Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 26, 2016 8:56 pm

boccaccio je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Samo jedan uslov je @PlavaPorodica da idete u Bosnu na moj racun, ako ce Vrbanjusa Storm i Boccacio sa vama :P

Kontam nece im dat da udju rece onaj na ulazu druzenje penzionera je nedjeljom :kafa:
Sta ti je bolan,pa pomeli bi ih mi tamo, ko Željo mostarce danas. Ne bi ništa ostalo. Mi to radimo maratonski zadnjih godina. Bez par dana i ne ulazimo u kafane.
Sta cu u kafani radi jedne noci.
Edit: Imam vise sllika iz kafane nego od djece :-)
Zadnja izmjena: vrbanjusa, dana/u sub nov 26, 2016 8:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
21 10 4

Petrović Slavko

staaarinavijac
Kontakt:

sub nov 26, 2016 8:57 pm

Ludnica ...

Sve čestitke momcima ,a obavezno S. Petroviću ...

... što ti je psiha ... kad ne igraju pod pritskom još se ofursate pa bi protvnika i zlostavljali ...

1921.ba
Kontakt:

sub nov 26, 2016 8:58 pm

storm_raider je napisao/la:Eto gdje nase pare za istok odose, ovaj iz 1921 pojede sve. Montiraj to, nemoj da te sutra trazim.
jebiga... valja hodat po onoj kaljuzi, zamara me sve to :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub nov 26, 2016 8:58 pm

storm_raider je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
:palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :ganja: :zid: :pivo: :titula: :titula: :titula: :titula: :baklja:
E vrijeme je da se zalije ova pobjeda danas. Bravo ljudi, danas smo svi disali kao jedno. Svaka cast. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :violina:
Živimo Željezničar!

Tryg
Kontakt:

sub nov 26, 2016 8:59 pm

Kakva samo harmonija vlada na forumu.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 26, 2016 8:59 pm

Kako je samo Marković odigrao danas, ljudi ono je perverzije.

Meni je taj igrač toliko fascinatan da to nije humano, pokriva svaki ćošak terena, nema pogrešan pas, a uvijek je tu da napravi faul, ili nađe se u završnici. Sigurno naš najpotcjenjeniji igrač ...
Željezničar ante portas !

Whisperer

sub nov 26, 2016 9:01 pm

Morzhy je napisao/la:Mogu samo da zamislim kako je sad dušmanima...nadali se, pripremali i odlučili da napadnu svim sredstvima pred utakmicu koju "ne možemo dobiti", protiv ekipe koju niko nije dobio na gostovanju 55 utakmica. Uznemirili javnost saopštenjima, tačno birali medije preko kojih će unijeti nemir među navijače i simpatizere Želje. Čak svemu prethodio i fizički napad na člana Uprave u krugu stadiona, što ne znam da se ikad i desilo...i gle čuda, naš Željo pobijedi, SRCEM posla poruku dušmanima...NEĆETE RAZBOJNICI, NEĆETE JAZAVCI...MAMICU VAM VAŠU!!!!
PESTOO I CENGIC-KOZARIC I OSTALI ZAVRSILI NA MINI APARATIMA- Sad oni jedan dr tjese pjevaju jedan drugom- sta uradi crni@gavrane gavrane haha :placeodsmijeha:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:02 pm

1921.ba je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Eto gdje nase pare za istok odose, ovaj iz 1921 pojede sve. Montiraj to, nemoj da te sutra trazim.
jebiga... valja hodat po onoj kaljuzi, zamara me sve to :D
Nisi proso pripreme :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:03 pm

brile je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ne kvarite atmosferu iz nepoznatog razloga.

P.s. ali kako sam danas se sjebo kad igraci skocise nakon penala kad Veca skide
hahahahahahahaha jedni trce prema Veci, drugi prema onom sudiji iza gola, a treci prema golu Zrinjskog.
Zajednicko im je da se u svima u tom trenutku probudio neki inat sto nas je dovelo do ovakve pobjede.
To je sva bit ove igre danasnje. Po prvi put smo vidjeli harmoniju,hemiju i Inat. Po prvi put tim je izgledao kao poslozen orkestar. Disali su jedan za drugog, srce i dusu su ostavili na terenu. I rezultat toga je ovo sto smo dobili.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

brile
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:04 pm

AsharaK je napisao/la:Kako je samo Marković odigrao danas, ljudi ono je perverzije.

Meni je taj igrač toliko fascinatan da to nije humano, pokriva svaki ćošak terena, nema pogrešan pas, a uvijek je tu da napravi faul, ili nađe se u završnici. Sigurno naš najpotcjenjeniji igrač ...
Opet te moram citirati i sloziti se sa tobom jer si izgleda jedini fasciniran Markovicem kao i ja.

psihopata
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:05 pm

Tryg je napisao/la:Kakva samo harmonija vlada na forumu.

vladala bi i da smo na guzove dobili,a ne ovako kad demoliraš protivnika i usput popraviš gol razliku.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

storm_raider
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:05 pm

A atmosfere kao da smo ligu sampiona osvojili :D :D Neka, nekaa
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:06 pm

1921.ba je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=GM5PkmUPqo8

Pogledajte fantastičnu odbranu Vedrana Kjosevskog koja je označila preokret na današnjoj utakmici...
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Whisperer

Plava Porodica je napisao/la:
brile je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ne kvarite atmosferu iz nepoznatog razloga.

P.s. ali kako sam danas se sjebo kad igraci skocise nakon penala kad Veca skide
hahahahahahahaha jedni trce prema Veci, drugi prema onom sudiji iza gola, a treci prema golu Zrinjskog.
Zajednicko im je da se u svima u tom trenutku probudio neki inat sto nas je dovelo do ovakve pobjede.
To je sva bit ove igre danasnje. Po prvi put smo vidjeli harmoniju,hemiju i Inat. Po prvi put tim je izgledao kao poslozen orkestar. Disali su jedan za drugog, srce i dusu su ostavili na terenu. I rezultat toga je ovo sto smo dobili.
Samo koja su ovo gospoda gledajte objave na fb- zvanicnoj zrinje

HŠK Zrinjski Mostar
3 h ·
Čestitke FK Željezničar na zasluženoj pobjedi! Momčad Slavka Petrovića nanijela nam je treći poraz u 2016. godini, ali i prvi premijerligaški u Mostaru nakon rekordnog niza od 55 utakmica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

Zaslužili smo i malo harmonije nakon onoliko nervoze od početka sezone.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:07 pm

brile je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Kako je samo Marković odigrao danas, ljudi ono je perverzije.

Opet te moram citirati i sloziti se sa tobom jer si izgleda jedini fasciniran Markovicem kao i ja.
mah raja gleda samo koliko će golova ko dati :P
Željezničar ante portas !

Tryg
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:

Pogledajte fantastičnu odbranu Vedrana Kjosevskog koja je označila preokret na današnjoj utakmici...
Dobro ba samo jednom moze sa jedne ip adrese. JEL SOKANTNO 18+ VIDEO? :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Omar500
Moderator
Kontakt:

Ne bih se slozio, fakat ga raja hvali od kad je dosao, a pogotovo nas je sve iznenadio jer bukvalno je rijetko ko od njega ista ocekivao. Ajde i za Krizmana se culo da cijepa mreze na treninzima, imao je i bolju karijeru, ali za Markovica smo imali niska ocekivanja i sve nas je iznenadio i dosta se cijeni, barem na forumu ovdje. :)
Danas su bukvalno svi odlicno odigrali, ako mene pitate. Vezni red haman bez greske, kompletan. I ubacaji Blagojevica su puno bolji bili iz prekida, tacniji pasovi, nema peglanja lopte, grublja igra, borbenost. Kao da se i za njega nazire da se vraca polako, a sigurno i Blagojevicu i Markovicu mnogo pomaze raspolozeni Bekric, kojeg nema gdje nije bilo danas. :)
Bekric danas i protiv Viteza odlican, ali bilo je utakmica ove polusezone gdje nije mogao meda, ako cemo iskreno, pa Blagojevic i ona duga pauza zbog suspenzije koja ga je skroz izbacila iz ritma (a vec od prosle polusezone nakon Celika je poceo njegov veliki pad u formi). Raduje danas ova igra veznog reda. Treba u svaku utakmicu ici maksimalno borbeno i sa puno trke. Ovo ce biti super, sa jos tri do cetiri ciljana pojacanja na pauzi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Kapiten
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:09 pm

ChWilla je napisao/la:ali stvarno odavno nisam vidio da neko ovako ispoštuje bivši klub kod gola... :D

recimo prošle godine zrinjski sarajevo 2 2 slavili su i bilbija i simeunović, ali nisu ovako... :D
a kouadio i njegovo slavlje nakon gola pitarima i crveni karton :D :D jos je on bio na posudbi ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub nov 26, 2016 9:10 pm

1921.ba je napisao/la:

Zna Veca odbranit, malo je reci

[video]https://www.youtube.com/watch?v=K9m7D86pZAQ[/video]
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.

Prijava