Uglavnom, trener se pita i pitao za sve, Dejan je dogovarao samo uslove ugovora. Pade mit, i neka je..Hadzijalagic je napisao/la:Ne procitah te prepiske.. Moze u pp?
Uglavnom, trener se pita i pitao za sve, Dejan je dogovarao samo uslove ugovora. Pade mit, i neka je..Hadzijalagic je napisao/la:Ne procitah te prepiske.. Moze u pp?
15 000KM ako se titula osvoji.LARS1921 je napisao/la:9000 razloga da ga voli, al neto
Ajzea je napisao/la:15 000KM ako se titula osvoji.LARS1921 je napisao/la:9000 razloga da ga voli, al neto
Do maloprije sam bio jedan od onih koji su bili za ostavku Dejana Nikolica, drago mi je sto sam na vrijeme stigao procitati ovu prepisku te vidjeti da se zapravo jedino oko uslova ugovora pitao.
PS
KApa dole Dejanu kada napisa Sanelu da su za Zeljeznicar uvijek igrali igraci ili iz ljubavi ili zbog novca, te da se on odlucio za novac ! Neka si rekao bijedniku nepismenom !
Dejan je cist kao suza, eto sta je. Niti je dovodio igrace, niti je preporucivao igrace, jedino je dogovarao sa igracima uslove ugovora i to u domeni normalnog. Eto sta je..Pinkii je napisao/la:Je li mi neko moze objasniti nije bitno je li ovdje ili u pp o cemu se radi ? Neko nesto napisao Jahicu ili ?
I mene isto zanima, nisam bio na forumu da vidim tu prepisku..Pinkii je napisao/la:Je li mi neko moze objasniti nije bitno je li ovdje ili u pp o cemu se radi ? Neko nesto napisao Jahicu ili ?
Ko ce uspjeti, o cemu se radi,? ja ne kontam nista..Ajzea je napisao/la:Eto, izgleda da ce jadovi uspjeti u namjeri. Kako vas nije sramota da se desava ono sto se desava?!
Dejo napadnut, otjerase Upravu. Kad zna Bog neka zna i narod.Brkoo je napisao/la:Ko ce uspjeti, o cemu se radi,? ja ne kontam nista..Ajzea je napisao/la:Eto, izgleda da ce jadovi uspjeti u namjeri. Kako vas nije sramota da se desava ono sto se desava?!