Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:
Status: Offline

Re: BHT Premijer liga [OPĆENITO]

pet mar 11, 2016 12:34 pm

Mensčini da on ovako namjerno vrši pritisak na Vitez, kojem gostuje baš sutra...

avlami97
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:35 pm

Plivaju lovu Azmiru i to je izgleda jedina istina. Premiranje je u redu, ali mrtva Sloboda nikoga nije pobijedila od ekipa koje su se borile za titulu kada se o njoj odlučivalo. Osam kola prije kraja je igrala sa Željom i otkinula bod. Mislim da je Zrinjski tada bio lider, a pratili su ga Široki i Željo. Sarajevo je bilo, možda, četvrto. Dok su se konama dva puta naguzile i to u zadnjem kolu jesenjeg i proljetnog dijela sezone (0:2 domaćini i 3:1 gosti). 15. i 30 kolo prvenstva.

Kamiondžija traži lovu od pitara (Dino fening, Maket...Tan...nebitno). :cigara:

Načina plaćanja - solarno :cigara:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:36 pm

Mah, poslije svih ovih dešavanja se najiskrenije nadam da ćete ih vi mlatnuti u Tuzli, a da ću ja opet zabilježiti izljeve bijesa nakon tekme. :djavo: :mrgreen:

Jurisicduska
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:38 pm

Što ovo kone ovaj i vas spominje?

"Pitajte ljude iz željezničara šta sam uradio za njih? "

Jeste to i vi premirali?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

leet je napisao/la:Mensčini da on ovako namjerno vrši pritisak na Vitez, kojem gostuje baš sutra...
Mislim da nema potrebe da vrsi pritisak na Vitez. Iz ovih prica se je pokazalo kakve odnose ima sa Vitezom i ne bi me iznenadilo da sutra hladno pobjede sa dva gola razlike. Uvjeren sam da ce zbog posljednjih desavanja posebno premirati svoje igrace jer i sam je rako da im je premija za pobjedu protiv Radnika bila 15 hiljada. Uvjeren sam da ce za sutrasnju pobjedu i prolaz u Kup-u pojacati te premije samo da bi nesto dokazao.

Pa ta Sloboda krivi Želju sto je ispala iz lige a njihovo je bilo da samo ne izgube sa dva gola razlike, sta je onda trebao Željo poslati svoje igrace da igraju za njih
Alea iacta est!

Veteran1965
Kontakt:

Manijaci, Željovci, hajmo se držati po strani oko cijele ove priče. Ne zanima nas, vidiš da žele da nas uvuku u sve ovo. Ko iole prati našu ligu zna da je ovo tačno što ovaj iz Tuzle priča. Mi imamo svoj put, momke u upravi koji nas vode tim putem iskreno i potpuno transparento prema cjelokupnoj javnosti. Fokusirati se na navijanje, puniti Dolinu, obezbjediti Europu, ukratko UŽIVATI. A neka njih tamo, neka se prepucavaju, zaslužili su tako i jedni i drugi. :DD:
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:39 pm

No sikiriki, mlatnut ćemo ih :cigara:

Ajzea
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:39 pm

leet je napisao/la:Mah, poslije svih ovih dešavanja se najiskrenije nadam da ćete ih vi mlatnuti u Tuzli, a da ću ja opet zabilježiti izljeve bijesa nakon tekme. :djavo: :mrgreen:
Čekaj, je li to nećemo više imati priliku da čujemo zajedničko skandiranje ili vidjeti kolektivno naguzivanje igrača Slobode? Sve je izgledalo kao prava bajka među vama, gdje puče? :rofl1:
Jurisicduska je napisao/la:Što ovo kone ovaj i vas spominje?

Jeste to i vi premirali?
J.ebo nam majku majčinu u našoj utakmici i to na čelu sa Zebom, eto šta je uradio.. :rofl1:

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:41 pm

Pa iz ovih priča bih ja kao neutralan shvatio da je Vitez namjestio nešto... Tako da odnosi nema šanse da mogu biti dobri.

@duska

Ne bi me čudilo da pročitamo još nekoliko njegovih izjava u kojima rafala po svima i to poprilično nepovezano i nebulozno. :mrgreen:
Ajzea je napisao/la: Čekaj, je li to nećemo više imati priliku da čujemo zajedničko skandiranje ili vidjeti kolektivno naguzivanje igrača Slobode? Sve je izgledalo kao prava bajka među vama, gdje puče? :rofl1:
Ja vala nikada nisam bio ljubitelj tog kluba. Njihova skandiranja su bila iz mržnje prema vama, al' mislim da sada podjednako mrze i vas i nas. :mrgreen:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Jeste to i vi premirali?
Vjeruj da ja kao navijac Želje prvi bih volio da saznam da li smo i na koji nacim umjesani. Nek ide sve u tri p.icke materine ali da se istina istina na vidjelo. Svi smo svjesni da se premiraju Klubovi, posebno to rade Hercegovci ali jednom se i tome mora stati u kraj. Kad su jedni italijani mogli Juventusa izbaciti iz lige sto to nasni ne bi mogli udariti i ponasim klubvima. Niko ne smije da otvori Pandorinu kutiju
Alea iacta est!

avlami97
Kontakt:

Jeste to i vi premirali?
...ako smo i premirali, uredno smo i platili. Od nas ne traži lovu. Lovu od vode smo preusmjerili kamiondžiji :mrgreen:

Brkoo
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:43 pm

Jeste to i vi premirali?
To se odnosi na nasu utakmicu na Tušnju, kad je Husic, predstavnike naseg kluba branio od primitivaca koji su htjeli da ih napadnu samo zato sto su slavili golove nase ekipe..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:45 pm

"Zvali su me iz Želje i pitali da li je posljednja utakmica prvenstva između nas i Sarajeva na Koševu prodana. Rekao sam im da idemo fer odigrati utakmicu, ali da je Sarajevo u prednosti jer je njihov motiv mnogo veći - pobjeda za titulu prvaka", kazao je Husić.

N1 :rofl:

Ovaj nije normalan, brata mi :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:46 pm

leet je napisao/la:
Ja vala nikada nisam bio ljubitelj tog kluba. Njihova skandiranja su bila iz mržnje prema vama, al' mislim da sada podjednako mrze i vas i nas. :mrgreen:
Mi kad ih šutnusmo gdje im je i mjesto, bili ste na njihovoj strani, a koliko sam upućen još su im ovi iz vaše uprave pomagali oko nekakvih stvari za vođenje kluba (mozda kako se premira protivnik :mrgreen: ).. Je.ba vas tuzlanski Kristijan Golubović i vlasnik lanca MANovih kamiona za sva vremena. :kafa:

Sve na stranu, fakat nije dobar.. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Анарки
Acta, non verba
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:47 pm

Ajzea je napisao/la: Mi kad ih šutnusmo gdje im je i mjesto, bili ste na njihovoj strani, a koliko sam upućen još su im ovi iz vaše uprave pomagali oko nekakvih stvari za vođenje kluba (mozda kako se premira protivnik :mrgreen: ).. Je.ba vas tuzlanski Kristijan Golubović i vlasnik lanca MANovih kamiona za sva vremena. :kafa:
Ma daj ba, nemoj mi forumske postove uzimati kao relevantne :kafa: :mrgreen: Meni je bilo drago kada su ispali, jer znam kakva su gostovanja tamo bila, a ta forumska podbadanja oko Leotara su sasvim normalna zbog rivaliteta. :mrgreen:

Jurisicduska
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:50 pm

Prošle godine nikad Željezničar nije bio ispred Sarajeva, ispostavit će se da smo premirali protiv Širokog što lično mi je satisfakcija. a vjerovatno ste i vi protiv nas, samo nisu mogli meda na Koševu ko i uvijek.

Ispadne od nas, Vitez ga dobije, vi ga preslušate opet ide u goste, on je s europom završio, iću s vama u Tuzlu sto posto. Svi u Tuzlu!!!

Ma oni gledaju samo zadnje kolo, protiv Leotara, bilo je tu prije tog kola najmanje 4-5 urađenih utakmica.

Ajzea
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:53 pm

@jurisicduska
On je lud, on je jak, on je Zeljin Manijak... :rofl1:

@leet
Lahko je vama, braća koja vam ga zabiše su bar u prvoj ligi, naša braća zaglavila u drugoj ligi i ko zna ima li im povratka.. :rofl: :rofl:

Veteran1965
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:55 pm

Pitanje za sve....ko će premirati Vitez za sutrašnju utakmicu sa Slobodom? Ja mislim da će im Vitez izbiti najmanje dva boda, a možda i sva tri. prije 1 nego x a dvica ni pod razno...
Ocm ne bi me iznenadilo ni da se ne završi liga ove godine kako je krenulo. Sloboda svjesna da nema kapacitet za titulu, upitna je i Europa, pitari na kisiku kokuzi, ekipa, igra kao i trener tanki...Široki zaredao sa porazima, Zrinjski opasan, Radnik nit smrdi nit miriše, a Želje se svi sve više boje....veliki su ulozi, a navijači nabrijani....sve je moguće u naredna 3 mjeseca... :DD: :DD: :DD:
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

avlami97
Kontakt:

pet mar 11, 2016 12:57 pm

Jurisicduska je napisao/la:Prošle godine nikad Željezničar nije bio ispred Sarajeva, ispostavit će se da smo premirali protiv Širokog što lično mi je satisfakcija. a vjerovatno ste i vi protiv nas, samo nisu mogli meda na Koševu ko i uvijek.

Ispadne od nas, Vitez ga dobije, vi ga preslušate opet ide u goste, on je s europom završio, iću s vama u Tuzlu sto posto. Svi u Tuzlu!!!

Ma oni gledaju samo zadnje kolo, protiv Leotara, bilo je tu prije tog kola najmanje 4-5 urađenih utakmica.
Prije utakmice sa Slobodom u 23. kolu (znači 8 kola prije kraja) Zrinjski, Široki i Željo su bili bolje plasirani od Sarajeva. Zrinjski bio lider, a vi 4, ili 5. nisam siguran.

Brkoo
Kontakt:

pet mar 11, 2016 1:06 pm

slika

Grudva je krenula :mrgreen:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava