Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 4:42 pm

Vidi se da fudbalske neznalice preovladavaju na forumu, dečko je dobio ( sređeno mu ) poziv za probu a ne ponudu za kupovinu. Iako to u našim, navijačkim glavama zvuči gotovo istina je daleko od toga, njemu a i klubu ova prilika može samo dobrog donjeti i zaista ne vidim nikakav razlog za negodovanje. Ukoliko je klubski prioritet da se boriti za neku titulu za njega neće biti puno prostora za igru, u svakom slučaju ne koliko to njemu zaista sada treba da bi mogao napraviti značajniji pomak u svojim igračkim vrijednostima. Eventualni transfer iako neće biti značajan po mjerilu prosječnog navijača pored direktne injekcije potrebnih sredstava u ovom trenutku će generirati potrebnu reklamu rada omladinskog pogona kluba i diže cijenu svih ostalih koji će ovaj klub iznjedriti u skorije vrijeme a koji su kvalitetniji od Ajdina. Ima fine djece u našem pogonu a s obzirom da od svakog transfera sada dio ide i na OP svaki novi priliv im omogućava da rade još bolje pa je i to dobit od transfera. Iako je sve na dugom štapu ja mu želim sreću ostao ili otišao.
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 22, 2016 4:49 pm

Ako prodje probu stize ponuda od 3,5 mil eura.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 4:50 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ako prodje probu stize ponuda od 3,5 mil eura.
http://www.hayat.ba/vijest.php?id=26123" target="_blank

valja se prisjetit :rofl: :rofl:

Plava Porodica
Kontakt:

uto nov 22, 2016 4:55 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ako prodje probu stize ponuda od 3,5 mil eura.
http://www.hayat.ba/vijest.php?id=26123" target="_blank

valja se prisjetit :rofl: :rofl:
Cekam da objave za Mujagu :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:07 pm

Dado na aparatima, Mujagic u Majorci ... da je kako uzeti 200.000 za malog.

:kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:10 pm

http://sport1.ba/premiership/mourinho-p ... kipu/71389" target="_blank
Mourinho je od dolaska u Manchester United napravio nekoliko velikih transfera, uključujući i najskuplji ikada u vidu Paula Pogbe, no smatra da su mu potrebna pojačanja i u naredna dva prelazna roka kako bi tim bio 'popravljen'.

Engleski mediji javljaju da Mourinho smatra kako su igrači koje su Moyes i van Gaal doveli 'slabi' za klub kao što je United te je zabrinut kako igrači generalno reaguju na poraze. Tako Mourinho u narednom periodu želi dovesti mentalno jake igrače za engleski Premiership i Ligu prvaka, koji ne bi trebali imati problema s konzistentošću. "Potrebni su nam kvalitetni igrači, ali to se ne može uraditi u jednom ili u dva prelazna roka. Ne možete odmah kupiti četiri ili pet igrača koji će se uklopiti u ono što trebamo", rekao je Mourinho za engleske medije. Inače, United ne stoji baš najbolje ove sezone. Nakon 12 odigranih kola Mourinhov tim je skupio 19 bodova - devet manje od prvoplasiranog Chelseaja.

Meni zape za oko jedan dio izjave Murinja Ne možete odmah kupiti četiri ili pet igrača koji će se uklopiti u ono što trebamo", Njemu je puno pet, sest igraca od jednom da ih uklopi a nama kao nije :rofl: a da ne pricamo o tome da on dovodi placene igrace koji su dokazani a mi besplatne koji nisu u stanju trenutno otici negdje drugo za vecu platu. Mi po nekom pravilu ako iz pet dovedenih iskopamo jednog dzabnog da je dobar mi smo na konju, to je na zalost tako. Za nasu ligu recept je jednostavan imati ekipu na okupu i postepeno je nadogradjivati, plus igraci iz omladinskog pogona. U prevodu da nas ne napusti ni jedan od nosioca igre i ako u narednom prelaznom ubodemo sa jednim igracem koji ce biti pojacanje za ekipu uz dobre pripreme moguc je napredak u ekipi. Skromno ali tako je.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:23 pm

Ne dati Mujagica ni pod razno. On vec treba biti drugi napadac te s vremena na vrijeme startati u prvih jedanaest.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto nov 22, 2016 5:26 pm

FKZ1921 je napisao/la:
exdomorocki je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Frapantan podatak je iznesen u danasnjem saopstenju kluba. A to je,da je Jahic jedan od trojice najplacenijih igraca u klubu.
Zvuci nevjerovatno...igrac koji za nekoliko dana ulazi u 36.godinu,igrac za kojeg se na prvom treningu,golim okom vidjelo da ne moze potrcati,dobije ugovor na 2 godine i primanja po kojima je medju trojicom najplacenijih igraca.
Sta ima Jurgen Klopp?Nisam te prepoznao.
Prvi trening mu je bio na Kupresu,petljanac jedan.
Sjajan ambijent za diskusiju...
Sve je u skladu sa danasnjim saopstenjem kluba. Krivi su svi osim onih koji su doveli Jahica.
Jos jedan primjer s foruma kad se neko uzme na zub slicno je bilo i s neandertalcem...nebitno sta se napise nego ko napise.
Ovo da si napisao prije par mjeseci uokvirili bi post ( ili da napise neko ko je in na forumu ) ovako poneko kontrira dok drugi bace ignor.
Ono sto se moze uociti nakon farse s Jahicem je da mi nemamo ni osnovnog ljekarskog pregleda prije potpisa ugovora. O tim primanjima je suvisno doskutovati covjek uzeo koliko je mogao.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

1921.ba
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:34 pm

FKZ je sasvim u pravu. I meni je nevjerovatno je je jedan od tri najplaćenija igrača a ima 35. godina... Transfer politika nam je izuzetno upitna.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Grbavica
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:38 pm

Ma nisu mu dali toliku platu zbog godina nego zbog renomea i CV-a koji ima. Nije realno bilo da Jahic igra za dvije milje maraka.
On je trebao biti pojačanje ovoj ekipi, ali ispostavilo se da nije tako. Samo ne kontam sto se okreću price, prije potpisa 95% ljudi je prozivalo Jahica, a sad drugu pricu pricaju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

z1921

uto nov 22, 2016 5:45 pm

Grbavica je napisao/la:Ma nisu mu dali toliku platu zbog godina nego zbog renomea i CV-a koji ima. Nije realno bilo da Jahic igra za dvije milje maraka.
On je trebao biti pojačanje ovoj ekipi, ali ispostavilo se da nije tako. Samo ne kontam sto se okreću price, prije potpisa 95% ljudi je prozivalo Jahica, a sad drugu pricu pricaju.

+1

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:47 pm

Ja ne znam otkud pojedinim pravo da vrijedjaju neke forumase, eto kao jer se ne slazu s njegovim misljenjem i jer nekoga na zub uzmu. FKZ1921 podrska, i da Sanel, taj ex reprezentativac, cija karijera se jos uvijek mjeri prosloscu.. Covjek koji je na sve nacine pokusavao izvuci sto vecu platu od kluba u kojem je ponikao, koji se sigurno ne bi vratio da mu je ispala negdje bolja prilika, koji je bio osakacen i dan danas je, jer kako puhne vjetar on nesto povrijedi, koji niti je pokazao ljubav prema klubu od povratka a niti profesionalnost, i nakon svega i ako je imao primanja koja ne zasluzuje, ima obraza tuziti klub u kojem je ponikao, koji ga je uvijek docekao rasirenih ruku, kao da je volonterski on igrao tu Bgmi, Sanele hvala ti na svemu sto si cinio u proslosti, al da se ne lazemo tebi je bitan tvoj interes, i daleko si ti od legende kluba, legende Želje su ostale u 20.vijeku. Hvala, ćao
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

1921.ba
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:48 pm

exdomorocki je ionako poznat po napadnom stavu i pisanju :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:50 pm

nemojte tako on je oprostio dvaes milja

Jaozinho22

uto nov 22, 2016 5:53 pm

Grbavica je napisao/la:Ma nisu mu dali toliku platu zbog godina nego zbog renomea i CV-a koji ima. Nije realno bilo da Jahic igra za dvije milje maraka.

Jesmo ga prizivali brate ali su ljudi zaduženi za transfere pokazali isti nivo znanja kao i ovaj nas s foruma. Ako mi nismo znali da Jaha ne može hodat onda su to oni trebali znati a ne potpisat ga eto nako Jer ga forumska zajednica hoće. Činimo iste greške kao i kosooki samo sto oni tamame pare od kosookog a mi naše krvlju zarađene. Sjetih se sad jednog momka sto sam pričao s njim prije prvog derbija ove sezone kad mi je rekao da je Jaha došao ovdje Jer nije imao gdje drugo i da će nas uzet lopatom,ns prvu mu nisan vjerovao ali je ispao u pravu. :)
A ovog što vrijedja bez razloga treba da sankcioniše administracija,ista ona koja je dopuštala da se @Neandertalac vrijedja i koja ga je banovala zbog tog sto je imao različito mišljenje od onog koje obitava na ovom forumu. Ne dozvolite da od foruma pravimo lobotomiju. ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

avlami97
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:54 pm

O Jahiću? Sve je u oku posmatrača. Bitna je suština, a ne forma. Da nismo izašli sa saopštenjem, mnogi bi govorili da se Klub treba/o oglasiti. Saopštenje je pogodilo srž, odnosno, objasnilo razloge suspenzije Sanela Jahića.

Većina govori da nam naši stari igrači ne trebaju i da ih ne treba vraćati u Klub. Ja imam suprotno mišljenje, ali bih prije potpisa sa povratnicima konsultovao psihologa/psihijatra, kako je to već čvila primjetio :D Jedan M. Bešlija, pa i Zeba su u svom povratničkom mandatu dali veliki doprinos ekipi. Nažalost ne možeš lako pogoditi sa "pojačanjima" (Zahirović), a sutra i da nam Ronaldo dođe, mogao bi na treningu zaraditi povredu i višegodišnje odsustvo sa terena. :D
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

mirsad94
Kontakt:

uto nov 22, 2016 5:58 pm

Ne mogu a da ne odregujem iako nemam nista protiv nikoga na ovom forumu. Ali zaista neki su tu samo kad nesto ne ide po planu i kako bi se klub i njegove aktivnosti i povuceni potezi popljuvali ili omalovazili. Konkretno uvazeni forumas FKZ, bio je momak u koga smo svi gledali jos tamo na onom forumu, koji je bio tas na vagi i uvijek znao vise od bilo koga forumu, cekali njegovo misljenje i uvazavali bilo da je bila kritika ili pohvala. Medjutim sada su tu sama kada je kritiika ili ti ga pljuvanje u pitanju, i to po mom misljenju nije uredu, jer ovi ljudi i grijse i povlace lose poteze ali ne zato sto ne znaju nego niko nije savrsen i ne moze uvijek sve da bude bajno. Dobri potezi se ne podrzavaju niti se pominje bilo sta kada se nesto dobro uradi a nije da nema jer prije svega vjerujem da oni vole Zelju i da ga nece ostetiti i zaviti u crno. Opet ponavljam, nikoga nebi napadao ili bilo sta ali ja sam se malo razocarao u covjeka koji je uvijek bio ostar, dosljedan ali i pravican sa svojim izjavama. Opet s druge strane trebamo utvridi transfer politiku i drzati je se maximalno koliko je to moguce kako si se izbjegle situacije kao u bliskoj buducnosti. Strategija treba da se sastoji od fokusiranju na dovodjenje igracana pozicije koje su deficitarne , ne nagomilavanju igraca , te dovodjenje igraca sa prethodno detaljno iznaliziranim fizickim i pshickim stanjem i mogucnoscu napredka. Razumijem da leko reci i napisati ali smatram da Sef i saradnici od ovog prelaznog roka mogu puno toga procjeniti i izanalizirati, tako da prepustimo im to na zimu da uradi kako oni to najbolje znaju. Opet naravno u okviru nasih finansiskih mogucnosti, ali prije sve relanih mogucnosti. Dalje, transfer nam je potreban vjerujem da se na tome radi i da ce se raditi, ali problem je sto je malo igraca u izlogu , ovo sa Mujagicem bi bilo odlicno ako se uspije sta zavrsiti, jer se nebi osjetilo na igrackom kadru a njegov napredak ne tece zeljenim intenzitetom, a mislim da nebi ni tekao i da je vise sanse dobiijao(nemojte samo uperediti situaicju sa Dzekom jer on to nije i nece nikada biti ). Miroslav je po meni goruce pitanje , sve je prozvakano , sve je receno . Gubitak bi bio da ode za 0 KM , po meni onoliki koliko je bio kada smo prosle godine bez Evrpe osstali. s druge strane ako produzi to bi bio veliki potez uprave kao i sami istok . Jahic ispao jad, ljugavac i samo pusikurci ce reci da je sapstenje danasnje mahalsko i nepotrebno, nadam se da cemo ga se rijesiti sto prije bez finansiskih posljedica. Slijedi nam Mostar, samo se nadam da cemo izaci da igramo fudbal a ne da igramo na rezultat, a kada igramo fudbal a pogotovo kada nema puno pritiska vjerujem da mozemo puno toga .SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE !

Ajzea
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:02 pm

Sad zelite reci da je star? Ne znam, mene neki napadose kad ja prije dovodjenja rekoh da je star i vjerovatno istrosen.
Pa naravno da je greska ljudi u upravnim strukturama to sto je Sanel medju najplacenijim igracima, nego cija je?

avlami97
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:07 pm

Nije greška što je među najplaćenijim (CV), nego je greška što ne igra na nivou Bosketa, ili na onom nivou kakav je imao dok je igrao za Skakavce.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pile87
Kontakt:

uto nov 22, 2016 6:13 pm

Ajzea je napisao/la:Sad zelite reci da je star? Ne znam, mene neki napadose kad ja prije dovodjenja rekoh da je star i vjerovatno istrosen.
Pa naravno da je greska ljudi u upravnim strukturama to sto je Sanel medju najplacenijim igracima, nego cija je?
Sve je to normalno u fudbalu. Ljudi plate nekoga milione pa se zajebu ja imam utisak da se to desi kod nas bilo bi 10 000 harakiraja prvi dan. Od kad pratim Zelju a pratim ga dosta dugo nije postojao period kada se nisu desavali ovakvi slucajevi. Vec sam pisao u nasoj ligi igraju igraci koji trenutno nemaju mjesto nigdje drugo samim tim veca je sansa greske nego da ce od nekog takvog ispasti igrac. Problem je sto se pokusava ukazati samo na lose stvari, ustvari nije problem nego neki samo tako i vide ono sto hoce da vide. Postoji i niz dobrih i losih stvari u klubu i to je tako ne samo kod nas nego u svim klubovima.Jahic je pojacanje za bilo koji klub u nasoj ligi ali eto ima problema. To se zove poslovni rizik, probao si nije islo hajmo dalje. Ne treba od necega praviti bauk kad nije, u milion klubova imas ovakvih situacija za sve ima sud i dobice ko je u pravu.
Evo i najsvjezi primjer, svi na forumu su prizeljkivali Stilica kao pojacanje. Pa taj Stila je sa 18 godina bio pod suspenzijom kluba, valjda imamo kratku pamet sta li...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava