Jaozinho22 je napisao/la:Vrag je napisao/la:Opet svrsavanje i klanjanje...
Sve je ovo lijepo za istok, obecano(po drugi put) hrabrno od njih. Kada budem sjedio na njemu onda cu tek povjerovati.
Samo ih trofej moze oprati od ovog neuspjeha
Ma nije druže svrsavanje jednostavno je ovo velika stvar za nas kao navijače i za klub. Fino juče Miske reče da istok ne pravi ni on ni peti ni deseti nego porodica ŽELJEZNIČAR! Ko god je mogao učestvovao je u tom sto kroz donacije sto kroz kupovinu godišnje članske pojedinačne karte itd,imamo pogrešnu percepciju kada napišemo "Gradi Miske" recimo meni se to prvom ne svidja jer ga ne gradi Miske nego FKŽ a svakako je da je druga strana medalje sportski segment ako budu igrali kako igraju istok ce da zjapi prazan tako da nam je veoma bitno da se i tu dignemo na jedan nivo koji FKŽ zaslužuje.
Ma nije tacno. Svrsavanje ko na Lisu. Miske prdne njima mirisu ruze. Za bilo koji njegov govor, nije tu samo istok.
Za svaki neuspjeh je bilo od jednih opravdanje od drugih zabijanje noza ili za uspjeh dizanje u nebesa, iznada kluba. Mi trebamo biti najveci i najjaci kriticar, a ne dupelizci i potkupljivi.
Fakat nemam namjere da se raspravljam sa vrbanjusama, vjetrovima, larsovima, dande..., a niti sa ovim iz kamenog doba.
Ne tjeram upravu i dalje mislim da trebaju ostati, ali mi nemoj prodavati muda za bubrege.