Joj valja gledati ublehu Hajrovica na desnoj strani.
Primamo gol po njihovoj lijevoj kvota 1.01

Ajde Mesa stavi doktora nek te odvede na Svjetsko!
Joj valja gledati ublehu Hajrovica na desnoj strani.
Ma stavit ce on Hajrovica koji dribla samog sebe
...jednog si zaboravio Suad Karalić-Nedim Dautović - Dragan Glamočak...po meni "najjača" half linija u istoriji KlubaModel1964 je napisao/la:Hajde Gavrane sjeti se i analiziraj Glamocaka i Dautovica
To su dva igraca koja mi nisu jasniod djetinstva a naigrala su se u Želji
Kazu za Tiru zna ga raja koja je na sjeveru, i scena sa pocetka rata kada su zapalili Grbavicu a on se bio ispario negdje vani. Neko ga od raje nazvao i kaze mu: Tiro jarane zapalili nam Grbavicu, a Tiro odgovara: neka, neka zapalicemo i mi njima Kosevo.Model1964 je napisao/la:Poslije one tekme kada je polomiJo Pašića, Bane daje izjavu za sportski pregled
Pocinje sa cuvenom izjavom * U fer i korektoj utakmici....*
ma Bane je bio mala maca za Jusufa Hatunića "službeno" najgrubljeg igrača SFRJ svih vremena. Rahmet mu duši. Igrao za Slobodu, a potom i Partizan i repku.Model1964 je napisao/la:Poslije one tekme kada je polomiJo Pašića, Bane daje izjavu za sportski pregled
Pocinje sa cuvenom izjavom * U fer i korektoj utakmici....*
ne čitam stare članke....može samo novi Tempogavran je napisao/la:ako hocete starih clanaka za citati,dajte mail na PP,ja to ne znam postaviti,a nema mi larsa
avlami97 je napisao/la:ne čitam stare članke....može samo novi Tempogavran je napisao/la:ako hocete starih clanaka za citati,dajte mail na PP,ja to ne znam postaviti,a nema mi larsa
Model1964 je napisao/la:Grijeh reci je da je Bane grub. Bane je bio oštar a Jusuf grub. Drasticna razlika.
Prije rata i za vrijeme rata kada je travicabila normala svima od cistacica do akademika, kada su htjeli da ispostave kvalitet
su rekli * travka je ko Bane Berjan, obara sa nogu*
Plava Porodica je napisao/la:Hajde Mesa ubaci Miru makar pola sata u drugom.
Dovoljno je sasvim da upise dvije asistencije
alan ford prije svega,pa zagor,blek,miki...............avlami97 je napisao/la:čini mi se da nikada nisam propustio ni jedan broj Mirka i Slavka, kad sam bio mali, a ni Tempo kad sam bio vel'ki
Mene još bole bubrezi. Igrali protiv Slobode i Bane čuvao Šećerbegovića. Dva puta ga proš'o. Sljedeći put Šećer prima loptu okrenut leđima na Istoku i onda mu Bane koljenima uletio na bubrege, a ja se mahinalno uhvatio za slabine. šećer se nije vidio do kraja tekmeModel1964 je napisao/la:Grijeh reci je da je Bane grub. Bane je bio oštar a Jusuf grub. Drasticna razlika.
Prije rata i za vrijeme rata kada je travicabila normala svima od cistacica do akademika, kada su htjeli da ispostave kvalitet
su rekli * travka je ko Bane Berjan, obara sa nogu*
to je išlo kad sam bio "srednji", jedno 10 kukagavran je napisao/la:alan ford prije svega,pa zagor,blek,miki...............avlami97 je napisao/la:čini mi se da nikada nisam propustio ni jedan broj Mirka i Slavka, kad sam bio mali, a ni Tempo kad sam bio vel'ki
Posalji meni.gavran je napisao/la:ako hocete starih clanaka za citati,dajte mail na PP,ja to ne znam postaviti,a nema mi larsa