Meni Peco izgleda kao vec formiran igrac i trece je najbolje krilo lige, poslije Bosketa i Dulje. Kolike su realne sanse da dodje kod nas, ne znam, ali ako mene pitate, bio bi top pojacanje za nas.
Sto se Bekrica tice, kada bi vecinu utakmica mogao igrati kao zadnje dvije, onda bi bila glupost pustiti ga. Ali sada, dosao je Zeba, ne zna se hoce li biti jos nekih pojacanja u vezi, pa nisam vise ni ja pametan sta i kako. Ako i ode, Bekric se na najbolji moguci nacin oprostio od naseg dresa odlicnim partijama u zadnje dvije utakmice.
Koliko god je sinoc Zrinjski bio bezopasan po nas gol, osjetio se ogroman napredak u igri zbog toga sto Kosoric nije imao pravo nastupa. Da je on tu bio, masu lopti bi izbio bogu pod noge. Stvarno me nervira ove sezone, nekad ga mozda i neopravdano kritikujem, ali on kao kapiten mora voditi ekipu i biti ponajbolji. Isitna jeste da nije nikad imao konstantnog para u tandemu, ali nisu nikad Boka i Bogi igrali skupa, pa juce to pravo dobro bi, protiv lidera na tabeli. Kosoric nema ni skok igru, spor je, nabija bez potrebe loptu...Daleko od toga da su Boka i Bogi bez mane, ali Kosoric nije nista od njih bolji, cak stavise. Ja bih kapitensku traku dao Zebi, posto Bekric vjerovatno ide, a ako i ostane, ne vjerujem da ce biti u prvoj postavi.
Sto se tice odlazaka, bit ce zanimljivo za koga ce se odluciti Petrovic. Da li Lazic ide, Secer i Beganovic najvjerovatnije idu, Ugljesa mi je misterija, sta ce biti sa Stanom i Bogicevicem (ja bi njih dvojicu ostavio barem jos polusezonu, odlicni su za izmjena, osim ako se Besirevic i Osmankovic nece forsirati, ali cisto sumnjam da ce tu neki zaokret biti tokom sljedece sezone za njih). Ali, prvo Celik da apsolviramo