Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 07, 2016 4:51 pm

Salem rek'o ako i protiv Mladosti budemo palili baklje, protiv Borca su kazne od njega
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Špekac1921
Kontakt:

pon mar 07, 2016 4:59 pm

Kazna je pristojna.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 07, 2016 5:10 pm

Termini utakmica sa borcem i sa mladosti?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

pon mar 07, 2016 5:13 pm

slika

:shisha:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

ChWilla
Kontakt:

pon mar 07, 2016 5:23 pm

salemprolic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:sto kila janjetine za salema.
:mrgreen:
akšamhajrula čika saleme :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 07, 2016 5:47 pm

Da li ce Mema pocet sad protiv Borca? Mislim da je bio dovoljno na "hladjenju", jer treba racunati da je strasan potencijal i moguci transfer na ljeto, a predugim "hladjenjem" nista necemo postici. Nadam se da se i Mema opametio i da ce sad zapeti vise nego ikad. :ganja:

Okolele
Kontakt:

pon mar 07, 2016 5:51 pm

Protiv Borca

Kjosevski--Kramarić,Hodžurda,Kosorić,S.Stevanović--Memija,Zahirović,Bekrić,Beganović,M.Stevanović--Lendrić
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:02 pm

Okolele je napisao/la:Protiv Borca

Kjosevski--Kramarić,Hodžurda,Kosorić,S.Stevanović--Memija,Zahirović,Bekrić,Beganović,M.Stevanović--Lendrić
Super ako je ovako :palacgore: Treba malo izmjesati, jer imamo dobre igrace da se promjenama ne gubi kvalitet.

DR.HOUSE
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:10 pm

Na raspolaganju neće imati Emira Hodžurdu, koji je bolestan, a pod znakom pitanja je nastup Tiaga i Nermina Zolotića. Damira Sadikovića još uvijek nema u kadru, a Srđan Stanić nema pravo nastupa.

"Problem je s vremenom, a ima i viroza. Hodžurda ne može putovati jer ima stomačnih problema, a Zolotić se žali na članak i koljeno, Ipak, on će biti uz ekipu. Tiago također ima problema nakon udaarca dobijenog u Mostaru. Dakle, Zolotić i Tiago su malo upitni za nastup, dok su ostali spremni", završio je Mulalić.
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

salemprolic
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:14 pm

ChWilla je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:sto kila janjetine za salema.
:mrgreen:
akšamhajrula čika saleme :mrgreen:
Allahraziola moj ti, malo pratim sta se pise pa reko da se javim :mrgreen:
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Valter
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:21 pm

Ajzea je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ma treba stati tome u kraj pogotov sad ako krene ovo oko stadiona, bezobrazno je prema ovoj upravi koja se trudi na sve nacine da nam bude bolje.

Moze proci derbi bez baklji ili bilo koja druga utakmica, bolje je 5.000 u kasi nego u savezu, bolje je za te pare nesto obnoviti na stadionu ili ako nista dati 2-3 plate.
m
Bolje je zaraditi 60.000KM pa dati 7.000KM savezu nego zaraditi 40.000KM i ništa ne dati savezu.
U jednoj utakmici baceno je 150 clanskih karata. Zbog ovakvih pisanja samo budala moze da se uclani. Za sve buduce kazne kriva je uprava jer ona napokon mora izaci sa jasnim stavom prema ovakvim navijacima.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

cikazubo
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:28 pm

Manijaci Želji trebaju, dio navijacke kulture sirom svijeta je i ta pirotehnika, to sto ce se platiti u jednoj polsezoni 2 kazne radi baklji ne kosta upravu nista s obzirom koliko im je potreban vitalan jug..

shzna
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:29 pm

Haaj od kako jeee Banja Lukaaa postalaaaaaa :shisha:
1987

SWRA_1921
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:43 pm

De ba Valtere, uredu je, smiri se. Nisu se palile protiv Veleza, ono je ipak bila utakmica povratka sto se svega tice. Zadnje 2 sezone skoro nikakve kazne smo dobijali i svaka cast manijacima, jer prije je bilo puno puno gore sto se toga tice. ;)

delinjo
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:45 pm

ali kad ove moralne velicine pocnu komentarisati...da hoce svaku utakmicu biti 10 hiljada pa makar se svaku palile baklje...ili imas Barsu i Real tamo se ne pale baklje pa uzivaj...isto ko da se svaku utakmicu zapale pa tih 7 hiljada kazne ne mozemo nikako prezivjeti...da nije onakve atmosfere bilo mozda ne bi ni pobjedili Siroki...a koliko znam stav grupe je da se nece paliti svaku utakmicu ne znam cemu takvo komentarisanje ,..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

shzna
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:48 pm

Valter je napisao/la:U jednoj utakmici baceno je 150 clanskih karata. Zbog ovakvih pisanja samo budala moze da se uclani. Za sve buduce kazne kriva je uprava jer ona napokon mora izaci sa jasnim stavom prema ovakvim navijacima.
Koji si ti smor, legendo. Guziš li ti šta?
1987

Elegant
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:52 pm

Sutra nas ceka nista bolji teren od onog u Mostaru, da se sutra ponovi 0:1 ne bih imao nista protiv.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

omladina1921zeljina
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:53 pm

shzna je napisao/la:
Valter je napisao/la:U jednoj utakmici baceno je 150 clanskih karata. Zbog ovakvih pisanja samo budala moze da se uclani. Za sve buduce kazne kriva je uprava jer ona napokon mora izaci sa jasnim stavom prema ovakvim navijacima.
Koji si ti smor, legendo. Guziš li ti šta?
Što bi kod nas rekli za asistenticu, sama pa nervozna :mrgreen:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

DerekDuval
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:54 pm

Od svih mogucih i nemogucih sanacija i rekonstrukcija na stadionu,osim naravno novog stadiona,ja bih najvise volio vidjeti novi teren.
Evo sad malo gledah koliko se to krece i kako su oni tereni po Evropi tako mocni, i ostah fasciniran koliko veliki i oni malo manji
klubovi vode racuna o svojim travnjacima.Izgleda da smo jedino mi na ovim prostorima ostali u proslom milenijumu kada su te stvari
upitanju.Ali svakako finansije su ogromana prepreka napretku svega toga.

Aleks Ferguson je dva puta trazio potpunu rekonstrukciju travnjaka na Old Trafordu i to ga je oba puta kostalo po 250 000 funti.
Takodjer na 25cm ispod terena nalazi se sistem za grijanje terena koji je ukupne duzine 37 km.
Na Vembliju se takodjer vrsila rekonstrukcija travnjaka nakon sto je bio potpuno obnovljen i sada je to neka kombinacija prirodne
i vjestacke trave.Cijena isto 250 000 funti.
Barselona je ugradila 2013 ovaj sistem za grijanje terena takodjer nesto oko 37km plasticnih cijevi,nisu bas
transparentni kao mi pa ne pise koliko je kostalo. Kazu da 14 od 18 klubova iz Holandske lige ima ovaj sistem te klubovi poput
Sahtara, Kopenhagena,Salkea itd.
Na yt nadjoh neki video kako je nekakav Carlisle United , za tri dana napravio kompletan sistem za grijanje i podlogu za prirodnu
travu koja je je na snimku iznikala sama.

250 000 funti je 631 418 maraka, i zaista na prvu izgleda kao cifra koju mi mozemo samo sanjati. Pretpostavljam da za ovo ostalo
sto se pise da ce se renovirati postoji nekakav plan kako da se to finansira,i opet pretpostavljam da ce to kostati manje od
631 418 maraka.
Mi do kraja ove sezone imamo sigurnih sest utakmica na Grbavici, u perspektivi mozda i osam. Iduce jeseni ne znam
tacno ali trebalo bi biti sigurno oko osam opet,plus kup i aBd Evropa svi se nadamo tome. Dakle ako bi nam se sve poklopilo oko
20 domacih utakmica do kraja 2016 godine. Ako smo protiv S.Brijega zaradili preko 50 000 KM hajmo napraviti akciju milion maraka
od ulaznica do kraja godine.Mislim da mozemo zaraditi te pare do kraja godine samo moramo dolaziti na sve utakmice bez obzira ko
nam je protivnik. Tako da bi teoretski novi travnjak mogli praviti u zimskoj pauzi.

Nije vazno da li ce te pare otici na teren ili na nesto sesnaesto, ovo samo pokazuje koliki vjetar u ledja klubu mi navijaci mozemo
biti.Nadam se da ce praksa ovakve transparentnosti kao u zadnje vrijeme biti nastavljena zauvjek, jer kad pisem ovo ne osjecam
nikakvu bojazan da ce pola od tog miliona otici negdje gdje ne treba.
Dakle hajmo da nam bude cilj 8000 clanova i 1 000 000 KM od ulaznica do kraja godine.

Okolele
Kontakt:

pon mar 07, 2016 6:56 pm

Elegant je napisao/la:Sutra nas ceka nista bolji teren od onog u Mostaru, da se sutra ponovi 0:1 ne bih imao nista protiv.
Prekosutra
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava