Derbi kola: Zrinjski i Željezničar igraju meč koji ne smiju izgubiti
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/derb ... biti/71512" target="_blank
Tako rekose. Hajmo mi odraditi ovu sezonu i pojacati se, a na skupstini ce se rijesiti sve. Vjerujmo im da nece odstupiti ni milimetar, a izrazito zanimljivo ce biti ovo sto sam podebljao, nije jos vidjeno u bh sportu. Podizemo ljestvice.Skupština Kluba je svakako mjesto i vrijeme na kojem će ova struktura upoznati javnost, članove, navijače i sponzore o svim pojedinostima o poslovanju za period od posljednjih šest mjeseci i to će biti napravljeno na način koji još nije viđen u bh.sportu. Istovremeno to će biti i vrijeme da se obznane i analize poslovanje iz ranijih perioda, kao i aktivnosti koje je ova struktura poduzela na rasvjetljavanju istih.
Tako rekose. Hajmo mi odraditi ovu sezonu i pojacati se, a na skupstini ce se rijesiti sve. Vjerujmo im da nece odstupiti ni milimetar, a izrazito zanimljivo ce biti ovo sto sam podebljao, nije jos vidjeno u bh sportu. Podizemo ljestvice.Skupština Kluba je svakako mjesto i vrijeme na kojem će ova struktura upoznati javnost, članove, navijače i sponzore o svim pojedinostima o poslovanju za period od posljednjih šest mjeseci i to će biti napravljeno na način koji još nije viđen u bh.sportu. Istovremeno to će biti i vrijeme da se obznane i analize poslovanje iz ranijih perioda, kao i aktivnosti koje je ova struktura poduzela na rasvjetljavanju istih.
HoćeFaraonTM je napisao/la:Hoće li biti Križman spreman za sutra?
Vjerovatno ce nam Sport1 omoguciti uzivo prijenos, kao sto ce i drugi portali da snimaju, također televizije radi reportaza. Snimka ide na yotube i mnoge druge portale pa i televizije.cikazubo je napisao/la:S obzirom da će se skupština sigurno snimati kao i prošli put gdje će javnost biti svjedok još žešćeg, otvorenijeg i konkretnijeg govora Misimovića i ostalih, čisto sumnjam da će iko od ovih kvazi "željovaca" u skupštini imat muda glasati protiv.
Snimaće momci i sa 1921 sigurno, nije ni bitno hoćel biti live, ali materijal će biti u javnosti, u govor i nastup ljudi iz NO i UO uopšte i ne sumnjam, znamo kako je i prošli put bilo kad je Misketu malo pukao film, a situacija sad je još komplikovanija sa dušmanima, tj ima ih više nego u istom periodu prošle godine, kako god nakon nastupa čelnika kluba čisto sumnjam da će se naći neki miš koji će ići protiv.Elegant je napisao/la:Vjerovatno ce nam Sport1 omoguciti uzivo prijenos, kao sto ce i drugi portali da snimaju, također televizije radi reportaza. Snimka ide na yotube i mnoge druge portale pa i televizije.cikazubo je napisao/la:S obzirom da će se skupština sigurno snimati kao i prošli put gdje će javnost biti svjedok još žešćeg, otvorenijeg i konkretnijeg govora Misimovića i ostalih, čisto sumnjam da će iko od ovih kvazi "željovaca" u skupštini imat muda glasati protiv.
Pa eto neka od te gospode uzme mito i digne ruku protiv uprave.
Boca,Bogi kakvi god su bolji su od Ace koji je u padu forme od prosle godine cini mi se,Memija ide uzlaznim putem dok Stana moze kad hoce odigrat dobru tekmu!Uglavnom sretno nam!exbabilon je napisao/la:Ako se na sredini terena ne uspijemo nositi sa Zrinjskim mogli bi sutra proci neslavno. Odbrana sa Stanom, Bogicevicem, Boccom i Memijom mi ne ulijeva povjerenje. Najmanje 1 go moramo dati za bod.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk