Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

FKZ1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 6:19 pm

chile je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
exdomorocki je napisao/la:
Sta ima Jurgen Klopp?Nisam te prepoznao.
Prvi trening mu je bio na Kupresu,petljanac jedan.
Sjajan ambijent za diskusiju...
Sve je u skladu sa danasnjim saopstenjem kluba. Krivi su svi osim onih koji su doveli Jahica.
Jos jedan primjer s foruma kad se neko uzme na zub slicno je bilo i s neandertalcem...nebitno sta se napise nego ko napise.
Ovo da si napisao prije par mjeseci uokvirili bi post ( ili da napise neko ko je in na forumu ) ovako poneko kontrira dok drugi bace ignor.
Ono sto se moze uociti nakon farse s Jahicem je da mi nemamo ni osnovnog ljekarskog pregleda prije potpisa ugovora. O tim primanjima je suvisno doskutovati covjek uzeo koliko je mogao.

Sent from my Plavo Sokocalo
Nemam nikakav problem s onim sta ko ovdje pise...Ima pravo svako na svoj stav i ne treba to ni pokusavati mijenjati. Kako ko komunicira stvar je odgoja i obrazovanja. Neko naprosto ne zna drugacije. Pa i to mi dodje kao normalno. Osim toga,stvar je ljudi koji brinu o ovom forumu sta ce dozvoliti a sta nece i od toga ce im zavisiti na sta ce liciti forum.
Pisao sam jos u junu o ovim stvarima oko transfera. Nije problem naci par tih tekstova koga interesuje. Na zalost,ispostavilo se da sam bio potpuno upravu.
Dakle nisam ni u cemu promijenio svoj stav,nisam nekad bio za jedno sad za drugo...Takodje,nisam general nakon bitke.Jedini sam tad,na pocetku priprema napisao da to sto se radi sa dovodjenjem igraca nije dobro.Samo sam realno gledao sta se radi i na osnovu toga zakljucivao i pisao.Dakle,zakljucivao na osnovu onoga sto vidim i znam a ne na osnovu onoga sta ko prica.
Ali da ne otvaramo ponovo tu raspravu...Mozemo nakon Celika. Bice duga i dosadna pauza.

Grbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 6:24 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ma nisu mu dali toliku platu zbog godina nego zbog renomea i CV-a koji ima. Nije realno bilo da Jahic igra za dvije milje maraka.
On je trebao biti pojačanje ovoj ekipi, ali ispostavilo se da nije tako. Samo ne kontam sto se okreću price, prije potpisa 95% ljudi je prozivalo Jahica, a sad drugu pricu pricaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesmo ga prizivali brate ali su ljudi zaduženi za transfere pokazali isti nivo znanja kao i ovaj nas s foruma. Ako mi nismo znali da Jaha ne može hodat onda su to oni trebali znati a ne potpisat ga eto nako Jer ga forumska zajednica hoće. Činimo iste greške kao i kosooki samo sto oni tamame pare od kosookog a mi naše krvlju zarađene. Sjetih se sad jednog momka sto sam pričao s njim prije prvog derbija ove sezone kad mi je rekao da je Jaha došao ovdje Jer nije imao gdje drugo i da će nas uzet lopatom,ns prvu mu nisan vjerovao ali je ispao u pravu. :)
A ovog što vrijedja bez razloga treba da sankcioniše administracija,ista ona koja je dopuštala da se @Neandertalac vrijedja i koja ga je banovala zbog tog sto je imao različito mišljenje od onog koje obitava na ovom forumu. Ne dozvolite da od foruma pravimo lobotomiju. ;)
Jedina greska oko Jahica je napravljena tokom ljekarskih pregleda. Doktori koji nisu uočili njegove zdravstvene probleme mogu se popisati na svoje diplome. Ako smo ga svjesno potpisali i nakon saznanja o njegovim povredama onda smo budale, a nesto sumnjam u to.
Jebi ga, kasnije se ispostavilo da je on nekad u toku ove godine imo operaciju koljena koja nije bila bas uspješna.

Ovo oko para sve drugo je urađeno kako treba i kako se moglo. Ko misli da ce bivsi reprezentativac i igrač koji je igrao u Spaniji, Francuskoj, grčkoj, svici i Škotskoj igrati za milju dvije onda pojma nema. Eh sad sto on nije opravdao ni jednu platu, to je vise do njega nego do nas.

A ovo sto se tice "napada" na druge forumaše, nikoga ne treba vrijedjati, ali niko se ne treba ponašati ko uvrijeđena mlada i prijetiti odlaskom sa foruma samo zato sto se neko ne slaže sa tvojim mišljenjem.

Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:28 pm

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Sad zelite reci da je star? Ne znam, mene neki napadose kad ja prije dovodjenja rekoh da je star i vjerovatno istrosen.
Pa naravno da je greska ljudi u upravnim strukturama to sto je Sanel medju najplacenijim igracima, nego cija je?
Sve je to normalno u fudbalu. Ljudi plate nekoga milione pa se zajebu ja imam utisak da se to desi kod nas bilo bi 10 000 harakiraja prvi dan. Od kad pratim Zelju a pratim ga dosta dugo nije postojao period kada se nisu desavali ovakvi slucajevi. Vec sam pisao u nasoj ligi igraju igraci koji trenutno nemaju mjesto nigdje drugo samim tim veca je sansa greske nego da ce od nekog takvog ispasti igrac. Problem je sto se pokusava ukazati samo na lose stvari, ustvari nije problem nego neki samo tako i vide ono sto hoce da vide. Postoji i niz dobrih i losih stvari u klubu i to je tako ne samo kod nas nego u svim klubovima.Jahic je pojacanje za bilo koji klub u nasoj ligi ali eto ima problema. To se zove poslovni rizik, probao si nije islo hajmo dalje. Ne treba od necega praviti bauk kad nije, u milion klubova imas ovakvih situacija za sve ima sud i dobice ko je u pravu.
Evo i najsvjezi primjer, svi na forumu su prizeljkivali Stilica kao pojacanje. Pa taj Stila je sa 18 godina bio pod suspenzijom kluba, valjda imamo kratku pamet sta li...
Naravno, to bez daljnjeg. Sam sam, u vise navrata, pisao o promasajima koji kostaju vise desetina miliona. Mi ne mozemo napraviti takav promasaj, ali mozemo onaj od hiljada i hiljada. Nije problem taj jedan, nije problem dva, tri.. Problem je napraviti deset i vise takvih promasaja. Ruku na srce, kako bi to izgledalo da neki europski klub napravi deset promasaja od po trideset-cetrdeset miliona.. Sem toga, takvima milion znaci onoliko koliko nama znaci hiljada.

pile87
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:38 pm

Ne znam evo meni je jasno vec odavno bilo da je Jaha promasaj ne treba biti zvanicno da kazemo nema neke srece od njega. Covjek je slomljen ne moze hodati normalno pa vjerovatno je i bolje da se ranije rijesi situacija sa njim.
Medjutim Jahic nije suspendovan radi toga mozda su ga cekali na ziceru pa se onda poklopilo Jahic je imao problema sa saigracima i to ne jednim nego par njih,logicno je da takvog igraca odstranis iz ekipe.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Elegant
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:48 pm

Samo da sa Zebom ne bude problema na proljece.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:54 pm

Elegant je napisao/la:Samo da sa Zebom ne bude problema na proljece.
Problema ove prirode nece biti sigurno. Mozda ne bude najbolji na terenu, mozda ne bude prevaga, ali nece cekati prvu priliku da uzme klub lopatom kao ovi. I sam je rekao da ce otici ako vidi da ne moze pomoci. Druga stvar je sto raja jos pamte period kad je Brko pored vedeta u liku Svrake i Jamaka svoju strogocu trenirao na Zebi i vadio ga sredinom prvog poluvremena, pa onda se raja fata njegove reakcije iz tog perioda..

avlami97
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:56 pm

Niko ne mora imati ni gram mozga u glavi, kako bi skonto da su igrači, uz političare, najkvarljivija roba u našem društvu (čast izuzetcima u obje sfere). Bogićević, Bekrić, Jahić, Zeba... su mogli ili mogu biti treneri u mlađim kategorijama nakon okončanja fudbalske karijere. Ostavili su neki trag u našem klubu i kao takve su ih navijači poštovali/poštuju. Djeca su u njima mogla/mogu naći uzora...

Vjerujem da je ova struktura ljudi u Klubu razmišljala na taj način i željela ih školovati za trenere mlađih uzrasta, što su oni i potencirali u svojim izjavama nakon potpisa, kako žele okončati karijeru u Želji i biti uz Njega profesionalno vezani i dalje u bilo kojem obliku.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

shzna
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:01 pm

Gazi HŠK Žmigavac
1987

FKZ1921
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:04 pm

mirsad94 je napisao/la:Ne mogu a da ne odregujem iako nemam nista protiv nikoga na ovom forumu. Ali zaista neki su tu samo kad nesto ne ide po planu i kako bi se klub i njegove aktivnosti i povuceni potezi popljuvali ili omalovazili. Konkretno uvazeni forumas FKZ, bio je momak u koga smo svi gledali jos tamo na onom forumu, koji je bio tas na vagi i uvijek znao vise od bilo koga forumu, cekali njegovo misljenje i uvazavali bilo da je bila kritika ili pohvala. Medjutim sada su tu sama kada je kritiika ili ti ga pljuvanje u pitanju, i to po mom misljenju nije uredu, jer ovi ljudi i grijse i povlace lose poteze ali ne zato sto ne znaju nego niko nije savrsen i ne moze uvijek sve da bude bajno. Dobri potezi se ne podrzavaju niti se pominje bilo sta kada se nesto dobro uradi a nije da nema jer prije svega vjerujem da oni vole Zelju i da ga nece ostetiti i zaviti u crno. Opet ponavljam, nikoga nebi napadao ili bilo sta ali ja sam se malo razocarao u covjeka koji je uvijek bio ostar, dosljedan ali i pravican sa svojim izjavama. Opet s druge strane trebamo utvridi transfer politiku i drzati je se maximalno koliko je to moguce kako si se izbjegle situacije kao u bliskoj buducnosti. Strategija treba da se sastoji od fokusiranju na dovodjenje igracana pozicije koje su deficitarne , ne nagomilavanju igraca , te dovodjenje igraca sa prethodno detaljno iznaliziranim fizickim i pshickim stanjem i mogucnoscu napredka. Razumijem da leko reci i napisati ali smatram da Sef i saradnici od ovog prelaznog roka mogu puno toga procjeniti i izanalizirati, tako da prepustimo im to na zimu da uradi kako oni to najbolje znaju. Opet naravno u okviru nasih finansiskih mogucnosti, ali prije sve relanih mogucnosti. Dalje, transfer nam je potreban vjerujem da se na tome radi i da ce se raditi, ali problem je sto je malo igraca u izlogu , ovo sa Mujagicem bi bilo odlicno ako se uspije sta zavrsiti, jer se nebi osjetilo na igrackom kadru a njegov napredak ne tece zeljenim intenzitetom, a mislim da nebi ni tekao i da je vise sanse dobiijao(nemojte samo uperediti situaicju sa Dzekom jer on to nije i nece nikada biti ). Miroslav je po meni goruce pitanje , sve je prozvakano , sve je receno . Gubitak bi bio da ode za 0 KM , po meni onoliki koliko je bio kada smo prosle godine bez Evrpe osstali. s druge strane ako produzi to bi bio veliki potez uprave kao i sami istok . Jahic ispao jad, ljugavac i samo pusikurci ce reci da je sapstenje danasnje mahalsko i nepotrebno, nadam se da cemo ga se rijesiti sto prije bez finansiskih posljedica. Slijedi nam Mostar, samo se nadam da cemo izaci da igramo fudbal a ne da igramo na rezultat, a kada igramo fudbal a pogotovo kada nema puno pritiska vjerujem da mozemo puno toga .SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE !
Nazalost,u posljednje vrijeme nemamo puno toga za pohvaliti. Ono sto mislim da je dobro uradjeno, pohvalio sam...A sta je po meni bilo dobro i sta sam pohvalio?
Dovodjenje Petrovica za trenera...Pohvalio,rekao da je napravljen dobar potez,doveden trener sa konkretnom referencom,u fudbalskom smislu normalan...tako sam napisao. U vise navrata,a kad god je krenula ta prica, pisao da treba prestati sa pricom o smjenama,promjenama...
Pohvalio aktivnosti oko stadiona u vise navrata. Zadnji put nakon presice oko pocetka gradnje istoka...Napisao kako je to velika stvar za klub,kako je treba podrzati,kako ne treba nista oko izgradnje istoka problematizirati(pocetak,zavrsetak,izvodjac...,jer se bilo pocelo komentarisati po ovim pitanjima)...Evo ne znam sta sam propustio pohvaliti...To je ono sto vidimo i znamo da je dobro.

Leon_Professional
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:09 pm

Napadač Plavih dobio poziv iz Španije, Željezničar odbio ponudu?

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/napa ... nudu/71398" target="_blank

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:12 pm

http://fkzeljeznicar.ba/foto-fk-zeljezn ... ort/22889/" target="_blank

Sto volim ovakve stvari, nevjerovatno.
Odbijanje probe Mujage je razumljivo, nadam se da ce biti tako.
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:13 pm

exbabilon je napisao/la:
Problema ove prirode nece biti sigurno. Mozda ne bude najbolji na terenu, mozda ne bude prevaga, ali nece cekati prvu priliku da uzme klub lopatom kao ovi. I sam je rekao da ce otici ako vidi da ne moze pomoci. Druga stvar je sto raja jos pamte period kad je Brko pored vedeta u liku Svrake i Jamaka svoju strogocu trenirao na Zebi i vadio ga sredinom prvog poluvremena, pa onda se raja fata njegove reakcije iz tog perioda..
do para je bilo. nije se on slučajno te sezone "svađao" sa onima koji su imali najveća primanja, zebom i bekrićem, a trpio one koji su imali manja...ni na kraju 2012. godine, eto sad će četiri godine, doveo gredića da se radikalno promijeni poslovna politika kluba (iako se tada o tome javno vrlo malo pričalo)
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:13 pm

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... nju/22899/" target="_blank

FK Željezničar i Euroherc osiguranje d.d. nastavljaju uspješnu saradnju

exbabilon
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:16 pm

ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
do para je bilo. nije se on slučajno te sezone "svađao" sa onima koji su imali najveća primanja, zebom i bekrićem, a trpio one koji su imali manja...ni na kraju 2012. godine, eto sad će četiri godine, doveo gredića da se radikalno promijeni poslovna politika kluba (iako se tada o tome javno vrlo malo pričalo)
Ali ni to ne znaci da je sva krivica Zebina. On je tad bio u najboljim igrackim godinama i nije bilo ni za ocekivati da trpi bilo kakav odnos prema njemu, a znamo kakav je Brko kad se nekom naklati na kosti. Suma sumarum, gotovo 100% sam siguran da slicne neugodnosti ovaj put sa Zebom necemo dozivjeti i ne bih ga zbog toga unaprijed trpao u koš sa ovim koji gledaju kako da izvuku zadnji dinar iz kluba... Ako i bude tako posut cu se pepelom i prekrizit Zebu haha

ChWilla
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:18 pm

ne mislim ja da je išta njegova krivica, a ne sve. samo kažem da ni tad nije do tih nekih emocija...
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:18 pm

Leon_Professional je napisao/la:Napadač Plavih dobio poziv iz Španije, Željezničar odbio ponudu?

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/napa ... nudu/71398" target="_blank
Nadam se da je istina. Ako zele Mujagica ili bilo kojeg naseg igraca nek posalju ponudu i ako ona zadovolji klub onda nek ide, a ne da ko amateri pustamo igrace da idu na neke probe..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:21 pm

Zeba se razlikuje od Bekrica i Jahica. Ne vjerujem da ce nekih problema biti s njim jer ne lici na osobu koja unosi nemir unutar ekipe. Vec se sa svima lijepo sprijateljio i ima lijep odnos. Jahic je prvo kasnio na pripreme pa onda bio povrijedjen pa ovo pa ono. Volio bih da Zeba bude kapiten. Bolji bi bio od naseg najboljeg stopera. I jos brat nema fb i instagram pa ne moze pisati statuse i citate. Najpozitivnija stvar.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LAPAZ
Kontakt:

uto nov 22, 2016 7:35 pm

Pinkii je napisao/la:Zeba se razlikuje od Bekrica i Jahica. Ne vjerujem da ce nekih problema biti s njim jer ne lici na osobu koja unosi nemir unutar ekipe. Vec se sa svima lijepo sprijateljio i ima lijep odnos. Jahic je prvo kasnio na pripreme pa onda bio povrijedjen pa ovo pa ono. Volio bih da Zeba bude kapiten. Bolji bi bio od naseg najboljeg stopera. I jos brat nema fb i instagram pa ne moze pisati statuse i citate. Najpozitivnija stvar.
A problemi sa Bekricem su?

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 7:38 pm

LAPAZ je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Zeba se razlikuje od Bekrica i Jahica. Ne vjerujem da ce nekih problema biti s njim jer ne lici na osobu koja unosi nemir unutar ekipe. Vec se sa svima lijepo sprijateljio i ima lijep odnos. Jahic je prvo kasnio na pripreme pa onda bio povrijedjen pa ovo pa ono. Volio bih da Zeba bude kapiten. Bolji bi bio od naseg najboljeg stopera. I jos brat nema fb i instagram pa ne moze pisati statuse i citate. Najpozitivnija stvar.
A problemi sa Bekricem su?
Nema ih. Bar ne za sad. Nego Zeba mi izgleda kao da je vise vezan za Zelju i da ne bi unosi nemir kao sto je Bekric onim statusom. Drazi mi je malo Zeba pa mozda zbog toga meni izgleda kao da se razlikuje od njih dvojice.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Model1964

uto nov 22, 2016 8:05 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ma nisu mu dali toliku platu zbog godina nego zbog renomea i CV-a koji ima. Nije realno bilo da Jahic igra za dvije milje maraka.
On je trebao biti pojačanje ovoj ekipi, ali ispostavilo se da nije tako. Samo ne kontam sto se okreću price, prije potpisa 95% ljudi je prozivalo Jahica, a sad drugu pricu pricaju.

Jesmo ga prizivali brate ali su ljudi zaduženi za transfere pokazali isti nivo znanja kao i ovaj nas s foruma. Ako mi nismo znali da Jaha ne može hodat onda su to oni trebali znati a ne potpisat ga eto nako Jer ga forumska zajednica hoće. Činimo iste greške kao i kosooki samo sto oni tamame pare od kosookog a mi naše krvlju zarađene. Sjetih se sad jednog momka sto sam pričao s njim prije prvog derbija ove sezone kad mi je rekao da je Jaha došao ovdje Jer nije imao gdje drugo i da će nas uzet lopatom,ns prvu mu nisan vjerovao ali je ispao u pravu. :)
A ovog što vrijedja bez razloga treba da sankcioniše administracija,ista ona koja je dopuštala da se @Neandertalac vrijedja i koja ga je banovala zbog tog sto je imao različito mišljenje od onog koje obitava na ovom forumu. Ne dozvolite da od foruma pravimo lobotomiju. ;)
Ispravka netocnog navoda :)
Bilo je grubih startova u žaru borbe :) sa svih strana. Na kraju krajeva i sa moje strane :) . Administracija je smirivala i djelila žute kartone. Crveni je @Neandertalac dobio kada je poceo psovati boga i provocirati iskljucenje. Vecina nas je bila protiv iskljucenja... ali ostraniše ga.
Protiv sam da se forumaši banuju. Bolji je nacin da se sami međuse izignorišemo :) . Ponekad nije ni to dovoljno jer pojedinci ponavljaju isti stav do besvjesti iako smo ih vec u prvom postu dobro razumjeli. To ponavljanje ja vidim kao zlonamjerno.
Kada je neko tendenciozan...tada nastupa pravilo ulice... JACI KACI :lol: Forum je u suštini ulica u virtualnom obliku.(Ja ga vizualiziram kao da sjedimo pored cesme pred mahalskom džamijom i naglabamo o Želji.)Što neko nije dorastao i narastao da izađe na ulicu vec se ponaša ko uvrjeđena mlada to je njegov problem.
Bez sukoba mišljenja nema ni pomaka naprijed. Nisam na forum došao da citam svoja mišljenja, za njih pitam ženu :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava