. Na treningu ne pokazuju zelju? Nisu male sanse da se ovo desi i BiH toga ima i previse. Ma koliko oni razvili fudbalske kvalitete, ti mentalni nedostatci unistavaju nase igrace...
2. Jednostavno nemaju kvalitet za prvi tim?

Treci slucaj bi bio taj da su mozda potrebniji mladom timu.
Uglavnom, Slavko najbolje zna sta mu je potrebno, i tu se ne treba mjesati. Dosla je ta generacija u kojoj nemamo, ili nije ostalo (zbog raznih odlazaka zadnjih godina) puno kvalitetnih igraca koji bi odma mogli uskociti u prvi tim.
Uz to, mislim da se na Zerica racuna, ali on je trenutno nejak za prvi tim. Vjerujem da ce nakon priprema dobijati vise minuta...
U većini sportova kod nas je taj prelaz u seniore jako težak a mislim da je problem u pristupu u mlađim kategorijama. Više se to svodi na učenje i dadiljanje, a problem nastaje kada se u prvom timu pred dijete postave očekivanja, pritisak i odgovornost. Koliko je važno naučiti tehniku, tako je važno naučiti se odgovornosti. Svi te hvale, zabio si 100 golova, u novinama si, po portalima, a onda dođeš u prvi tim gdje prvo popunjavaš prostor i treba da se izboriš za svojih pet minuta.

Također, veliki je problem i fizička snaga. Ko je gledao duel između naših juniora i Salzburga zna o čemu govorim. To je izgledalo kao djeca protiv odraslih. Njihovi juniori su fizički na nivou naših seniora

Kad uzmeš u obzir oba ova faktora, da se naši juniori ne mogu ni fizički ni psihički nositi sa obavezama i očekivanjima u seniorima onda dobiješ totalni kuršlus da se djeca ne mogu pokazati kvalitet koji za naše uslove definitivno imaju. Primjer je Dado Sadiković, koji bi tehnički bio možda najjači u ovoj ekipi, ali ga jedan udarac ili povik na utakmici totalno izbaci iz kolosijeka. U tom lutanju su mu prošle 3-4 godine. Pozitivan primjer je s druge strane Armin Hodžić, koji je imao priliku da ode u Liverpool i spusti se na zemlju i radi na sebi i uspije.
potreban je plan za te mlade igrače, teretana, ishrana...
a ne da se on sam brine o sebi pa ako šta bude, bude
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:39 pm

augustbraun21 je napisao/la:http://fkvozdovac.rs/stadion/ Zna li iko koje su dimenzije na BBIu?
uradit će koldžo na amku

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 30, 2016 6:43 pm

cikazubo je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Ali kako dobar teren ima Vojvodina. Tacno da ova liga ima 4-5 stadiona koji su super uredjeni i imaju dobar teren bila bi jedno 50-60% bolja.

Ljudi ulažu pomalo u infrastrukturu, gotovo da nemaju više loših terena, isto je i u hnl. A mi ćemo još 10 godina na ovim šljakama igrati al će zato fudbalski savez imat zgradu kojim se malo koji savez može pohvaliti, koja je to mafija..
Trener Zvezde proslo kolo se zalio na terene, tj.pohvalio teren ekipe protiv koje su igrali I rekao da je to najbolji teren na kojem su igrali.
Nisu im bas neki tereni ali sigurno su bolji od nasih, gledano opcenito.

Sent from my ALE-L21

sz21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:44 pm

Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

augustbraun21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:45 pm

LARS1921 je napisao/la:
augustbraun21 je napisao/la:http://fkvozdovac.rs/stadion/ Zna li iko koje su dimenzije na BBIu?
uradit će koldžo na amku
Mozda nam zato ne da dozvolu, Dolina Cupova mu nije dostojna za njegove tajne planove

salle86
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:45 pm

Vrag je napisao/la:
Budi Željo je napisao/la:Hoće li Dzelo, Buki, Zuban naše legende???
Dzelo nije legenda
Buki i Zuban ce uzeti sabur
Dželo jeste legenda, i ako ćemo od sve trijice pobrojanih jedini on može u legende
jer je poslije rata, dok je igrao bio naš najbolji igrač
druga stvar šta je odnosno nije uradio kao direktor
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:48 pm

Legenda je Popovic Lazar :karanje:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:54 pm

psihopata je napisao/la:
psihopata je napisao/la: po kojem kriteriju je džeko naša legenda?džeko je izdanak naše škole i neko ko nam je donio ogromnu finansijsku dobit,ali legenda,po čemu?
Dzeko je nas najveci posljeratni igrac. ratno djete sa grbavicke sljake koji je prosao trnovit put da bi dosao gdje je sada. sigurno najveci posljeratni "ambasador" kluba. momak koji zivi sportski zivot i svojim primjerom mladima salje poruku da se uz predan i marljiv rad mogu ostvariti snovi. reprezentativac drzave, najbolji strijelac reprezentacije ikada.... prvi ambasador UNICEFA iz BiH. meni je to dovoljno da bih punih usta mogao reci da je Edin Dzeko vec legenda Zeljeznicara sa svojih trideset godina.

sve pet,slažem se sa tobom u svemu osim u jednoj stvari,sve što je postigao postigao je igrajući u drugim klubovima,volim ga i ja ko brata,uvijek ću ponosno isticati da je ponikao u našoj školi fudbala,da je željovac od glave do pete,ali on nije i ne može biti legenda želje iz prostog razloga što je prekratko bio ovdje i što je njegov igrački doprinos želji otprilike kao od šabana pehilja.....kao što odgovorih forumašu igla,ako je kristijano ronaldo legenda sportinga onda je i džeko legenda želje.
slazem se da je njegov igracki doprinos zanemariv. medjutim, sama cinjenica da je kao djete prve ozbiljnije fudbalske korake napravio na nasoj sljaci u jednom jako losem vremenu za razvoj mladog fudbalera, nakon cega je zaigrao i za seniorski tim a debelo podcjenjen od nas samih, te da je pored svega toga uspio napraviti nesto u zivotu i zaluditi svjetsku sportsku javnost po mom kriteriju ga svrstava medju legende kluba.
nadam se da ce karijeru zavrsiti u Zelji i tim potezom definitivno, po svacijim kriterijama, uci medju legende kluba.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:56 pm

"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"

Josip Joško Domorocki
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

augustbraun21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:58 pm

"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"

Josip Joško Domorocki
Gospodin :klanjase2:

Model1964

sri nov 30, 2016 6:59 pm

Josip Joško Domorocki
Sretan rođendan VJECNA :zeljeznicar1: LEGENDO
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Brkoo
Kontakt:

sri nov 30, 2016 6:59 pm

Josip Josko Domorocki :klanjase2: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hurmasica
Kontakt:

sri nov 30, 2016 7:00 pm

Kada ste kod legendi kluba, između ostalog i Joška, dosta zanimljivih stvari o njima možete pročitati ovdje :)

viewtopic.php?f=70&t=351" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri nov 30, 2016 7:01 pm

@za život cijeli i ja krenuh da postavim taj citat. Koliko god imali problema, bilo nam teško, koliko god nas handrili i koldže i violine i dušmani i savez i svi, ovaj Klub 95 godina vodi jedinstvenu priču po kojoj je prepoznatljiv u svom okruženju. Kao što Miske kaže: "Željo jeste priča, Željo jeste filozofija!"
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

avlami97
Kontakt:

sri nov 30, 2016 7:03 pm

Josip Josko Domorocki
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Model1964

sri nov 30, 2016 7:06 pm

Evo jedna insan :) jderska
Izvjestila me je osoba po imenu Izvorinka, koja ima ozbiljne namjere da postane krtica u nacetnikovoj jazbini, da je građevinska gotova davno :r
Da je nacetnik za vrijeme zadnjeg boravka na stadionu dogovorio da dozvolu svecano uruci prije tekme sa Čelikom.
Ovi što su bliski upravi nek potvrde ali odbace.
Ako je info tacan red je da se Manijaci pripreme i da domacinski docekaju nacetnika, onako kako je zaslužiJo :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.

Prijava