Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet nov 11, 2016 8:41 am

Joj zimska pauza, sta raditi tokom cijele zime ... Cekati mirsu majstora da baca insajderske, mozel mirso?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pet nov 11, 2016 8:44 am

Mirso baci koju insajdersku oko igrača, ako pogodiš daje ti asharak cvaju

Velahalve
Kontakt:

pet nov 11, 2016 8:49 am

Znam da je duga zimska pauza, preduga, ali za nas će dobro doći, dobro bi bilo kada bi izvukli što više bodova iz ove tri utakmice, a na proljeće imamo relativno 4 lagane utakmice , Krupa, Mladost, Meteleghe i Radnik, tu moramo uzeti 12 bodova kako bi imali što bolju poziciju u ligi za prvaka.
Mirso bacaj insajderske info, njih nikad dosta :)

Okolele
Kontakt:

pet nov 11, 2016 9:43 am

Fali nam sportske srece i da nas sudije ostave na miru i da sve bude cakum-pakum..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salle86
Kontakt:

pet nov 11, 2016 9:59 am

Kakva zimske pauza, nema toga kod nas ove zime. Igrači idu na nezasluženu pauzu a bageri izlaze na teren. Valjda oni ne budu ko naše zvjezdice hhh :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

pet nov 11, 2016 10:17 am

Bageri indisponirani..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

dell21
Kontakt:

pet nov 11, 2016 10:21 am

Ova zimska pauza bi mogla biti najzanimljivija ako krene izgradnja. Imace se o cemu pisati vjerujem da ce nam biti pravo zanimljivo.

reks1
Kontakt:

pet nov 11, 2016 10:25 am

[quote="Minjore"]Allahu milosni, pa ovog gospodina treba svaki put pustati prije utakmice i igracima i navijacima. Treba na stadionu umjesto one uvodne spice da budu rijeci Ivice Osima "Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar".. GOSPODINE OSIM HVALA VAM[/quote

Na tragu ovog tvog posta zaista bi bilo sjano da ekipa koja nas obraduje video izvjestajima smontira par ovakvih slogana recenih od nasih legendi kao sto su Osim,Skija Bukal,Misoi da ne nabrajam dalje i da nam to bude brend kao i Grbavica prije svake tekme.
Jos jedna stvar bi bila sjajna da se po uzoru npr na City,nije to usamljena praksa, nadje pobjednicki stih poslije svake tekme.Ko je upratio kako to jednostavno a sjajno naprave navijaci Citya zna o cemu govorim

salle86
Kontakt:

pet nov 11, 2016 10:55 am

Ja znam da kod Juventusa prije i poslije utakmice ide himna. Kako je nama neslužbena himna Grbavica nebi bilo loše fakat da se pusti i kad sudija odsvira svoje :)

https://youtu.be/-XWf_d4ch-k" target="_blank
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pet nov 11, 2016 11:02 am, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Vrag

pet nov 11, 2016 10:57 am

Opet svrsavanje i klanjanje...
Sve je ovo lijepo za istok, obecano(po drugi put) hrabrno od njih. Kada budem sjedio na njemu onda cu tek povjerovati.
Samo ih trofej moze oprati od ovog neuspjeha

LARSSON
Kontakt:

pet nov 11, 2016 10:59 am

A kad je sa nama to bilo nezanimljivo :lol:

Grande Miske !! :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:08 am

Vrag je napisao/la:Opet svrsavanje i klanjanje...
Sve je ovo lijepo za istok, obecano(po drugi put) hrabrno od njih. Kada budem sjedio na njemu onda cu tek povjerovati.
Ja ne vjerujem ...
Željezničar ante portas !

Jaozinho22

pet nov 11, 2016 11:12 am

Ma nije druže svrsavanje jednostavno je ovo velika stvar za nas kao navijače i za klub. Fino juče Miske reče da istok ne pravi ni on ni peti ni deseti nego porodica ŽELJEZNIČAR! Ko god je mogao učestvovao je u tom sto kroz donacije sto kroz kupovinu godišnje članske pojedinačne karte itd,imamo pogrešnu percepciju kada napišemo "Gradi Miske" recimo meni se to prvom ne svidja jer ga ne gradi Miske nego FKŽ a svakako je da je druga strana medalje sportski segment ako budu igrali kako igraju istok ce da zjapi prazan tako da nam je veoma bitno da se i tu dignemo na jedan nivo koji FKŽ zaslužuje.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

vrbanjusa
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:12 am

Kao što rekoh juče, samo jedan dan smo mogli biti mirni. Već danas se nastavlja pljuvanje. Znaš ti nas, **** ti nas.
21 10 4

Petrović Slavko

SirAlexFerguson
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:16 am

Ja cu opet reci najveca greska ove uprave je sto su nam dali nadu i obecanja za ono sto ne bi niko,a vidjeli smo u godinama iza nas kakvi smo bili. Imaju moju punu podrsku , i vise sam nego siugran da rade ispravne stvar. Valja se boriti, eh...
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

mula
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:27 am

Jasno mi je da ima i uvijek će biti negativnih komentara, kontraša, dušmana itd... Ali mi nisu jasni ljudi koji konstantno pokušavaju da se sa njima prepiru i pokušavaju da im dokažu kako nisu u pravu. Znaj šta god da kažeš ili kakav god argument da izneseš nečeš promjeniti njihovo mišljenje. On jednostavno želi da se vodi bespotrebna polemika i on je zadužen da ne bude sve lijepo, divno, krasno. Znaj da svaki put, kada pokušaš da se raspravljaš s njim, on je pobjednik, jer je ispunio svoj jedini cilj-rasprava.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:29 am

obzirom na prošlost, ja razumijem ljude koji kažu ne vjerujem dok ne bude gotovo. ne odobravam, ali razumijem :D
gradi željo boli te *****

Vrag

pet nov 11, 2016 11:33 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Ma nije druže svrsavanje jednostavno je ovo velika stvar za nas kao navijače i za klub. Fino juče Miske reče da istok ne pravi ni on ni peti ni deseti nego porodica ŽELJEZNIČAR! Ko god je mogao učestvovao je u tom sto kroz donacije sto kroz kupovinu godišnje članske pojedinačne karte itd,imamo pogrešnu percepciju kada napišemo "Gradi Miske" recimo meni se to prvom ne svidja jer ga ne gradi Miske nego FKŽ a svakako je da je druga strana medalje sportski segment ako budu igrali kako igraju istok ce da zjapi prazan tako da nam je veoma bitno da se i tu dignemo na jedan nivo koji FKŽ zaslužuje.
Ma nije tacno. Svrsavanje ko na Lisu. Miske prdne njima mirisu ruze. Za bilo koji njegov govor, nije tu samo istok.
Za svaki neuspjeh je bilo od jednih opravdanje od drugih zabijanje noza ili za uspjeh dizanje u nebesa, iznada kluba. Mi trebamo biti najveci i najjaci kriticar, a ne dupelizci i potkupljivi.
Fakat nemam namjere da se raspravljam sa vrbanjusama, vjetrovima, larsovima, dande..., a niti sa ovim iz kamenog doba.
Ne tjeram upravu i dalje mislim da trebaju ostati, ali mi nemoj prodavati muda za bubrege.

Elegant
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:39 am

Ciljevi za ovu sezonu je da se istok izgradi i da izborimo europu, ako ne daj Boze ne izborimo europu bice problema a ova uprava ako nas napusti donji smo !

Titulu zaboravite, Kup - jos smo u igri.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrbanjusa
Kontakt:

pet nov 11, 2016 11:40 am

Tačno je Misimović ovakve kao vrag i slični juče dobro definisao. Nikad ništa vrijedno niste stvorili u životu ali znate kako se klub treba voditi.

P.S. Ako ti se ne sviđa šta ja pišem imaš ignor listu.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava