Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

CARSONIO
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 12:45 pm

vrbanjusa je napisao/la:Jako puno stvari se svake sedmice dešava u i oko našeg kluba da je vrlo teško upratiti šta je važnije i bitnije. Najnovija vijest je da su počele pripreme za izgrdanju istoka i da bi ista trebala početi sljedeći ponedeljak. Fantastična vijest, bez imalo dvojbe jedna od najbitnijih u zadnjih 30-tak godina. Ne najbitnija ali u top 5. Već sam jako uzbuđen kada pomislim na praćenje radova i čekanje da neko neku sliku postavi :D . Znam da će ovaj portal redovno izvještavati sa gradilišta :zeljeznicar1: .
Druga stvar o kojoj hoću nešto da kažem.
Niti jedan dan ne postoji da se ne potegne priča o sportskom rezultatu koji je prilično skroman zadnjih godina. Meni je jasno zbog čega je to tako i nema potrebe da se nešto elaborira i pametuje. Samo mi još uvijek nije jasno zbog čega se konstantno i na sve načine pokušava osporiti bilo koji pomak, bilo koji uspjeh trenutne garniture u klubu. Koliko se sjećam, napadi ove vrste nisu bili ni na jednu upravu, ni Žujinu ni Telibečirevićevu ni sve prije njih. Ovi ljudi koji su klub spasili sa ivice bankrota i oduzimanja teško stečene imovine su opstruirani na sve moguće načine. Da se razumijemo, imaju katastrofalnih poteza, loših odluka ali još uvjek pozitivno nadjačava negativno. Ne sjećam se da je neko napadao člana UO kada smo dovodili neke igrače koji su nakon 6 mjeseci odlazili (Šešlija, Dudić mi prvi padaju na pamet) odakle su i došli. Ne sjećam se da se ovoliko pisalo protiv UO (tada Predsjedništva) kada smo fasovali na svakom gostovanju daljem od Otoke. Ne sjećam se da su ostavke podnošene nakon 5, 6 ili 7 komada u Evropi. Ne sjećam se da su 2010 govorili, šta će Široki levati, nakon naše pobjede od 0:2 na Pecari.
Ako iko zna zbog čega se ovo dešava molio bih ga da mi objasni. Fakat se ne zajebavam, nije mi jasno nikako.

Zato sto smo kao narod seronje nikada nam nista ne valja ,brzo nam guzica zine do prosle sezone 20 godina smo morali prvo skociti da bi usli na JUG sada nam ne valja ni Istok jer kao nema rezultata . Zadnja titula 6000 navijaca na Grbavici sve ti je jasno

irfo

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 12:47 pm

augustbraun21 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
augustbraun21 je napisao/la: Lično mi je drago što nismo doveli Dulju, jer bi sad on bio u Dinamu ili Turskoj, a mi bih bili bogatiji za 400-500 hiljadarki. Ovako je moguče da ode u veči klub i da poviši atrakčiju ne samo FKS, nego ligu kompletno. Oni imaju sredstva da ga sadrže i to je korak naprijed za BH fudbal.
Nit on moze negdje za vise od 500 hiljada, a ako slucajno ode u tursku ili dinamo, to mu je da se udara nogom u guzicu s obzirom kakvi su klubovi slali zvanicne ponude, najveca ponuda koju su ikad dobili za njega je bila 400
Znam da ne podnosiš sve vezano pitarima, ali budi objektivan. Dulja vrijedi naj manje 2-4 milja na današnjom tržištu. Kad Mamić može prodati panj Juventusu za 25 milja, trebamo i mi čijeniti svoje domače igrače više.
Brate ja uopste nemam animozitet prema pitarima, i meni bi drago bilo da se on moze prodat za 2-4 miliona, i ovdje sam objektivan, nema sanse da za te pare on ode igdje, mislis da ga ne bi prodali da su imali ponudu od recimo milion eura? Igra covjek u jednoj od najslabijih liga evrope, sa losom statistkom, dao dva tri gola i toliko i asistencija, ako bi se uspio prodat u drugu bundesligu to bi mu odlicno bilo, a ne mozes nikako pjacu i njega poredit, pjaca zaigra u prvoj postavi reprezentacije koja remizira sa spanijom, a vako imas duljevica koji igra protiv metalhegea, i ne izdvaja se ni tu nista posebno

ChWilla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:50 pm

da može, prodao bi se. to je tako jednostavno.
gradi željo boli te *****

augustbraun21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 12:51 pm

irfo je napisao/la:
irfo je napisao/la: Nit on moze negdje za vise od 500 hiljada, a ako slucajno ode u tursku ili dinamo, to mu je da se udara nogom u guzicu s obzirom kakvi su klubovi slali zvanicne ponude, najveca ponuda koju su ikad dobili za njega je bila 400
Znam da ne podnosiš sve vezano pitarima, ali budi objektivan. Dulja vrijedi naj manje 2-4 milja na današnjom tržištu. Kad Mamić može prodati panj Juventusu za 25 milja, trebamo i mi čijeniti svoje domače igrače više.
Brate ja uopste nemam animozitet prema pitarima, i meni bi drago bilo da se on moze prodat za 2-4 miliona, i ovdje sam objektivan, nema sanse da za te pare on ode igdje, mislis da ga ne bi prodali da su imali ponudu od recimo milion eura? Igra covjek u jednoj od najslabijih liga evrope, sa losom statistkom, dao dva tri gola i toliko i asistencija, ako bi se uspio prodat u drugu bundesligu to bi mu odlicno bilo, a ne mozes nikako pjacu i njega poredit, pjaca zaigra u prvoj postavi reprezentacije koja remizira sa spanijom, a vako imas duljevica koji igra protiv metalhegea, i ne izdvaja se ni tu nista posebno
Nije sve u golovima i asistenčijama. Ni Pjača nije imao neki ogromni učinak u tom smišlu, a igra u ekipi što je 10 puta jača nego FKS. Što se tiče HNL to je liga 4 ekipa, ostale 6 ne bih ni u našoj ligi se odvojili.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:52 pm

jest al nam zadnja ekipa koja je dala 6 golova utrpa u dvije tekme četiri

gdje ćeš bolan poredit pjacu i duljevića, pjaca uvali hettrik celticu ovaj ne moze velezu

damirfile
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:55 pm

Malo ga ponijelo nemojte zamjeriti.

Elegant
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:56 pm

Duljevicu na ljeto isitce ugovor ako je sam sebi (preko menadzera) nasao angazman vani dobro po njega, u suprotnom Sarajevo ako za njega do ljeta dobije vecu ponudu od 500.000 neka budu sretni. Također ako on nema neku alternativu nakon isteka ugvora ili ga klub ne proda, produzit ce sa Sarajevom i onda su mu sasne za napredak i veliki transfer jos manje.

Jos gore po njega i sve igrace Sarajeva sto imaju ovog lika (budala) koji ce im na transfermarketu na zimu dici cjene, Radovac vjeciti talenat i najbolji mladi igrac lige 700.000 €.,... Da mi je znati kako im je uspio procjeniti akademiju na 2.550.000 €, Kadusic 500.000 €.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u uto nov 29, 2016 12:56 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:56 pm

naša ponuda je najbolje što su stvarno dobili. a to je 400.000 sa godinom ugovora više nego danas.

damirfile
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:57 pm

To ti je isto što nabijaje pregleda na Youtubu, platiš i kažeš koliku hoćeš cifru.

boja mora
Kontakt:

uto nov 29, 2016 12:58 pm

ma da se ja pitam doveo bi samo subića i vratio dadu a došo je i zeba a od ovih igrača što su tu ne bi nikoga pustio i imamo sigurno tim koji može izboriti europu i to nam je cilj. pokazalp se da velika tumbanja i promjene samo nam štete.

augustbraun21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 29, 2016 1:00 pm

LARS1921 je napisao/la:e frajer poredi pjacu i duljevića slika slika slika
Nigdje ih nisam uporedio, ali mogu samo reči da onaj koji se imalo ražumije u fudbal može lako sažnati da Duljević ima bolju tehniku, fiziku i viziju. Pjača nije loš, ali vala nije ništa posebno.

ChWilla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:02 pm

malo ti nas...a?

Kospicar
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:02 pm

Treba biti realan i reci da Dulja max vrijedi milion KM. Te cifre od 2-4 miliona ni pod razno, pa koliko onda kostaju Lendric i M.Stevanovic?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

damirfile
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:03 pm

LARS1921 je napisao/la:e frajer poredi pjacu i duljevića slika slika slika
Nigdje ih nisam uporedio, ali mogu samo reči da onaj koji se imalo ražumije u fudbal može lako sažnati da Duljević ima bolju tehniku, fiziku i viziju. Pjača nije loš, ali vala nije ništa posebno.
e jbg pretjera ti .

augustbraun21
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:jest al nam zadnja ekipa koja je dala 6 golova utrpa u dvije tekme četiri

gdje ćeš bolan poredit pjacu i duljevića, pjaca uvali hettrik celticu ovaj ne moze velezu
Bože dragi, pa Duljević nije ni imao neke prilike da se dokaže na evropskoj sćeni. Blistao je protiv Borusije, i bio je solidan u repki od prve utakmice.

Okolele
Kontakt:

Ma dobar je Dulja samo sto ce ga pitari u crno zaviti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:04 pm

Aj da mi zatvorimo pricu o Dulji, nije mjesto za to.

Imamo mi važnijih tema

ChWilla
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:07 pm

ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.

dell21
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:07 pm

LARS1921 je napisao/la:Aj da mi zatvorimo pricu o Dulji, nije mjesto za to.

Imamo mi važnijih tema
Lajk.
Ima li šta novo na istoku da li se sta novo dovuklo od opreme ...

bistrikboy
Kontakt:

uto nov 29, 2016 1:08 pm

ChWilla je napisao/la:ma budale u tom juventusu, dale 23 miliona a mogle dobiti boljeg igrača za 1-2. neuređen im sportski segment.
Sreca imaju rezultat
1921-1987-2007

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava