@ChWhilla
Hoćeš li se ispaliti preko granice za dvije i pol godine?

PS
Amire, sretan ti 19. rođendan !
Nije pitanje smiješ li već na koliko mjestaEdisMulalic je napisao/la:Smijem li nogu slomit Ligati veceras na ovoj bussines ligi?
Bolje ruke,da ne moze tipkatiEdisMulalic je napisao/la:Smijem li nogu slomit Ligati veceras na ovoj bussines ligi?
Što veće ozljede, to bolje..EdisMulalic je napisao/la:Smijem li nogu slomit Ligati veceras na ovoj bussines ligi?
Zaha počinjeElegant je napisao/la:Zolotic laske povrjeđen !
znaš šta je ta nižerazredna liga za našu i kakvi igrači tamo igraju...Špekac1921 je napisao/la:Naravno, Zahu je unazadilo to što je sjedio na klupi u nižerazrednom Bochumu, što je bio u nemilosti trenera, inače bi napravio solidnu karijeru.
Ali eto, trebamo ga sada iskoristiti kako znamo i pokušati unovčiti.
Znam to, Njemačka je Njemačka, ali to mu je bio korak unazad i tu nije dobio nikakvu priliku što je dosta ostavilo traga.ChWilla je napisao/la:znaš šta je ta nižerazredna liga za našu i kakvi igrači tamo igraju...Špekac1921 je napisao/la:Naravno, Zahu je unazadilo to što je sjedio na klupi u nižerazrednom Bochumu, što je bio u nemilosti trenera, inače bi napravio solidnu karijeru.
Ali eto, trebamo ga sada iskoristiti kako znamo i pokušati unovčiti.
nazadovao je spram toga da je sa 21-22 godine bio standardni reprezentativac i da se očekivalo mnogo više od njega. ali što se tiče nas i naše lige, bolje trenirati u njemačkoj nego igrati kod nas...Špekac1921 je napisao/la:
Znam to, Njemačka je Njemačka, ali to mu je bio korak unazad i tu nije dobio nikakvu priliku što je dosta ostavilo traga.
sigurno tamo uzimamo... oni ce se napaliti kao da igraju finale lige prvaka, a u toj atmosferi ce pregoreti a svakako imamo jaci kadar od njih tretnuno...MU'MIN T.M. je napisao/la:Dobro ćemo mi proći sa zahom aBd.
Doprinijet će igri sigurno, a možda ga i unovčimo.![]()
Mislim da će on biti najbolji igrač lige........![]()
P.S. Znam da je podaleko, ali od Slobode NE GUBIMO!