ned mar 06, 2016 8:20 pm
Evo da i ja šarnem povodom današnjih dešavanja,nisam mogao ranije.
Prvo utakmica slobode..ako već nije mogao X,pobjeda slobode nam je najbolja bila za borbu da završimo medju prve 3-4 ekipe.
Povodom tih dešavanja u Tuzli realno gledajući najviše nam je odgovarala pobjeda Zrinje.I to se desilo.Sad smo blizu jako blizu,a imamo super raspored.Ja sam govorio i ubjeđen sam da ćemo Slobodu dole mlatnuti,i da će to biti prekretnica za Zrinjski i da neće ispuštati ppprvo mjesto do kraja.
Ono što me je najviše obradovalo danas je atomska utakmica na Pecari.Ma kakav el klasiko,ja ljepše utakmicee nisam pogledao još onda kkada su Željo i Zrinjski 3:3 igrali na Grbavici.Sad bih se opet sjetio onih što su im real i barsa draži od.naše lige, pa nama vape stadioni prazni.
Očekivao sam da će se iz kluba oglasiti povodom jučerašnjih pisanja oko stadiona,i vjerujući u ovu Upravu ne vidim niti jedan najmanji razlog da Evropu ne gledamo u Dolini na ljeto.Imaju apsolutnu podršku od mene od samog starta,i nastaviću da im dajem ma šta se god desilo.Čekali smo godinama da zaigramo u Dolini,a sad nam je tako blizu..
Sutra pravac Plavi salon i učlani se ko nije.Svima je jasnije gdje pare idu.Kako znamo i umijemo moramo klubu pomoći.8 Hiljada protiv Mladosti mora biti,jednostavno mora!
Babukini moleri !
AMAR AMAR OSIM OSIM !!!