Ajzea je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHA
Težak teren brate, nije je mogao peglat. Treba pokvasit Grbavicu, vidiš da je onda zvijer. Hahahastorm_raider je napisao/la:Meni nije jasno kako je Samir odigrao ovako. On je do jucer zadrzavao loptu, uvijek imao viska potez, usporavao napade, vrtio se u krug. A gledaj danas, od njega svi napadi naprijed isli, sve iz prve, sve tecno, brzo, jako. Ne znam sta mu se desilo i nisam vjerovao da se vise ikad moze vratiti, ali ovo je na nivou njegovom iz najboljih dana.
e jbgAsharaK je napisao/la:![]()
![]()
nažalost, da smo primili iz penala svima je jasno da bi najvjerovatnije izgubili, kao što smo dosad sve utakmice u kojima je protivnik poveo. a nije bio penal. fantastična partija svih igrača ne znači da nas opet ne kolju...i da to neće opet biti presudno u nekoj utakmici gdje ne poklopi da svako odigra fantastično.Valter je napisao/la:Veca odbranio penal, sudija za nas svirao penal, isključio igrača protivnika, dali četiri a nismo protivniku dozvolili ni sansu da napravi, ne zna se jesmo li bili bolji u prvom ili drugom poluvremenu, trka 90 minuta i to sve u utakmici u kojoj je Miro možda bio i najmanje dobar pojedinac ne zato sto je on loše odigrao nego što su ostali odigrali toliko dobro, e hvala Bogu da čovjek i ovo dočeka nakon dugo vremena. Najvažnije od svega je da igrači vrate neophodno samopouzdanje, a onda ćemo biti još moćniji. A naše se zna - svi na Grbavicu protiv Čelika i puna podrška.
od sutra smo najbolji odbrambeni timMinjore je napisao/la:Ironija je sto kukamo na odbranu a samo Sarajevo manje primilo od nas ( i to jedan manje )
ohoho ufatio iz keca u dvicugodrina je napisao/la:2/3 se ispunilogodrina je napisao/la:Uzimamo ovo ni mi ne znamo kako onda na pauzu idemo sa -6 za vodecim. Cisto da nam bude zanimljivo ta 3 mjeseca a futavci da nemaju sna jer se zna sta dolazi s proljecaidemo i zavrsni cin
kontranapad i prekidi ce nam biti jako znacajni, ovo drugo trebaju radit ma makar trecinu vremena od cjelih priprema.. gledam ovu slobodu sta ljudi rade samo na osnovu prekida i kontri
futavce mozemo dobit, evo pokazali su da su ranjivi, nisam upratio jel njima iko kartoniran ??