Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet nov 17, 2016 12:13 pm

ChWilla je napisao/la:po tada važećim procedurama.
:rofl:

1921.ba
Kontakt:

čet nov 17, 2016 12:16 pm

seha je napisao/la:Ljudi ima li na Grbavici izlozbeni salon neki koji bi mogo posluzit ko muzej ???

Mislim da to nije losa ideja ima materijala bruku za muzeja dalo bi se to lijepo poslozit i mogle bi se pare na tom uzimat.

Izvinite ako je pitanje "glupo" jer stvarno nisam upoznat sa stadionom nisam iz Sa al ono simpatizer sam Zelje od malih nogu pratim sve tekme na TVu strimove i forume prije onaj stari a od kako je ovdje ovaj sad aktuelan tu sam stalno ali samo citam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitanje nije glupo i odlično je. Željo nema svoj muzuje, a trenutno i ne vidim neku prostoriju koja bi bila adekvatna za tako nešto. Smatram da će se to uraditi u narednom periodu sigurno, jer svaki ozbiljni klub ima tako nešto, a to je i turistički atraktivno. Ulaz 4-6 KM uz bogatu ponudu mislim da bi bilo nešto što bi bilo sasvim pristojno.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

mula
Kontakt:

čet nov 17, 2016 1:59 pm

Bilo bi sjajno pobijediti, to bi nam itekako diglo samopouzdanje pred najtežu utakmicu u sezoni. Mislim da ćemo dobro odigrati utakmicu, teren neće biti loš za igru, jer se ocekuje lijepo vrijeme. Najvise ovaj put očekujem od igrača iz vezne linije, jer krajnije vrijeme je da oni napokon proigraju.Sve nam zavisi od njih!
Nadam se da ćemo i vidjeti i neki napredak po pitanju fizičke spreme, jer ova utakmica je idealna prilika da se postavi paralela sa onom iz prvog dijela sezone i ponajbolje će nam pokazati koliko su fizički napredovali.
Zadnja izmjena: mula, dana/u čet nov 17, 2016 2:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

1921.ba
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:00 pm

Biće gusto, biće 0-2.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

chile
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:03 pm

Realno oko tog muzeja, u ovoj zemlji to teba da bude zasad Zelju "zadnja rupa na svirali". Kod nas svi muzeji zjape i to bi bio udar na klupski budzet, ima mnogo vaznijih stvari u klubu.
Ono jeste lijepo imati isti ali...
Bolje i korisnije na tribini otvoriti pub pa i ono sranje sa crijevima, klub treba da gleda sebe i kako doci da dodatnih prihoda, a s novom tribinom i prostorijama pruzaju se mnoge mogucnosti.
Samo treba izanalizirati, sabrati dva i dva...

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ChWilla
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:06 pm

treba crijevo, ali pive... :D
gradi željo boli te *****

Kapiten
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:15 pm

Kafana na istoku je ideja par ekselans :D
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Hurmasica
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:36 pm

Trener Željezničara Slavko Petrović smatra da se njegov tim dobro spremio za nastavak sezone.

Poraz od Širokog Brijega (0:1), pa remi sa Slobodom na Grbavici (1:1) u mečevima u kojima je Željo bio, ako ne bolji, onda ravnopravan protivnik, sigurno su ostavili loš trag na ekipi Slavka Petrovića.

Podigli atmosferu

U posljednjih pet mečeva Željezničar je ostvario dvije pobjede, dva remija i jedan poraz, pa tako sada za vodećim Zrinjskim zaostaje velikih 11 bodova.

Srbijanski stručnjak ističe da je reprezentativna pauza dobrodošla njegovom timu, koji je boravio na mini pripremama u Međugorju.
- Dobro smo iskoristili ovo vrijeme iza nas u pauzi. Dobro smo radili i željeli smo da što više budemo zajedno, kako bismo podigli atmosferu u ekipi, nakon dva nesretna rezultata. Mislim da smo uspjeli i da smo na dobrom putu da se vratimo na pobjednički kolosijek, govori Petrović i nastavlja:

- Ekipa je zapala u malu krizu i morali smo to ispravljati i vraćati na pravi put, ali sada vjerujem da smo uspjeli, da možemo pobjeđivati i hvatati priključak za vrhom. Igrači su dobro odgovorili na sve moje zahtjeve i moram biti zadovoljan, nadam se da ćemo ovo što smo radili na treninzima uspjeti da prenesemo na teren.

Naredni protivnik plavih s Grbavice je ekipa Viteza, koja je u prvom dijelu sezone nadigrala Željezničar na Grbavici sa 2:0. Upravo po dolasku na Grbavicu Slavko Petrović najviše je govorio o tom porazu Željezničara.

- Ovo je idealna prilika da se osvetimo Vitezu. Taj meč na Grbavici za Želju je bio katastrofa, jer je nemoguće da tim takvog renomea ne pogleda prema golu Viteza, a kamoli da šta više napravi. Sada idemo u Vitez i mislim da se takav meč ne može ponoviti, jer sada možemo i moramo mnogo bolje, govori Petrović.

Vitežani su nedavno dobili novog trenera, a Borisa Pavića zamijenio je jedan od najboljih bh. stručnjaka Slaven Musa. U posljednja tri kola Musini izabranici ne znaju za poraz, a osvojili su sedam od mogućih devet bodova.

S druge strane, plavi s Grbavice u posljednja tri meča osvojili su četiri boda, što ne zadovoljava apetite kluba.
- Promjena trenera očito je godila Vitezu. Ostvarili su dobre rezultate, a i svjesni smo svi da danas više nema laganih mečeva. Domaćin je četiri boda iza nas i na granici je ulaska među šest prvih ekipa šampionata. To je dodatni pritisak, ali ne možemo i ne smijemo se opustiti, rekao je Petrović i dodao:

Kvalitet i snaga

- Bit će nam veoma teško i svjesni smo toga, ali naš cilj je pobjeda i želimo je ostvariti. Imamo kvalitet i snagu i ne trebamo se nikoga bojati. Pobjeda u ovom meču bi nam mnogo značila i samo o njoj razmišljamo.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Haklapuc
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:47 pm

Pozdrav svim forumašima, nije me bilo duže vrijeme na forumu zbog obaveza. Sad sam opet tu nadam se.
U Vitez po pobjedu, o nekoj drugoj opciji ne želim niti da razmišljam.

brile
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:50 pm

Treba klub otvoriti kafanu na istoku ali ne da izdaje prostor nego da bude u vlasnistvu kluba, pa kad cugam da znam da pare idu u prave ruke :pivo: :D

LARSSON
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:54 pm

Uradit proizvode kao Hajduk što ima, od čokolada do svega, samo što bi mi mogli ovako uradit

slika

:lol:

salemprolic
Kontakt:

čet nov 17, 2016 2:57 pm

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=932527" target="_blank

Pravda za Deju i Misketa :D
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

dell21
Kontakt:

čet nov 17, 2016 3:01 pm

brile je napisao/la:Treba klub otvoriti kafanu na istoku ali ne da izdaje prostor nego da bude u vlasnistvu kluba, pa kad cugam da znam da pare idu u prave ruke :pivo: :D
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

boju dao si nebu...
Kontakt:

čet nov 17, 2016 3:03 pm

salemprolic je napisao/la:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=932527

Pravda za Deju i Misketa :D

Prvi komentar
Hajduk pojačanja traži preko National Geographica.

:lol:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

ChWilla
Kontakt:

čet nov 17, 2016 3:24 pm

svu šalu na stranu, poznato je da FM statistike igrača stavlja po podacima pravih skauta i ulaže jako mnogo resursa u to...

Alipasino
Kontakt:

čet nov 17, 2016 3:31 pm

Odakle tolki optimizam na osnovu cega sto smo Zeljo nepali vise izgubili smo taj strah kod drugih sto imamo dobre igrace nemamo osim jednog sto fulimo sve sto se fulit Moze a primit sve sto se nemoze primit.

Jaozinho22

čet nov 17, 2016 3:59 pm

[*]
ChWilla je napisao/la:svu šalu na stranu, poznato je da FM statistike igrača stavlja po podacima pravih skauta i ulaže jako mnogo resursa u to...
Da samo sto većina dovedeni igrača ne može zadovoljiti apetite Zelje ni na FM,Pozderu finishing 12(maximum 20 na igrici) a Mujagi i Beganu 13...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Vrag

čet nov 17, 2016 4:07 pm

Treba isto reci da Hoffenhaim moze kupiti Messia i Ronalda zajedno.

ChWilla
Kontakt:

čet nov 17, 2016 4:21 pm

pa može ali nije nikad enormno kupovao za svoju ligu...

dell21
Kontakt:

čet nov 17, 2016 4:23 pm

Valsnik hofenhajma itekako moze kupiti i mesija i ronalda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.

Prijava