dobro nam došo, sjedi i šta piješ?rodjenisa je napisao/la:
Sve čestitke na dašnjoj demonstraciji fudbalske sile i znanja nad nemoćnim protivnikom, jednostavno ste ih ubili na mrtvo
Jedan je i za vas danas bio Rođenirodjenisa je napisao/la:
Sve čestitke na dašnjoj demonstraciji fudbalske sile i znanja nad nemoćnim protivnikom, jednostavno ste ih ubili na mrtvo
Je li pretucen?Elegant je napisao/la:Evo Dejana Nikolica nose po Bosni,...
Jesi ti onaj sto je rekao da cemo nekog nakantati samo je pitanje koga?! Sjetio sam te se, ali mrsko mi bilo traziti postkontranogama je napisao/la:Konacno Rekoh ja da je vrijeme da odigramo jednu fantasticnu. To Zeljo.
Hahhahahahahhaa bjezi tamo.Ajzea je napisao/la:Je li pretucen?Elegant je napisao/la:Evo Dejana Nikolica nose po Bosni,...
.+1Plava Porodica je napisao/la:Daj taj video od ugija postavi,nejmam instagram
Ne znam brate kako da skinem video jer ga je stavio na story ako neko zna nek postavi. Ugl. Lendrica vec uhvatilo i pogodila ga pjesma,a Boga mi i Stanica uhvatilo.Plava Porodica je napisao/la:Daj taj video od ugija postavi,nejmam instagram
ne nadaj se ubrzoaugustbraun21 je napisao/la:Kad će ovaj webshop biti dostupan za nas strance? Ćini mi se da je dugo pod "konstrukciji"
Sent fra min D6603 via Tapatalk
Uf, izgleda moraću da čekam do godine. Jel ovo Larsson sa jutuba?LARS1921 je napisao/la:ne nadaj se ubrzoaugustbraun21 je napisao/la:Kad će ovaj webshop biti dostupan za nas strance? Ćini mi se da je dugo pod "konstrukciji"
Sent fra min D6603 via Tapatalkvala rade ga od početka sezone
bolje vidi nekog da ti kupi vamo i pošalje
ugljesa_r tako mu se zove instagram.Tryg je napisao/la:Kako ja ne mogu da ga nadjem na instagramu.
Stanu inace rijetko ponese pjesmaPinkii je napisao/la:Ne znam brate kako da skinem video jer ga je stavio na story ako neko zna nek postavi. Ugl. Lendrica vec uhvatilo i pogodila ga pjesma,a Boga mi i Stanica uhvatilo.Plava Porodica je napisao/la:Daj taj video od ugija postavi,nejmam instagram