Ajzea je napisao/la:Kako li sam vas, gospodine Senade, zaboravio.gavran je napisao/la:Tryg je napisao/la:Storm kuci, jede cips, pije caj od zalfije, i provocira
mislim da je caj od nane
E rahatluka na temi..
za koga ono rekoše da je Pešto? FKZ1921?gavran je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Kako li sam vas, gospodine Senade, zaboravio.gavran je napisao/la:
mislim da je caj od nane
E rahatluka na temi..
oprastam ti,nemam vremena za saopstenje
Slazem se. Ova pobjeda mnogo vise znaci od ta 3 boda.starigrad je napisao/la:danas je sportski segment odradio svoje, jos ta dozvola na vrijeme i administracija ce uciniti isto, to je neophodno za mir oko kluba i same ekipe. barem do skupstine.storm_raider je napisao/la:Ifeta veceras pjeva Zeljine pjesme samo.
Do sredine sedmice bi trebala i dozvola doci.
Tryg je napisao/la:
Gavran u Bosni na Cenanov racun
1921.ba je napisao/la:radovi od ponedjeljka
pozz za tvog sina ...mislim da ga poznajemstarigrad je napisao/la:drug, cak i moj sin je prerastao jug i siguran sam da ga vas 90% sa ove teme zna. zadnjih 8 godina nijedno evropsko gostovanje nije propustio, a sada je, na domacim tekmama, vise na sjeveru, nego jugu. jaca domaca gostovanja i sada isprati. nazalost, danas je bio sprijecen da ide u mostar. ,islim da vas dosta "mladjih" preko njega i mene zna, kao jednog velikog bolesnika Zelje.Leon_Professional je napisao/la:Joj ovih starih jesu se upalili, garant se popilo malo vise.
Kad ste vi nama mogli govoriti da se prebacimo na Chat, evo i ja cu vama samo da me zelja mine![]()
viewtopic.php?f=51&t=219&start=3520" target="_blank Tu zajebanciju prebacite ovdje molim vas, nista pametno vcrs se ne moze procitati
mora moć družeaugustbraun21 je napisao/la:Jel ovaj forum samo dostupan uz tapatalk aplikaciju ili kako već? Jače od sedmicu dana pokušavam da se registrujem preko kompjutera ali uzalud. Kod za verifikaciju uopšte ne stiže.
Sent fra min D6603 via Tapatalk
Ako ga Delinjo zna onda ce me uputiti, jer nisam siguran ovako, vjerovatno cu skuzitidelinjo je napisao/la:pozz za tvog sina ...mislim da ga poznajemstarigrad je napisao/la:drug, cak i moj sin je prerastao jug i siguran sam da ga vas 90% sa ove teme zna. zadnjih 8 godina nijedno evropsko gostovanje nije propustio, a sada je, na domacim tekmama, vise na sjeveru, nego jugu. jaca domaca gostovanja i sada isprati. nazalost, danas je bio sprijecen da ide u mostar. ,islim da vas dosta "mladjih" preko njega i mene zna, kao jednog velikog bolesnika Zelje.Leon_Professional je napisao/la:Joj ovih starih jesu se upalili, garant se popilo malo vise.
Kad ste vi nama mogli govoriti da se prebacimo na Chat, evo i ja cu vama samo da me zelja mine![]()
viewtopic.php?f=51&t=219&start=3520" target="_blank Tu zajebanciju prebacite ovdje molim vas, nista pametno vcrs se ne moze procitati![]()