Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 07, 2016 10:35 am

Učlanite supruge ili djevojke za 8. mart. Prva dobra stvar je što je Željo dobio novog člana i 20KM, druga stvar je što će se ona naljutiti pa će pasti pomirbeni ili će vas ostaviti što je u oba slučaja dobro :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

vrbanjusa
Kontakt:

pon mar 07, 2016 10:45 am

Jedan od načina da se pomogne klubu u vezi sa svim aktivnostima je učlanjenje. Znači učlanite sve koje imate na raspolaganju :DD: . Drugi način je da napunimo Grbavicu protiv Mladosti. Ne mora nas biti 12 000 kao protiv Širokog ali nas mora biti minimalno 7000. I protiv Mladosti i u narednim domaćim utakmicama.
Računica je prosta, imamo još minimalno 6 utakmica na domaćem terenu (5 prvenstvo i 1 kup). Na svakoj da nas bude 7000 sa prosječnom kartom od 6 KM dolazimo da fantastične cifre od 252.000 KM što bi u konačnici moglo biti dovoljno novca za radove koji će dovesti do evropskih nastupa na Grbavici. Također sa još dodatnih 3000 (da ne idem na maksimalnu cifru od 5000) članova dolazimo i do dodatnih 60 000 KM.
Svakog od nas ovo zadovljstvo košta (6 utakmica x 8 KM- sjever + 20 -još jedan član kluba) 68 KM za naredna 3 mjeseca tj malo manje od 23 KM mjesečno. Mislim da ovo možemo svi zajedno izvesti.
Ljudi iz UO su učinili mnogo a i dalje pokušavaju da urade stvari koje niko nikad nije. Zato treba dati podršku i ispuniti Grbavicu na svakoj utakmici do kraja. I ovo je najlakši i najbolji način da se pomogne.
21 10 4

Petrović Slavko

krajisnik87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 10:46 am

Ja mislio Borac ganja opstanak u ligi a oni ganjaju europu preko kupa hahha a znaju da nemaju sanse :D

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Velahalve
Kontakt:

pon mar 07, 2016 10:56 am

Nek se nastavi serija bez primljenog gola i u Banja Luci i mislim da ih tamo uzimamo 0-1 ili 0-2.
ne znam šta raji treba više od od ovoga što uprava radi da ih uvjere da se stvara jedan jak Željo u svakom smislu, ko to ne prepoznaje i nema obavezu doći na svaku narednu utakmicu je fa.kin al pravi, moraju se ljudi vratiti na tribine, moramo doći i protiv Mladosti i svaku narednu da damo pomoć klubu u borbi za evropu, nije isključeno da će to biti preko lige, tu smo, zaostajemo samo 4 boda, to se može prelomiti u dva kola. :zeljeznicar1:

krajisnik87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:03 am

Kad mi u gostima napunimo gostujucu i jos ovu gdje budu domaci i jos u BL ce biti solidna brojka i ako je ogranicen broj ja msm da ce protiv Mladosti biti bar 7-8 hiljada.Zajedno do kraja da izborimo europu i eto abd na Grbavici da igramo koja ce to atmosfera biti :D

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

cikazubo
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:05 am

Ma ako prodje dobro ova utakmica u BL bice sigurno 6-7 hiljada a mozda i vise protiv Mladosti..

krajisnik87
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:08 am

Ma trebalo bi proci bez primljenog gola a bar jedan da damo

ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Ajzea
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:09 am

Gazi Sufi-Mehmed pašu i njegove jatake !

Elegant
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:23 am

Ajzea kakva je to cura umjesto patka na avataru ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:33 am

Djevojka koja je montiranim procesom, osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije i pol godine.

Pravda i sloboda za Slobodanku Tošić ! :kafa:

tm8782
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:39 am

Ajzea je napisao/la:Djevojka koja je montiranim procesom, osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije i pol godine.

Vidim ja da bi ti opravdao nju hmmmm, koji si ti 'patak' :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:40 am

tm8782 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Djevojka koja je montiranim procesom, osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od dvije i pol godine.

Imamo dogovoreno za dvije i pol godine. :kafa:

PS
Ne brini, neću je zaboraviti učlaniti.

tm8782
Kontakt:

pon mar 07, 2016 11:57 am

Ajzea je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Imamo dogovoreno za dvije i pol godine. :kafa:

PS
Ne brini, neću je zaboraviti učlaniti.
I na kraju joj daj potvrdu da ima kao dokaz, da je 'uclanjena' :D :D :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Valter
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:06 pm

Lijepa je ovo priča oko istoka, ali trenutno nam slijedi jako bitna utakmica u srijedu. Ovdje se je moglo pročitati da je Borac uglavnom koncentrisan na opstanak, a da mu je utakmica u kupu manje bitna. Nešto se baš i ne bih složio jer su i oni svjesni da će im biti jako teško izboriti opstanak u ligi. Svjesni su da bi i u slučaju ispadanja u ligi RS, naredne sezone bez većih problema bili prvi i eto ih opet natrag. Gdje oni mogu vaditi sezonu, to je kup. Vjerovatno kalkulišu da bi im i sam ulazak u finale bio dovoljan za Europu pošto nije nemoguče da u tom slučaju drugi finalista bude jedan od tri prvoplasirana. Zato u srijedu igrači moraju biti maksimalno koncentrisani na meč jer je to možda i nama utakmica sezone.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:09 pm

Evo ja uclanio caleta, jos sam student. Moj poklon za njegov rodjendan, nadam se da necu dugo cekati, posta i sva ta sranja.
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:26 pm

AsharaK je napisao/la:Evo ja uclanio caleta, jos sam student. Moj poklon za njegov rodjendan, nadam se da necu dugo cekati, posta i sva ta sranja.
Nije mu valjda sutra rođendan :rofl: :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:29 pm

Nije, razmisljo sam i o tome. :)
Željezničar ante portas !

Okolele
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:39 pm

Ekipa od veceras u Banja Luci.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:41 pm

ima li ista od onog snimka dronom?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:48 pm

Kjosevski-Stevanovic-Kosoric-Hodzurda-Kramaric-Zahirovic-Blagojevic-Bekric-Beganovic-Memija-Djermanovic..
Mislim da je ovo najbolja opcija protiv Borca imajuci u vidu zestok ritam srijeda subota, teren koji ce biti vrlo vrlo los i gdje ce se najvise moci igrato visokim loptama.. Jutros sam pogledao obje utakmice Borca u ovoj polusezoni, prekidi su im slaba tacka sto bi mi trebali iskoristiti sa takvom postavom s par visocijih igraca u odnosu na mostar (djermanovic,hodzurda,zahirovic) i par korpulentinij igraca (beganovic i memija) jer mislim da nema smisla pocinjati s maksumima poput Mire Stevanovica i Tiaga...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava