Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Ajzea je napisao/la:PLJUJTE SAD, PISITE SAOPSTENJA, NEMOJTE DOLAZITI NA UTAKMICE, TJERAJTE IH, PSUJTE MISIMOVICU, PALAMUDITE PO RAZNORAZNIM PORTALIMA...
Samo ne valja ovo Lendricu. Prvo zalio se sto ne puca penal, pa sad nece da doda a imao je tri igraca.
Daj LEndra da im petardu puknemo u sred prcije..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
IDE VLAK IDE VLAK IDE VLAAAAAAAK
A U NJEMU MAAAANIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.🤍🤍🤍
Daj ba Petroviću ubaci malog Žeru jbg pa rijesena utakmica..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.