Zajebavate, a ne znate tajnu danasnje pojede. Juce mi pripremali neke projekte i na dogovor o danasnjoj tekmi gospodin novinar kaze da je spremio vizuale za tekmu. 0:1 i 0:2. Kaze ostali mu ne trebaju.
Niko kao novinar sa terena!!!!!
Mi njega koristili izgleda na pogresnoj pozicij.. On je u stvarnosti lazna devetka, vidjeli smo danas..Hurmasica je napisao/la:![]()
Gledaj Livaje što skače kod njihovog poništenog gola, a sve smo mu dali u životu
Isto kao da ja pitam "kako bi kuci, rodjene Sarajlije?"psihopata je napisao/la:exdomorocki je napisao/la:Kako bi u Skenderiji,Zeljovci?
![]()
Ko je Nasa ljubav Bosna Bosna,e dabogda vam kuci financije vodili
naši su najglasniji bili kad je išla ona "igraj bordo bijeli ole ole".....
dojave kod mene ubuducemaxum1921 je napisao/la:Zajebavate, a ne znate tajnu danasnje pojede. Juce mi pripremali neke projekte i na dogovor o danasnjoj tekmi gospodin novinar kaze da je spremio vizuale za tekmu. 0:1 i 0:2. Kaze ostali mu ne trebaju.
Niko kao novinar sa terena!!!!!
dogovorenoEisenbahner1921 je napisao/la:e kad moram u poznu noć kafu pristavljati...![]()
@1921.ba posalji mi u pp svoj listić za sutra da poduplam
kakvo razmisljanjeexdomorocki je napisao/la:Kako bi u Skenderiji,Zeljovci?
![]()
Ko je Nasa ljubav Bosna Bosna,e dabogda vam kuci financije vodili
A takvi smo, gospodari krajnosti.Omar500 je napisao/la:Smijesno mi je malo ovo citati. Pljuvalo se po Lendricu, sada odjednom kralj. Nismo mi nikako umjereni. Ono sto sam ja skontao, kao i uvijek, bio je danas borben i to mu se isplatilo ovaj put. Stvarno bi volio da ga procepi i da ce ova dva gola pozitivno uticati na njega. Svi zaboravljaju kako je Bekric majstorski osutao, Lendric ne vjerujem da je puno skrenuo loptu, okrznuo je. Sto se ponuda tice, smeta mi sto bi ovdje svi najradije prodali bilo koga, prodaji. I onda poslije belaj, gdje je titula, sto smo ovako slabi. I tu treba umjerenosti. Dobra ponuda kada bi dosla, ja ne bi nista imao protiv da se proda bilo koji igrac. Ali bas dobra ponuda. Iskreno, kada su Lendric i Stevanovic dosli, nije da sam ocekivao da postoji mogucnost da ih prodamo. A mi jos o velikim ciframa pricamo. Ako to uspijemo, ja cu biti stvarno presretan, jer cemo osim nase djece, biti u stanju da prodamo i starije igrace za dobre pare. Sada, sta je od svega ovoga istina, a sta nije, rano je jos pricati. Brine me situacija za Stevanovica, mislim da ceka zimsku pauzu, pa ako dodje neka dobra ponuda, da ce otici. Mozda se varam, ali malo sam skeptican. Niko sretniji od mene ako produzi.
Uglavnom, moramo biti umjereni u svemu. Da nas i ova pobjeda ne ponese. Svaka cast igracima, igrali su borbeno i uzeli smo veoma bitna tri boda. Protiv Zrinjskog se nadigravati, i bod bi bio super, pa sta bude. Mislim da idemo dole rastereceni i to je okej. Ja se ne sekiram, pet utakmica poslije Zrinjskog nam je prilicno lagan raspored. Krupi i Radniku je paklen. I dalje smo ispred Slobode i Sirokog. Ne sumnjam uopste u ligu 6.
subota u 2Plava Porodica je napisao/la:Termin utakmice sa Zrinjom?
Dan, vrijeme?
P.s. Opraste sa Bosnom.Nabijem ih na kur.ac pitarska su vnago.
1921.ba je napisao/la:subota u 2Plava Porodica je napisao/la:Termin utakmice sa Zrinjom?
Dan, vrijeme?
P.s. Opraste sa Bosnom.Nabijem ih na kur.ac pitarska su vnago.