Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 25, 2016 6:14 pm

Ima problema u zadnje vrijeme, kusa dok prica. Neki problem sa zubima kazu
5. - 7. Okt 1992.

Vrag

pet nov 25, 2016 6:17 pm

Sta mu je bilo ? Da nije slucajno 2-3 puta pao ?

1921.ba
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:18 pm

slika

NAJAVA: Plava lokomotiva gostuje Zrinjskom

http://1921.ba/najava-plava-lokomotiva- ... jskom-3128" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:20 pm

Vrag je napisao/la:Sta mu je bilo ? Da nije slucajno 2-3 puta pao ?
Ma jok, paradentoza
5. - 7. Okt 1992.

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:20 pm

Eno se i Neandertalac bori protiv Hrasnog.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Vrag

pet nov 25, 2016 6:22 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Sta mu je bilo ? Da nije slucajno 2-3 puta pao ?
Ma jok, paradentoza
jebeno je to

Pozdravljam nanu, dedu i male hugice, a maksuz selam za bracu. Pogotovo za brata hrasno. Ljubi brat :**

cikazubo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:26 pm

Pinkii je napisao/la:Eno se i Neandertalac bori protiv Hrasnog.slika slika slika slika slika
I pitari :karanje: :D

1921.ba
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:28 pm

Pustite kvislinge raja, uživajmo na našem forumu i našem ambijentu... Dušmani će sami odustati ionako...

Po tri nova boda sutra !!!
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:34 pm

Pustite njih tamo, fina raja su ovdje. Ovdje takvi ni prici ne mogu, uzivajte.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:47 pm

sta bi sa ovim saopstenjem Peste,sto je obrisano ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ponosannavas
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:48 pm

Ja ne znam kako vam se da tamo pisati sa onim indijancima. Pustite ih i neće imati s kim da se prepucavaju.
Mislim da svi trebaju pročitati pismo Marka Dmitrovića. Sve je rečeno ko hoće da shvati. Ko neće nije dobronamjeran. Mislim da je sad svima jasno da ova uprava ima ljude koji ih namjerno opstruiraju. Ja sam ubjeđen da su i pojedini igrači uključeni u to. Namjerno igraju pod ručnom griješe i slično. Znam to prepoznati i pričao sam o tome i ranije. Moramo biti svi zajedno jaki. Moramo, ponovo ponavljam, napraviti jednu organizaciju nas Manijaka, udruženje, kojim će upravljati napametniji i najškolovaniji od nas, a svi će moći dati ideje. Mislim tu na nas stare navijače, a ne na ove balavce što pištoljem rješavaju stvari.

Idemo momci po pobjedu u Starmo. Bitno nam je pravo. Ovo je borba da odskočimo iznad ove lige. Ovo je borba za pravog Želju. Našeg. Svih nas, a ne samo pojedinaca.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:49 pm

onaj ko gaa je objavio, i obriso ga je, jer je odma obrisano. možda se skonto pa obriso xd
Željezničar ante portas !

Blueworld21
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:50 pm

Ljudi dragi sto mu vise pridodajet paznje on je sve jaci. Odjebite trola, smece. Ignorisanje je majka vjerujte mi.

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

BC1921
Kontakt:

pet nov 25, 2016 6:55 pm

Kako su fulili, nisu ni svjesni.
Krivina Jug

Pinkii
Kontakt:

pet nov 25, 2016 7:12 pm

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

salemprolic
Kontakt:

pet nov 25, 2016 7:13 pm

Joj vas sta citate i komentarisete...to isto da na forumu stranice Ku Klux Klana odete i citate temu "Crnci u Americi".
Podrska upravi!!!
Krenem da pomislim o pobjedi sutra i koliko bi nam to znacilo i onda skontam da je to jako, jako tesko za ocekivati, pa se i zaustavim u tome da se ne bi dodatno razocarao.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

mirsad94
Kontakt:

pet nov 25, 2016 7:21 pm

Ma ne mozes da ignorises kad jad hrače u ono što mnogo volim, što pratim sedam dana sedmično i ne mogu dočekati subotu da moj Željo igra. Jednostavno ne možes da ne osvrnes na ono što jad radi. A sutra je subota.. Cijelu ovu situaciju treba da okrenemo sutra u svoju korist. Kako? Pa trener treba da motivise igrace maximalno, da im ukaze koliko je bitno sutra da daju maximum i da postoje ljudi koji zele da izgubimo iako se nazivaju navijacima Zelje, bas zbog takvih jadova treba da zapnu i da im zacepe usta, a mogu samo ako ostave srce na terenu. Iz Slavkinih izjava vidjeli smo da ekipa ide bez pritiska dole, a samo se nadam to ne znaci da necemo ici na pobjedu. Naprotiv , treba da izadjemo haldne glave a vruceg srca i velike zelje za pobjedom. Igracki smo malo hendikepirani ne igranjem dva kostantana igra, mada zavisi iz kojeg ugla gledamo... Bocca je u 90 % svoje igre pokazao se sasvim ok, cak sta vise bolje za nivo od kapitena, Stana je srcan i vjerujem da moze izvuci tekmu na dobrom nivuo ako se ga dobro motivise, kao sto je onu prvu kada se vratio. Nasa desna strana je cuvana sa vise paznje i bice **** na nju i sutra, zato mozda pokusati lijevo sa Krizmanom koji isto tako moze puno kada je njegov dan..Ishod utakmice zavisice od 4 igraca po meni :Blagoje-Markovic i Petrak-Tomic. Ako budemo trcali vise od njih u sredini i nebudu uspjevali da lako transformisu loptu prema gore ubojitim napadacima onda se mozemo nadati necemu, naravno uz nasu maximalno efikasnost i koncentrisanog Ivana. Rece Slavko negdje da bi moglo biti iznenadjenja ali ja vjerujem da nece sto se tice igraca i trebali bi igrati oni sto imamo najbolje. Bekriju bi ostavio, iako trkacki ne moze parirati njihovoj sredini, opet bi njega stavio prije Ugljese koji nikako da se dozove i koji na zalost od velikog potencijala cini mi se da ide ka jos jednom prosjecnom igracu koji je prosao samo kroz Zelju. Zato sutra treba nam stari Blagoje i dobri Markovic uz efikasnog Lendrica. Miro ako mogne nesto dobro jeste, ali bice cuvan maximalno a Krizman bi to trebao pokusati iskoristiti. Slavko odradi to kao i Radnik sto si ih pejeo i motivaciono i takticki.Sutra aBd hladne glave, vruceg srca i dobre koncentracije do punog plijena u Zapadnom. Sve do kraja Zeljo nema predaje.

Ajzea
Kontakt:

pet nov 25, 2016 7:22 pm

Podrska Upravi veca nego ikad. Nastavi im ejakulirati po onim ogavnim facama, gospodine Senade Misimovicu !

Taman da igramo protiv Reala, nadao bih se pobjedi. Hrabro, svim srcem, pa sta bude momci !

dell21
Kontakt:

pet nov 25, 2016 7:23 pm

Kakvo bi ludilo bilo da pobijedimo uh.

reks1
Kontakt:

pet nov 25, 2016 7:23 pm

ponosannavas je napisao/la:Ja ne znam kako vam se da tamo pisati sa onim indijancima. Pustite ih i neće imati s kim da se prepucavaju.
Mislim da svi trebaju pročitati pismo Marka Dmitrovića. Sve je rečeno ko hoće da shvati. Ko neće nije dobronamjeran. Mislim da je sad svima jasno da ova uprava ima ljude koji ih namjerno opstruiraju. Ja sam ubjeđen da su i pojedini igrači uključeni u to. Namjerno igraju pod ručnom griješe i slično. Znam to prepoznati i pričao sam o tome i ranije. Moramo biti svi zajedno jaki. Moramo, ponovo ponavljam, napraviti jednu organizaciju nas Manijaka, udruženje, kojim će upravljati napametniji i najškolovaniji od nas, a svi će moći dati ideje. Mislim tu na nas stare navijače, a ne na ove balavce što pištoljem rješavaju stvari.

Idemo momci po pobjedu u Starmo. Bitno nam je pravo. Ovo je borba da odskočimo iznad ove lige. Ovo je borba za pravog Želju. Našeg. Svih nas, a ne samo pojedinaca.
Mene je samo strah talova sa igracima,pogotovo onih koji bi da budu placeni nako ,ono u stilu dovoljno je sto su tu,na osnovu prethodne slave itd
Pogotovo sto smo najranjiviji u sportskom segmentu,I zaista bez pogrdnih komentara ako kola krenu nizbrdo!Gluho bilo.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava