pet nov 25, 2016 7:21 pm
Ma ne mozes da ignorises kad jad hrače u ono što mnogo volim, što pratim sedam dana sedmično i ne mogu dočekati subotu da moj Željo igra. Jednostavno ne možes da ne osvrnes na ono što jad radi. A sutra je subota.. Cijelu ovu situaciju treba da okrenemo sutra u svoju korist. Kako? Pa trener treba da motivise igrace maximalno, da im ukaze koliko je bitno sutra da daju maximum i da postoje ljudi koji zele da izgubimo iako se nazivaju navijacima Zelje, bas zbog takvih jadova treba da zapnu i da im zacepe usta, a mogu samo ako ostave srce na terenu. Iz Slavkinih izjava vidjeli smo da ekipa ide bez pritiska dole, a samo se nadam to ne znaci da necemo ici na pobjedu. Naprotiv , treba da izadjemo haldne glave a vruceg srca i velike zelje za pobjedom. Igracki smo malo hendikepirani ne igranjem dva kostantana igra, mada zavisi iz kojeg ugla gledamo... Bocca je u 90 % svoje igre pokazao se sasvim ok, cak sta vise bolje za nivo od kapitena, Stana je srcan i vjerujem da moze izvuci tekmu na dobrom nivuo ako se ga dobro motivise, kao sto je onu prvu kada se vratio. Nasa desna strana je cuvana sa vise paznje i bice **** na nju i sutra, zato mozda pokusati lijevo sa Krizmanom koji isto tako moze puno kada je njegov dan..Ishod utakmice zavisice od 4 igraca po meni :Blagoje-Markovic i Petrak-Tomic. Ako budemo trcali vise od njih u sredini i nebudu uspjevali da lako transformisu loptu prema gore ubojitim napadacima onda se mozemo nadati necemu, naravno uz nasu maximalno efikasnost i koncentrisanog Ivana. Rece Slavko negdje da bi moglo biti iznenadjenja ali ja vjerujem da nece sto se tice igraca i trebali bi igrati oni sto imamo najbolje. Bekriju bi ostavio, iako trkacki ne moze parirati njihovoj sredini, opet bi njega stavio prije Ugljese koji nikako da se dozove i koji na zalost od velikog potencijala cini mi se da ide ka jos jednom prosjecnom igracu koji je prosao samo kroz Zelju. Zato sutra treba nam stari Blagoje i dobri Markovic uz efikasnog Lendrica. Miro ako mogne nesto dobro jeste, ali bice cuvan maximalno a Krizman bi to trebao pokusati iskoristiti. Slavko odradi to kao i Radnik sto si ih pejeo i motivaciono i takticki.Sutra aBd hladne glave, vruceg srca i dobre koncentracije do punog plijena u Zapadnom. Sve do kraja Zeljo nema predaje.