Mislim da nema potrebe da vrsi pritisak na Vitez. Iz ovih prica se je pokazalo kakve odnose ima sa Vitezom i ne bi me iznenadilo da sutra hladno pobjede sa dva gola razlike. Uvjeren sam da ce zbog posljednjih desavanja posebno premirati svoje igrace jer i sam je rako da im je premija za pobjedu protiv Radnika bila 15 hiljada. Uvjeren sam da ce za sutrasnju pobjedu i prolaz u Kup-u pojacati te premije samo da bi nesto dokazao.leet je napisao/la:Mensčini da on ovako namjerno vrši pritisak na Vitez, kojem gostuje baš sutra...
Čekaj, je li to nećemo više imati priliku da čujemo zajedničko skandiranje ili vidjeti kolektivno naguzivanje igrača Slobode? Sve je izgledalo kao prava bajka među vama, gdje puče?leet je napisao/la:Mah, poslije svih ovih dešavanja se najiskrenije nadam da ćete ih vi mlatnuti u Tuzli, a da ću ja opet zabilježiti izljeve bijesa nakon tekme.![]()
J.ebo nam majku majčinu u našoj utakmici i to na čelu sa Zebom, eto šta je uradio..Jurisicduska je napisao/la:Što ovo kone ovaj i vas spominje?
"Pitajte ljude iz željezničara šta sam uradio za njih? "
Jeste to i vi premirali?
Ja vala nikada nisam bio ljubitelj tog kluba. Njihova skandiranja su bila iz mržnje prema vama, al' mislim da sada podjednako mrze i vas i nas.Ajzea je napisao/la: Čekaj, je li to nećemo više imati priliku da čujemo zajedničko skandiranje ili vidjeti kolektivno naguzivanje igrača Slobode? Sve je izgledalo kao prava bajka među vama, gdje puče?
Vjeruj da ja kao navijac Želje prvi bih volio da saznam da li smo i na koji nacim umjesani. Nek ide sve u tri p.icke materine ali da se istina istina na vidjelo. Svi smo svjesni da se premiraju Klubovi, posebno to rade Hercegovci ali jednom se i tome mora stati u kraj. Kad su jedni italijani mogli Juventusa izbaciti iz lige sto to nasni ne bi mogli udariti i ponasim klubvima. Niko ne smije da otvori Pandorinu kutijuJurisicduska je napisao/la:Što ovo kone ovaj i vas spominje?
Jeste to i vi premirali?
...ako smo i premirali, uredno smo i platili. Od nas ne traži lovu. Lovu od vode smo preusmjerili kamiondžijiJurisicduska je napisao/la:Što ovo kone ovaj i vas spominje?
Jeste to i vi premirali?
To se odnosi na nasu utakmicu na Tušnju, kad je Husic, predstavnike naseg kluba branio od primitivaca koji su htjeli da ih napadnu samo zato sto su slavili golove nase ekipe..Jurisicduska je napisao/la:Što ovo kone ovaj i vas spominje?
Jeste to i vi premirali?
Mi kad ih šutnusmo gdje im je i mjesto, bili ste na njihovoj strani, a koliko sam upućen još su im ovi iz vaše uprave pomagali oko nekakvih stvari za vođenje kluba (mozda kako se premira protivnikleet je napisao/la:
Ja vala nikada nisam bio ljubitelj tog kluba. Njihova skandiranja su bila iz mržnje prema vama, al' mislim da sada podjednako mrze i vas i nas.
Ma daj ba, nemoj mi forumske postove uzimati kao relevantneAjzea je napisao/la: Mi kad ih šutnusmo gdje im je i mjesto, bili ste na njihovoj strani, a koliko sam upućen još su im ovi iz vaše uprave pomagali oko nekakvih stvari za vođenje kluba (mozda kako se premira protivnik).. Je.ba vas tuzlanski Kristijan Golubović i vlasnik lanca MANovih kamiona za sva vremena.
Prije utakmice sa Slobodom u 23. kolu (znači 8 kola prije kraja) Zrinjski, Široki i Željo su bili bolje plasirani od Sarajeva. Zrinjski bio lider, a vi 4, ili 5. nisam siguran.Jurisicduska je napisao/la:Prošle godine nikad Željezničar nije bio ispred Sarajeva, ispostavit će se da smo premirali protiv Širokog što lično mi je satisfakcija. a vjerovatno ste i vi protiv nas, samo nisu mogli meda na Koševu ko i uvijek.
Ispadne od nas, Vitez ga dobije, vi ga preslušate opet ide u goste, on je s europom završio, iću s vama u Tuzlu sto posto. Svi u Tuzlu!!!
Ma oni gledaju samo zadnje kolo, protiv Leotara, bilo je tu prije tog kola najmanje 4-5 urađenih utakmica.