Bas gledam gol hahahaha, jao slavlja hahahahaRoberto Baggio je napisao/la:Al' kako Lendrić ispoštova navijače Zrinjskog, nije htio da slavi gol
Ljubim ih sveeeeeeeeePinkii je napisao/la:
Ponosni 1921![]()
ako nas ne bude makar 8.000 nista smoo- jos ako da stave nedeljuu il znal ko kad je sa celikom ??Morzhy je napisao/la:NAPUNIMO GRBAVICU PROTIV SMOGOVACA!!!!!
Kupit ce Zrinja tu tekmuAsharaK je napisao/la:dobiti Čelika pod hitno, nit će sutra pitari dobiti, nit će dobit Zrinja u sljedećem kolu.
Protiv Viteza je bio veoma dobar, danas jos bolji, maestralan. Ja sam stvarno odusevljen njegovom igrom.storm_raider je napisao/la:Meni nije jasno kako je Samir odigrao ovako. On je do jucer zadrzavao loptu, uvijek imao viska potez, usporavao napade, vrtio se u krug. A gledaj danas, od njega svi napadi naprijed isli, sve iz prve, sve tecno, brzo, jako. Ne znam sta mu se desilo i nisam vjerovao da se vise ikad moze vratiti, ali ovo je na nivou njegovom iz najboljih dana.
naravno da će zapeti, ali generalno puno utakmica dobro odigraju i izgube u zadnjim minutama.damirfile je napisao/la:Jedina šansa čeliku i olimpicu je metalegija, sutra će oni pravo zapeti da se bar malo odvoje od celika i olimpica.
Ljudi uzivajte u pobjedi izvedbi -Masindzija s GRBAVICE- ne treba da gledamo na zrinju i dr stace uradit- gledat samo sebe i cekati kiks konkurentaLeon_Professional je napisao/la:Kupit ce Zrinja tu tekmuAsharaK je napisao/la:dobiti Čelika pod hitno, nit će sutra pitari dobiti, nit će dobit Zrinja u sljedećem kolu.![]()
A sutra pitari moraju osvetiti se Metalegeu, bilo bi ekstra kad ne bi uzeli ali tesko.
Pinkii je napisao/la:Meni sad zao da nekog otpustimo. Sve bih ih zadrzao,ali ne moze.