Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 11:21 pm

delinjo je napisao/la:zasto bi bilo bacanje para ??? mi da sutra pocnemo praviti novi stadion ne bi mogli igrati na njemu 3 godine...a realno mozda ni za 10 godina necemo jos dobiti stadion...treba biti realan ...pa znamo kako kod nas sve fukcionise...sve i da sutra taj investitor potpise da gradi stadion...dok se u ovoj drzavi zavrsi papirologija nacekali bise...
Gospodin Senad Misimovic je sve lijepo objasnio u vezi stadiona i sve je lijepo objasnio vezano za papirologiju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:21 pm

nemaš potrebe da budeš negativan. eto vidjećeš.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:23 pm

Dobit bi bila dvostruka, mislim da bi jedan izlazak u europu i prelazak jednog predkola ove radove otplatio.

11.000 na Grbavici :zeljeznicar1:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cala
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:29 pm

Te se pare dobijaju bez obzira gdje igramo. Ocigledno tu postoji neka racunica i vjerujem da je uprava dobro razmislila i sagledala sve aspekte upustanja u ovaj projekat. Ja tu racunicu ne vidim ali ako ljudi koji su zaduzeni za to kazu da se isplati onda je tako.

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:45 pm

Treba sacekati srijedu jer tad ce iznijeti odrzivost ovog projekta. Nadam se da cemo i mi biti obavijesteni o tome, ali ja nikako ne sumnjam u ovo i za mene je ovo jako dobar potez.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:49 pm

Čvila razmišlja li se o novoj travi? Znam da je skupo, ali teren je fakat loš i kad je bolje vrijeme. Ne znam samo koliko traje postavljanje, gdje bi igrali do tada. Ako težimo boljim igračima, a težimo teren je prioritet.

Hurmasica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:50 pm

:ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:50 pm

za ovo mislim da ne.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:51 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Čvila razmišlja li se o novoj travi? Znam da je skupo, ali teren je fakat loš i kad je bolje vrijeme. Ne znam samo koliko traje postavljanje, gdje bi igrali do tada. Ako težimo boljim igračima, a težimo teren je prioritet.
Ma i u onakvom stanju je najbolji posle Bilinog i mozda Koševa..

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 11:51 pm

cala je napisao/la:Te se pare dobijaju bez obzira gdje igramo. Ocigledno tu postoji neka racunica i vjerujem da je uprava dobro razmislila i sagledala sve aspekte upustanja u ovaj projekat. Ja tu racunicu ne vidim ali ako ljudi koji su zaduzeni za to kazu da se isplati onda je tako.
Pa razmišljao sam malo o ovom poduhvatu. Istok sam po sebi sada nista ne doprinosi. Izgradnjom istoka ćeš dobiti i više gledalaca sigurno...tako da će se isplatiti svakako...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:52 pm

ChWilla je napisao/la:za ovo mislim da ne.
Ok, samo pitam. Igrači se žale vjeruj.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:54 pm

cikazubo je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Čvila razmišlja li se o novoj travi? Znam da je skupo, ali teren je fakat loš i kad je bolje vrijeme. Ne znam samo koliko traje postavljanje, gdje bi igrali do tada. Ako težimo boljim igračima, a težimo teren je prioritet.
Ma i u onakvom stanju je najbolji posle Bilinog i mozda Koševa..
Ništa to ne znači osim eto da je manje loš nego većina drugih, ali je opet loš

Elegant
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:54 pm

Dolaze bolji dani za Zelju, samo da mi izborimo europu a sve i da je ne budemo mogli igrati na Grbavici (ako ovo bude prevelik zalogaj), ovoj upravi treba skinuti kapu za trud i sve sto su do sada uradili.

:pljesak:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1921.ba
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:58 pm

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Mirek11
Kontakt:

ned mar 06, 2016 11:59 pm

FKZ1921 je napisao/la:Klub poziva na uclanjenje i poziva da dolazimo na utakmice. Sasvim sigurno se klub nece baviti prikupljanjem para na druge nacine(tel.broj i sl...).
Clanstvo...Jako me zanima sta moze biti razlog da navijac Zelje da ne bude clan kluba. Ok,pare. Slazem se da je to opravdan razlog. Ali,koliko je takvih a koliko je onih koji mogu platiti clanarinu a nisu clanovi. Dajte vi koji mozete platiti clanarinu postanite clanovi. Sad je to vrlo jednostavno i ako niste u Bosni ili u Sarajevu.
Utakmice...Trebamo dolaziti na svaku na Grbavici,neovisno s kim se igra. Hajmo dolaziti na utakmicu zato sto igra Zeljo a ne zato sto na Grbavicu dolazi ovaj ili onaj klub. Tako rezonuju i rade navijaci velikih klubova. Ne interesuje ih ko im dolazi,interesuje ih njihov klub.
Slazem se da je kljucno da nas je sto vise na svakoj utakmici bez obzira s kim igramo ali mi jos uvijek nemamo te navijacke kulture ( kao sto imaju englezi ili nijemci) da svoj klub bodrimo na svakoj utakmici bez obzira kakvi su rezultati.Treba na tome raditi stalno i vjerujem da smo na pravom putu.
Zato mislim da nije lose uraditi neku akciju ( to ovdje volimo :) ) i iskoristi ovu euforiju. Pored uclanjenja i kupovine karti), dobro i dosla akcijakao sto je bilo sa stolicama ili jednostavno dati u predprodaju polugodisnje za istok po nekoj povoljnijoj cijeni nego sto ce biti. Mogla bi se solidna cifra skupiti za potrebne radove.
Meni je ovo pravi potez uprave prije svega sto je realan, novi stadion bi svi voljeli ali ko ce u ovoj BIH uloziti 200 miliona ?! Neko rece istok bi bio nakaradan, moze se sve to fino uraditi, podici malo i uravniti sa sjeverom i mislim da mi izgledalo super.
Da su prethodne uprave imalo razmisljale dugorocno i poslovno mogli smo davno imati ove potrebne min.uslove. Zato svi trebamo podrzati ove napore uprave da klub bude jaci i da Grbavica bude ljepsa ( meni je dosta gledanja oronulog istoka).
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

kontranogama
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:01 am

Ja dolazim u seher za dva mjeseca i umjesto da placam harac bankama lijepo uclanim cijelu porodicu ( masala ima nas ) i tako cu uraditi bolji doprinos nego ovim supcima da ostavljam pare.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

MrRiccoli
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:19 am

Dosad je ulozeno 140.000 KM i plus jos koliko ce kostati ovo dodatno treba ici logikom pa niko nije lud da baca tolike pare. Sigurno je da racunica postoji i sigurno da bi ti radovi bili podloga i mogli bi se u velikom dijelu iskoristiti za slijedece radove. Sve u svemu i da nije tako zar opet da nam merlin ili neko deseti odredjuje kad cemo igrati evropu.

Sent from my C5303 using Tapatalk

BHDragons
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:32 am

MrRiccoli je napisao/la:Dosad je ulozeno 140.000 KM i plus jos koliko ce kostati ovo dodatno treba ici logikom pa niko nije lud da baca tolike pare. Sigurno je da racunica postoji i sigurno da bi ti radovi bili podloga i mogli bi se u velikom dijelu iskoristiti za slijedece radove. Sve u svemu i da nije tako zar opet da nam merlin ili neko deseti odredjuje kad cemo igrati evropu.

Upravo to :palacgore:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

delinjo
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:36 am

MrRiccoli je napisao/la:Dosad je ulozeno 140.000 KM i plus jos koliko ce kostati ovo dodatno treba ici logikom pa niko nije lud da baca tolike pare. Sigurno je da racunica postoji i sigurno da bi ti radovi bili podloga i mogli bi se u velikom dijelu iskoristiti za slijedece radove. Sve u svemu i da nije tako zar opet da nam merlin ili neko deseti odredjuje kad cemo igrati evropu.

OBJASNIO !!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

hardwell
Kontakt:

pon mar 07, 2016 12:38 am

Preko Grbavice do grupne faze, onda punimo tri puta Koševo, od para se dodatno pojačamo i renoviramo stadion ;) :zeljeznicar1:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava