DodušeOkolele je napisao/la:Uprati veceras,garant ce promijeniti prognozu..Mislim promijeniti ce i jedni i drugi do subote 5 puta prognozu..Hurmasica je napisao/la:Mene do sada ovi Trygovi Skandinavci nisu izradili, vidjećemo

DodušeOkolele je napisao/la:Uprati veceras,garant ce promijeniti prognozu..Mislim promijeniti ce i jedni i drugi do subote 5 puta prognozu..Hurmasica je napisao/la:Mene do sada ovi Trygovi Skandinavci nisu izradili, vidjećemo
ChWilla je napisao/la:vučete me za jezik da vam opet govorim ko jedini zna kakvo će biti vrijeme...
Mislis za prst?ChWilla je napisao/la:vučete me za jezik da vam opet govorim ko jedini zna kakvo će biti vrijeme...
pa i zove se isto prognoza.igla je napisao/la:Meteorologija je kladioničarska nauka. Vrlo često i kladioničari imaju bolje prosjeke pogađanja.
Riješi REBUS!Charlie Sheen je napisao/la:Moglo bi nas danas sunce obasjati
Dino je u sarajevu. Drzi kafic i ide da gleda Zeljeznicar svaku tekmu. Ako ti jos sta treba na pp se javi...DZM13 je napisao/la:BlwD je napisao/la:Mislim da zivi, ili je zivio u SAD...DZM13 je napisao/la:Gdje i sta radi Dino Muharemovic?
Viđao sam ga par puta na utakmicama...
hahahahChWilla je napisao/la:npr. prošle godine?