vrbanjusa je napisao/la:Jako puno stvari se svake sedmice dešava u i oko našeg kluba da je vrlo teško upratiti šta je važnije i bitnije. Najnovija vijest je da su počele pripreme za izgrdanju istoka i da bi ista trebala početi sljedeći ponedeljak. Fantastična vijest, bez imalo dvojbe jedna od najbitnijih u zadnjih 30-tak godina. Ne najbitnija ali u top 5. Već sam jako uzbuđen kada pomislim na praćenje radova i čekanje da neko neku sliku postavi. Znam da će ovaj portal redovno izvještavati sa gradilišta
.
Druga stvar o kojoj hoću nešto da kažem.
Niti jedan dan ne postoji da se ne potegne priča o sportskom rezultatu koji je prilično skroman zadnjih godina. Meni je jasno zbog čega je to tako i nema potrebe da se nešto elaborira i pametuje. Samo mi još uvijek nije jasno zbog čega se konstantno i na sve načine pokušava osporiti bilo koji pomak, bilo koji uspjeh trenutne garniture u klubu. Koliko se sjećam, napadi ove vrste nisu bili ni na jednu upravu, ni Žujinu ni Telibečirevićevu ni sve prije njih. Ovi ljudi koji su klub spasili sa ivice bankrota i oduzimanja teško stečene imovine su opstruirani na sve moguće načine. Da se razumijemo, imaju katastrofalnih poteza, loših odluka ali još uvjek pozitivno nadjačava negativno. Ne sjećam se da je neko napadao člana UO kada smo dovodili neke igrače koji su nakon 6 mjeseci odlazili (Šešlija, Dudić mi prvi padaju na pamet) odakle su i došli. Ne sjećam se da se ovoliko pisalo protiv UO (tada Predsjedništva) kada smo fasovali na svakom gostovanju daljem od Otoke. Ne sjećam se da su ostavke podnošene nakon 5, 6 ili 7 komada u Evropi. Ne sjećam se da su 2010 govorili, šta će Široki levati, nakon naše pobjede od 0:2 na Pecari.
Ako iko zna zbog čega se ovo dešava molio bih ga da mi objasni. Fakat se ne zajebavam, nije mi jasno nikako.
Zato sto smo kao narod seronje nikada nam nista ne valja ,brzo nam guzica zine do prosle sezone 20 godina smo morali prvo skociti da bi usli na JUG sada nam ne valja ni Istok jer kao nema rezultata . Zadnja titula 6000 navijaca na Grbavici sve ti je jasno