Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 27, 2016 11:49 am

cikazubo je napisao/la:Al defintivno Veca, Stana, Beganovic i ostala djeca Želje moraju malo poravit repertoar pjesama ostatku ekipe, cuj im proslave "hajmo plavi aleeee oooooooooo" :rofl1: :rofl1: :D
Dobro je pa nije ona "Vi pijete...." kao sto je bila protiv Radnika.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: FK Željezničar

ned nov 27, 2016 11:57 am

Tryg je napisao/la:@Ajzea ona plavka bi mogla biti fotograf :D
Nije. Ali da je lijepa, brate jeste :D
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

salemprolic
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:00 pm

tm8782 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Joj lijepog dana sta je ovo ovako...niko ne moze popravit raspolozenje ko Zeljo i to je fakat.
Idealno bi bilo da kolo zavrsi nerijesenim rezultatom na Piroti, ali realno jako male su sanse. Zadnje kolo donosi dva medjusobna duela iz top 6, Sarajevo-Radnik i Sloboda-Krupa, sto nam, uz pobjedu nad Celikom koja ne bi trebala biti nadam se upitna, donosi napokon i pomak na tabeli.
Kako god na pauzu bi trebali otici sa normalnim i dostiznim zaostatkom za aktuelnim prvakom, sto recimo nakon tekme sa Slobodom nisam ni u ludilu pomisljao.
Još da nije punice bilo, dan bi bio perfektan slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Hahahaha... a taman sam je potisnuo u sjecanju, i nju i ajvar i paprike i sve, yebo li je zimnica :(
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Tryg
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:01 pm

maxum1921 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:@Ajzea ona plavka bi mogla biti fotograf :D
Nije. Ali da je lijepa, brate jeste :D
Konto sam Edna na prvi pogled :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Tryg
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:02 pm

Jel bilo lakse nazvati Bekrica u vezi ove vijesti @Republika ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:12 pm

tm8782 je napisao/la:Slavite do ujutru, a kad vas doceka naslov danas neće vam biti do slavlja...
Sta je u pitanju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:13 pm

Ma zezo se lik.

Jaozinho22

ned nov 27, 2016 12:17 pm

Kadeti vode 1:0!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:20 pm

coPe :)
Odlican izvjestaj, iz koliko uglova je moguce pogledati svaki pogodak, to je nevjerovatno. Neka se stidi BHT :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

exbabilon
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:22 pm

Nek ide vala Ordagic u Aziju, bolje nego u nekog od konkurenata. Ovi ce za njega dobit mrvice, pokriti neke rupe, a raspad sistema im je prije ili kasnije svakako.

A za Pecu, ne znam sta bih rekao. Fin igrac kad ga gledas u Radniku, Velezu.. mlad je, potencijal, sve to stoji, ali pitanje je moze li uskociti kod nas odmah u prvih 11. Haj, Celo zna.. ne znam i koliko je realno da ga dovedemo na zimu, a ima ugovor..

sajo10
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:23 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kadeti vode 1:0!
Tooo!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:27 pm

Dobro jutro mamurna plava nacijo! Hajmo se mi okrenuti našoj braći iz Zenice. Najavili su snijeg za petak ili subotu, a to nam neće odgovarati. Gosti će biti maksimalno naloženi, ali ono što raduje su najave da bi moglo biti ludilo s naše strane. Huk Grbavice reže noge, a valjda će to ovim našim hajvanima i klošarima biti dodatni motiv da igraju kao jučer. Vijest za istok, Mirin potpis i jučerašnja pobjeda... Sve mi liči kao na utakmicu sa Širokim 28.2. Neka bude opet tako, mada sam mišljenja da će Miro parafirati nakon kraja polusezone.
Jučerašnja pobjeda je bila više od pobjede. Rekoh ja da će nama biti lakše igrati u Mostaru, nego u Vitezu, tako je i bilo. Igrali smo kao tim, to je ključ svega. Glasao sam za Vecu kao igrača utakmice, jer ŠBBKBB da je Mešanović zabio iz penala... (možda bi bilo 1:5 :D ). Što se tiče Bekrića, mišljenja sam da on više nije igrač od prevage, kao što je to Miro. Kad ekipi ne ide, Miro zna stvoriti šansu ni iz čega, probijati, pomagati u obrani, a najvažnije zna sta s loptom. U takvim situacijama, kad Bekrić mora biti virtuoz i nešto izmisliti, on to više ne može. Ali kad teret padne s njegovih leđa, kad ima pomoć suigrača, on ima više prostora za sebe i liči na onog Samira iz prethodna dva mandata. Ne znam šta će biti s njim, nisam više pametan da dajem bilo kakav sud.
P.S. Vidio sam Ćenana prije koji minut ispred banke, raspituje se za neke nanamjenske kredite.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned nov 27, 2016 12:28 pm

salemprolic je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Joj lijepog dana sta je ovo ovako...niko ne moze popravit raspolozenje ko Zeljo i to je fakat.
Idealno bi bilo da kolo zavrsi nerijesenim rezultatom na Piroti, ali realno jako male su sanse. Zadnje kolo donosi dva medjusobna duela iz top 6, Sarajevo-Radnik i Sloboda-Krupa, sto nam, uz pobjedu nad Celikom koja ne bi trebala biti nadam se upitna, donosi napokon i pomak na tabeli.
Kako god na pauzu bi trebali otici sa normalnim i dostiznim zaostatkom za aktuelnim prvakom, sto recimo nakon tekme sa Slobodom nisam ni u ludilu pomisljao.
Još da nije punice bilo, dan bi bio perfektan slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Hahahaha... a taman sam je potisnuo u sjecanju, i nju i ajvar i paprike i sve, yebo li je zimnica :(
Samo dobro se na kraju zavrsi mogao si ostati bez nje....

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

salle86
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:34 pm

damirfile je napisao/la:Kako je losa posjet bila u mostaru, vidi se i po slikama.
to je i meni zapalo za oko
stadion onako baš ružan
istina nisam bio uživo dole, možda i griješim, jer ova tribina što valja zjapi prazna a ultrasi se skupe "pred kamerama" na tribini 'ala naš bivši istok'
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:34 pm

Ma za Tuceta se sad misljenja razilaze.
Ono sto je cinjenica i sto je sigurno, Tuce je veliki gospodin i on nikad ne bi uradio ovo sto je Jahic uradio. Tuce je takodjer i profesionalac za mnoge.
Zeljo mu je dao mnogo, dao je i on Zelji.
Prosla sezona je izgledala dobro do derbija na Kosevu, jesmo mi to dobili, ali Tuce je bio los. Kako sam vidio, imao je neki zavoj na ledjima, moguce da ga je to sputavalo. Ova sezona malo je reci da je losa. Pisao sam to i prije, Tuce se trudi, to ne moze niko osporiti, on bi volio sigurno da je onaj stari kad je bio najbolji igrac lige, medjutim to ne prati tijelo.
Ove zadnje 2 tekme nagovjestavaju dobrog Tuceta, ali ni to nije ono sto je prije bio. Popravio se jest, da li bi takav ostao i poslije zime, to je pitanje.
Iskreno, on i Zeba skupa na jednoj poziciji bi bilo ekstra, ali nisu oni bas jeftini igraci, ne znam koliko se to isplati klubu.

Tuce bi se volio ovdje oprostiti, volio bi i ja da se to desi. Sad nije vrijeme za to, moze Tuce jos igrati u nekoj losijoj ekipi, moze biti i kod nas u kombinaciji sa Zebom, ali uzima se mjesto Zeri i kako rekoh finansijski je izdasno.

Vidjet cemo kako ce se zavrsiti i da li ce otici, ali ja sam Tuceta volio i prije i jedan mi je od drazih povratnika, znao me i iznervirati, ali zelim mu svu srecu. On ce uvijek biti nas sigurno.

delinjo
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:43 pm

ma neka njega u Slobodi...hvala mu ali nije to to :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:45 pm

Da je bilo pameti tokom ove polu sezone i malo vise srece u samo dvije utakmice sad bi imali isto bodova kao Zrinjski.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kospicar
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:49 pm

@LARS1921 moze li neka kompilacija poteza, asistencija, golova od naseg igraca, Pece? :kafa: :karanje:
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

avlami97
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:52 pm

slika
Igrač Zrinjskog je nagazio stajnu nogu Lendrića, kada mu je izmakao loptu. Penal, da ili ne? :D Na usporenom snimku se još bolje vidi. Boro Elčić će već nešto smisliti :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned nov 27, 2016 12:52 pm

Meni Peco izgleda kao vec formiran igrac i trece je najbolje krilo lige, poslije Bosketa i Dulje. Kolike su realne sanse da dodje kod nas, ne znam, ali ako mene pitate, bio bi top pojacanje za nas.

Sto se Bekrica tice, kada bi vecinu utakmica mogao igrati kao zadnje dvije, onda bi bila glupost pustiti ga. Ali sada, dosao je Zeba, ne zna se hoce li biti jos nekih pojacanja u vezi, pa nisam vise ni ja pametan sta i kako. Ako i ode, Bekric se na najbolji moguci nacin oprostio od naseg dresa odlicnim partijama u zadnje dvije utakmice. :)

Koliko god je sinoc Zrinjski bio bezopasan po nas gol, osjetio se ogroman napredak u igri zbog toga sto Kosoric nije imao pravo nastupa. Da je on tu bio, masu lopti bi izbio bogu pod noge. Stvarno me nervira ove sezone, nekad ga mozda i neopravdano kritikujem, ali on kao kapiten mora voditi ekipu i biti ponajbolji. Isitna jeste da nije nikad imao konstantnog para u tandemu, ali nisu nikad Boka i Bogi igrali skupa, pa juce to pravo dobro bi, protiv lidera na tabeli. Kosoric nema ni skok igru, spor je, nabija bez potrebe loptu...Daleko od toga da su Boka i Bogi bez mane, ali Kosoric nije nista od njih bolji, cak stavise. Ja bih kapitensku traku dao Zebi, posto Bekric vjerovatno ide, a ako i ostane, ne vjerujem da ce biti u prvoj postavi.

Sto se tice odlazaka, bit ce zanimljivo za koga ce se odluciti Petrovic. Da li Lazic ide, Secer i Beganovic najvjerovatnije idu, Ugljesa mi je misterija, sta ce biti sa Stanom i Bogicevicem (ja bi njih dvojicu ostavio barem jos polusezonu, odlicni su za izmjena, osim ako se Besirevic i Osmankovic nece forsirati, ali cisto sumnjam da ce tu neki zaokret biti tokom sljedece sezone za njih). Ali, prvo Celik da apsolviramo :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava