raspad sistemaflux je napisao/la:Tim sa Grbavice ostao bez Evrope i strategije: Ko je uništio sistem u FK Željezničar?
http://faktor.ba/tim-sa-grbavice-ostao- ... ljeznicar/" target="_blank
Šta je reći?
Valjalo bi da jeste.Elegant je napisao/la:Bas glupo napisano kao da je Misimovic nas Mamic.
Mozda po pitanju para, ulaganja i prodaje igraca ali da provodi diktaturu i da sve otjera sto nije po njegovom ne bi valjalo.Ajzea je napisao/la:Valjalo bi da jeste.Elegant je napisao/la:Bas glupo napisano kao da je Misimovic nas Mamic.
Užasan tekst, pomješao je kruške i jabuke. Ovi novinari sve kao prate, stručnjaci a nikako da skontaju šta je je čiji posao.flux je napisao/la:Tim sa Grbavice ostao bez Evrope i strategije: Ko je uništio sistem u FK Željezničar?
Šta je reći?
I to bi valjalo. Dinamo ne bi bio tu gdje jeste da nije Mamica, ko zna koliko stotina miliona im je donio u klub. Evo, ako ce neko takav voditi moj klub, ja sam do kraja zivota miran covjek. Meni preostaje jedino da uzivam u igrama svog kluba, nastupima u LP dok novac ko iz cesme tece.Elegant je napisao/la:Mozda po pitanju para ali da provodi diktaturu i da sve otjera sto nije po njegovom ne bi valjalo.Ajzea je napisao/la:Valjalo bi da jeste.Elegant je napisao/la:Bas glupo napisano kao da je Misimovic nas Mamic.
Ovo je klasicni naruceni clanak koji za cilj ima pljuvanje Misimovica.. Znamo mi svi kome smeta Misimovic..Mirek11 je napisao/la:Užasan tekst, pomješao je kruške i jabuke. Ovi novinari sve kao prate, stručnjaci a nikako da skontaju šta je je čiji posao.flux je napisao/la:Tim sa Grbavice ostao bez Evrope i strategije: Ko je uništio sistem u FK Željezničar?
Šta je reći?
Ali čudna je kod nas novinarska sloboda izražavanja.
Trebao bi da znas da je ovo forum i da se misljenja raje koja diskutuju razliku. Ne moras biti bas toliki bukvalista, procitaj jos jednom sta sam napisao. Kritikovanje argumentovano nekoga ne znaci da ga pljujes, vec ukazujes na greske koje treba ispraviti. Kritikovat cu uvijek kad mislim da je to potrebno. Kad me vec obozavas citati onda vjerovatno znas da sad najvise kritikujem Dzenisa Beganovica i njegove nastupe u Argeliniju, Kiborgu itd, jer to steti Zelji a i doticnom fudbaleru koji ako ovako nastavi Zeljo ce mu biti vrh karijere..mali plavisa je napisao/la:Ovakve likove obozavam citat!Realnost se davno izgubila izgleda,niko ne gleda pojedinacni ucinak svakog igraca,jooook ovo na koga se naklate ne popustaju!Brkoo je napisao/la:Nije lijepo sve svaliti na ledja Bekrica. On je bio los a ostali dobri ili sta vec. Aco Kosoric krivac za gotovo sve golove u zadnjih par utakmica pa mu niko a nije rekao. Bekric je jos uvijek dobar igrac za ovu ligu, da nema uvijek potez viska bio bi odlican, i uz pravog trenera koji ce mu dozirati minutazu jos uvijek moze pomoci nasem klubu. Sto se tice njegove plate, stvarno ne znam nijednom igracu kolika su primanja, mozda su iz uprave napravili gresku i dali mu neke vece pare ali vjerujem da se dogovorom to moze rijesiti..
100% tacna informacijadell21 je napisao/la:Pogrešno si informisan.mula je napisao/la:Bogdaovic nije htio produziti ugovor zato što mu klub nije platio operaciju od 15 000 KM.boja mora je napisao/la:Mene je ovo več malo počelo nervirati. Prvo ne produžiti saradnju sa Bogdanovićem koji je jedan od najboljih stopera lige, pa onda tek tako se odreči Zole za koga svi znamo da vrijedi, Hodžurda takođe nije loš i trebao bi dobiti šansu bar još jednu polusezonu a još kad bi bila istina ovo za Beganovića stvarno skroz bezveze. Ja nešto ne vidim da su ovi koje su doveli nešto puno bolji a sigurno su skuplji.
Zola je posuden igrač i nikakve koristi nemas od njega, može odigrati polusezonu odlično i onda ga Gent vrati i sta onda?
Hodzurda jeprosjecan igrac isto kao i Beganovic, tako sto se mene tie ovo nije nikakav hendikep
ma ja ba, a sad se i Brabončić ljubi sa njima pa i on bljujeflux je napisao/la:Zna se da je Faktor SDA, a zna se u kojoj je stranci smetljar Koldžo
sreća pa na portalu kod šošona imamo i velikog Željovca!pinki je napisao/la:ma ja ba, a sad se i Brabončić ljubi sa njima pa i on bljujeflux je napisao/la:Zna se da je Faktor SDA, a zna se u kojoj je stranci smetljar Koldžo