mirsad94 je napisao/la:Ne mogu a da ne odregujem iako nemam nista protiv nikoga na ovom forumu. Ali zaista neki su tu samo kad nesto ne ide po planu i kako bi se klub i njegove aktivnosti i povuceni potezi popljuvali ili omalovazili. Konkretno uvazeni forumas FKZ, bio je momak u koga smo svi gledali jos tamo na onom forumu, koji je bio tas na vagi i uvijek znao vise od bilo koga forumu, cekali njegovo misljenje i uvazavali bilo da je bila kritika ili pohvala. Medjutim sada su tu sama kada je kritiika ili ti ga pljuvanje u pitanju, i to po mom misljenju nije uredu, jer ovi ljudi i grijse i povlace lose poteze ali ne zato sto ne znaju nego niko nije savrsen i ne moze uvijek sve da bude bajno. Dobri potezi se ne podrzavaju niti se pominje bilo sta kada se nesto dobro uradi a nije da nema jer prije svega vjerujem da oni vole Zelju i da ga nece ostetiti i zaviti u crno. Opet ponavljam, nikoga nebi napadao ili bilo sta ali ja sam se malo razocarao u covjeka koji je uvijek bio ostar, dosljedan ali i pravican sa svojim izjavama. Opet s druge strane trebamo utvridi transfer politiku i drzati je se maximalno koliko je to moguce kako si se izbjegle situacije kao u bliskoj buducnosti. Strategija treba da se sastoji od fokusiranju na dovodjenje igracana pozicije koje su deficitarne , ne nagomilavanju igraca , te dovodjenje igraca sa prethodno detaljno iznaliziranim fizickim i pshickim stanjem i mogucnoscu napredka. Razumijem da leko reci i napisati ali smatram da Sef i saradnici od ovog prelaznog roka mogu puno toga procjeniti i izanalizirati, tako da prepustimo im to na zimu da uradi kako oni to najbolje znaju. Opet naravno u okviru nasih finansiskih mogucnosti, ali prije sve relanih mogucnosti. Dalje, transfer nam je potreban vjerujem da se na tome radi i da ce se raditi, ali problem je sto je malo igraca u izlogu , ovo sa Mujagicem bi bilo odlicno ako se uspije sta zavrsiti, jer se nebi osjetilo na igrackom kadru a njegov napredak ne tece zeljenim intenzitetom, a mislim da nebi ni tekao i da je vise sanse dobiijao(nemojte samo uperediti situaicju sa Dzekom jer on to nije i nece nikada biti ). Miroslav je po meni goruce pitanje , sve je prozvakano , sve je receno . Gubitak bi bio da ode za 0 KM , po meni onoliki koliko je bio kada smo prosle godine bez Evrpe osstali. s druge strane ako produzi to bi bio veliki potez uprave kao i sami istok . Jahic ispao jad, ljugavac i samo pusikurci ce reci da je sapstenje danasnje mahalsko i nepotrebno, nadam se da cemo ga se rijesiti sto prije bez finansiskih posljedica. Slijedi nam Mostar, samo se nadam da cemo izaci da igramo fudbal a ne da igramo na rezultat, a kada igramo fudbal a pogotovo kada nema puno pritiska vjerujem da mozemo puno toga .SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE !
Nazalost,u posljednje vrijeme nemamo puno toga za pohvaliti. Ono sto mislim da je dobro uradjeno, pohvalio sam...A sta je po meni bilo dobro i sta sam pohvalio?
Dovodjenje Petrovica za trenera...Pohvalio,rekao da je napravljen dobar potez,doveden trener sa konkretnom referencom,u fudbalskom smislu normalan...tako sam napisao. U vise navrata,a kad god je krenula ta prica, pisao da treba prestati sa pricom o smjenama,promjenama...
Pohvalio aktivnosti oko stadiona u vise navrata. Zadnji put nakon presice oko pocetka gradnje istoka...Napisao kako je to velika stvar za klub,kako je treba podrzati,kako ne treba nista oko izgradnje istoka problematizirati(pocetak,zavrsetak,izvodjac...,jer se bilo pocelo komentarisati po ovim pitanjima)...Evo ne znam sta sam propustio pohvaliti...To je ono sto vidimo i znamo da je dobro.