Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

augustbraun21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 30, 2016 3:55 pm

Omar500 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nekome je i to odgovaralo. neko je znao i morao znati da ne može sportista bez iskustva u biznisu biti šef administracije, a svejedno ga je tu držao. vidio bi ih bi li u svoje firme stavili dželu za direktora...
Svakako
Kada sam bio dijete, meni su uzori bili Muharemovic, Gredic i Biscevic, i mojim drugovima iz razreda koji su navijali za Zelju. Svako od nas imao dresove (pijacarske istina) sa imenom nekih od te trojice na ledjima, kad se ovako vratim, bas je lijepo bilo vidjeti to na tjelesnom odgoju kada bi igrali fudbala. Bas me zanima kako je kod ovih novih generacija, prati li se uopste nasa liga ili su njima legende Mesi, Ronaldo, Neymar i slicni...
Ma sve se sad krece oko Barcelone, Real Madrid, Leicester, Manchester City, Bayern i slicnih. Na zalost, fudbal nije vise igra za vecinu, nego je brend i arena za komercijalu.

LARSSON
Kontakt:

sri nov 30, 2016 3:55 pm

Ara od prve u kupu protiv Intera

dell21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 3:56 pm

vrbanjusa je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Mladje generacije ne prate fudbal. Oni igraju Lol-a i prate neke glupe streamere po youtubu po cijeli dan,istina ima normala momaka koji idu aktivno na utakmice ali su manjina među ovim blago retardiranim. :)
Kako to misliš da mi mlađi ne pratimo fudbal, evo Model, Gavran, rodom s mejtaša, pile, tm8782, ja redovno pratimo i fudbal i Želju. A svi maloljetni.
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:

augustbraun21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 3:57 pm

LARS1921 je napisao/la:Ara od prve u kupu protiv Intera
Ima li prenos igdje?

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 30, 2016 3:58 pm

Zuban vol.2734
Fuj

Kod Siljka forumska prica
slika

Sent from my ALE-L21

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:00 pm

Siljak je na forumu :)
Željezničar ante portas !

vrbanjusa
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:01 pm

Dušmani ne miruju, ali ne mirujemo ni mi, SVI NA GRBAVICU 3.12.2016, 13:00...ko izda pizda!
21 10 4

Petrović Slavko

storm_raider
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:03 pm

I Siljak i Senad prate sta se pise. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:06 pm

damirfile je napisao/la:Još dva dana do isteka roka za dozvolu. Zna li neko pouzdano da li će biti sutra i prekosutra dozvola ?
Ja mislim da je to zavrseno da ce u petak biti obavjestenje na zvanicnoj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

igla
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:09 pm

Dželo je bio veliki igrač, s tim što je za mene legenda neko ko je velik u poslu i velik i dobar čovjek. Vrlo često to dvoje zna utjecati jedno na drugo.
Zato i ne postoji mnogo legendi. Ipak, smeta mi i to što se mnogi ponašaju kao da se fudbal prestao igrati nakon rata pa ne priznaju nečije zasluge jer to nije napravio u doba Baždarevića ili Ivice Osima. To je isto ko ona pitarska priča da koliko god mi ovih liga osvojili, oni imaju jednu više u Jugoslaviji. Onda je najbolje da se ugase, eto, po njihovom, pobijedili su :D :D :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:11 pm

storm_raider je napisao/la:I Siljak i Senad prate sta se pise. :)
Senade, kad vec pratis a ne javljas se na mob. da te upitam sto mi nije petoba legla za Novembar?!
Hvala na odgovoru
LP

storm_raider
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:I Siljak i Senad prate sta se pise. :)
Senade, kad vec pratis a ne javljas se na mob. da te upitam sto mi nije petoba legla za Novembar?!
Hvala na odgovoru
LP
Bice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:14 pm

Omar500 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nekome je i to odgovaralo. neko je znao i morao znati da ne može sportista bez iskustva u biznisu biti šef administracije, a svejedno ga je tu držao. vidio bi ih bi li u svoje firme stavili dželu za direktora...
Svakako
Kada sam bio dijete, meni su uzori bili Muharemovic, Gredic i Biscevic, i mojim drugovima iz razreda koji su navijali za Zelju. Svako od nas imao dresove (pijacarske istina) sa imenom nekih od te trojice na ledjima, kad se ovako vratim, bas je lijepo bilo vidjeti to na tjelesnom odgoju kada bi igrali fudbala. Bas me zanima kako je kod ovih novih generacija, prati li se uopste nasa liga ili su njima legende Mesi, Ronaldo, Neymar i slicni...
Sada zdravko colic :klanjase2:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u sri nov 30, 2016 4:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Pinkii
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:15 pm

Je li ovo Ugljesa zabio gol i to jos sa 20 metara ? Da hoce i na kakvoj normalnoj zabiti jedan takav. I je li dolazi taj bek sa L i ko je ovaj Huseinovic ?
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

augustbraun21
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:18 pm

augustbraun21 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ara od prve u kupu protiv Intera
Ima li prenos igdje?
http://livetv.sx/enx/eventinfo/466980_i ... mo_zagreb/" target="_blank

Choks
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:20 pm

Sadikovic od prve u Krškom

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:20 pm

da bi neko postao legenda kluba on mora biti kompletna licnost koja je svojim radom dala veliki doprinos razvoju kluba a svojim karakterom inspirisala mnoge njegujuci sve ono sto jeste filozofija Zeljeznicara.

iako su kroz nasu bogatu istoriju za nas igrali mnogi veliki igraci, radili mnogi uspjesni ljudi, nazalost, malo je onih kojima mozemo i trebamo dati epitet legende.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

psihopata
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:29 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:da bi neko postao legenda kluba on mora biti kompletna licnost koja je svojim radom dala veliki doprinos razvoju kluba a svojim karakterom inspirisala mnoge njegujuci sve ono sto jeste filozofija Zeljeznicara.

iako su kroz nasu bogatu istoriju za nas igrali mnogi veliki igraci, radili mnogi uspjesni ljudi, nazalost, malo je onih kojima mozemo i trebamo dati epitet legende.

kako je krenulo mi više nikad ni po kojem kriteriju nećemo imati igračku legendu,vidite kako to danas ide sa igračima,ako je dobar,sezona(maksimalno dvije)i adio,da je ne znam ti kakav ne može postati legenda,a mi i ovima što su igrama zaslužili taj status to negiramo.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

cikazubo
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:37 pm

Omar500 je napisao/la:
Svakako
Ja sam imao dva Gredićeva dresa, isto oni pijačarski, za prvi sam toliko peglo starog da mi kupi a nigdje nije bilo manje veličine, na kraju mi uzme normalnu L veličinu, skoro do koljena mi dres bio, a drugi je pao prije tekme s Newcastleom i dan danas ih čuvam u ormaru, al kad izletim na tjelesnom ili u ulici osjećao sam se kao da sam fakat na Grbavici. A sjećam se da se za turnire u osnovnoj živjelo, ne možeš spavat jer sutra igraš protiv pitara iz V-1 ispred škole :D , mi svi u fuš dresovima Želje bili oni obicni na pruge i samo grb, i bili oni diadora s bosnalijekom a oni u pitarskim s onom žutom aurom naprijed :lol:
Danas je to sve splahnulo, danas upale fife pokrenu become a legend i igraju lopte u virtualnom svijetu, nema više poderanih koljena, igranja lopte s dušicom, bježanja od starog što si komšiji nabio loptu na balkon itd itd..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri nov 30, 2016 4:45 pm

kad ste vec kod dresova, ko ima dres vazde iz 98/99? najbolji drese poslije rata... klasicni plavo bijeli na pruge...
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava