Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 8:19 pm

Fantasticno
Molim za prijedloge kolega forumasa koji su blizu Uprave da nam predlože kako mozemo konkretno pomoci i mi u ovome. Podrazumjeva se da smo vec clanovi, da necemo paliti baklje, da cemo i dalje dolaziti na utakmice i kupovati karte,..... Mozda neki TRN na koji se moze izvrsiti uplata, mozda kao nekad akcija jedan navijač - jedna stolica, sta god ali siguran sam da mnogi osjećaju potrebu da daju licni doprinos. Ja je osjecam i to je najmanje sto mogu učiniti kako bih se zahvalio Zelji i ljudima koji me drži ponosnim
5. - 7. Okt 1992.

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:20 pm

Evo da i ja šarnem povodom današnjih dešavanja,nisam mogao ranije.
Prvo utakmica slobode..ako već nije mogao X,pobjeda slobode nam je najbolja bila za borbu da završimo medju prve 3-4 ekipe.
Povodom tih dešavanja u Tuzli realno gledajući najviše nam je odgovarala pobjeda Zrinje.I to se desilo.Sad smo blizu jako blizu,a imamo super raspored.Ja sam govorio i ubjeđen sam da ćemo Slobodu dole mlatnuti,i da će to biti prekretnica za Zrinjski i da neće ispuštati ppprvo mjesto do kraja.
Ono što me je najviše obradovalo danas je atomska utakmica na Pecari.Ma kakav el klasiko,ja ljepše utakmicee nisam pogledao još onda kkada su Željo i Zrinjski 3:3 igrali na Grbavici.Sad bih se opet sjetio onih što su im real i barsa draži od.naše lige, pa nama vape stadioni prazni.
Očekivao sam da će se iz kluba oglasiti povodom jučerašnjih pisanja oko stadiona,i vjerujući u ovu Upravu ne vidim niti jedan najmanji razlog da Evropu ne gledamo u Dolini na ljeto.Imaju apsolutnu podršku od mene od samog starta,i nastaviću da im dajem ma šta se god desilo.Čekali smo godinama da zaigramo u Dolini,a sad nam je tako blizu..

Sutra pravac Plavi salon i učlani se ko nije.Svima je jasnije gdje pare idu.Kako znamo i umijemo moramo klubu pomoći.8 Hiljada protiv Mladosti mora biti,jednostavno mora!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

boccaccio
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:21 pm

5 milja novih članova je 100 milja na računu kluba kao pomoć sa naše strane da se ovo ostvari. Zamišljam samo kako bi bili ponosni na nas. Ovo je pravo vrijeme da pokažemo kolika je moć naše porodice. A mislim da itekako možemo to ostvariti.

FKZ1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:22 pm

Tesko je pobjeci od bavljenja mogucim kombinacijama i kalkulacijama. Ali bi trebali barem pokusati ostaviti to po strani i koncentrisati se na svaku sljedecu utakmicu. A imacenmo ih u narednom periodu svaka tri ili cetiri dana. Ono jeste vazno da se na svaku sljedecu koncentisu oni koji to moraju,igraci i struka,ali bogami je vazno da i mi malo ohanemo od tih silnih tabela i kalkulacija.
Nije da nemamo tema za zanimaciju. Ito ozbiljnih,vrlo ozbiljnih za nas.
Stadion...zakolutalo se dosta toga i kolutace se. Trebamo se ukljucivati ko jos nije...kupiti clansku i doci na sljedecu utakmicu. Sljedeca utakmica na Grbavici ce biti veliki test za nas navijace. Osim podrske igracima na terenu,trebamo masovnim dolaskom poslati i svojevrsnu poruku upravi kluba da mogu racunati na nas.
Druga vazna tema,vaznija od svih mogucih kombinovanja i kalkulisanja je Borac.Srijeda je za dva dana. Za nas najvaznija od svih utakmica u sezoni. Hajmo o tome...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:22 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Fantasticno
Molim za prijedloge kolega forumasa koji su blizu Uprave da nam predlože kako mozemo konkretno pomoci i mi u ovome. Podrazumjeva se da smo vec clanovi, da necemo paliti baklje, da cemo i dalje dolaziti na utakmice i kupovati karte,..... Mozda neki TRN na koji se moze izvrsiti uplata, mozda kao nekad akcija jedan navijač - jedna stolica, sta god ali siguran sam da mnogi osjećaju potrebu da daju licni doprinos. Ja je osjecam i to je najmanje sto mogu učiniti kako bih se zahvalio Zelji i ljudima koji me drži ponosnim
mozda ne bi bilo lose da se aktivira neki donacijski telefonski broj.
ako na FB page-u imamo 170.000 clanova, vjerujem da mozemo ostvariti 20.000 poziva po 5KM.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Grbavica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:24 pm

Ko se nije učlanio mislim da mu ne treba bolji poziv od ovoga...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Vrag

ned mar 06, 2016 8:25 pm

Po onom izvještaju imamo malo više od 2500 članova. Znači još 5500 da se ispuni taj neki cilj. Pretpostavljam da se ide na to da opet navijači učestvuju sa 50% finansiranja(110000). Sramota ako ne naguramo ne na 8000 nego na 10000 članova.
Prijedlog jedan je da već sada počne predprodaja godišnjih ulaznica za sljedecu sezonu. Dat neki pokloncici ili popust na godišnju, ubaciti jednu evropsku utakmicu ili prijateljsku. Čisto nešto simbolično
Zadnja izmjena: Vrag, dana/u ned mar 06, 2016 8:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:26 pm

Ima li koji nacin da preko paypala platimo za uclanjenje ?

Ipe
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:27 pm

Ma najlakše pomoći ko hoće je samo učlaniš mamu, babu nebitno dolazi li na tekme, učlaniš komšiju, druga, djevojku bilo koga.

FKZ1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:27 pm

Borac smjenio trebera...Borce Sredojevicje novi.

diego1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:28 pm

Vrag je napisao/la:Po onom izvještaju imamo malo više od 2500 članova. Znači još 5500 da se ispuni taj neki cilj. Pretpostavljam da se ide na to da opet navijači učestvuju sa 50% finansiranja(110000). Sramota ako ne naguramo ne na 8000 nego na 10000 članova.
Prijedlog jedan je da već sada počne predprodaja godišnjih ulaznica za sljedecu sezonu. Dat neki pokloncici ili popust na godišnju, ubaciti jednu evropsku utakmicu ili prijateljsku.
Ima oko 3 milje sigurno !! Ako moze hajduk 14 milja za 48 sati,mozemo i mi vala do tih 8 milja !! :shisha:

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:28 pm

Slazem se da bi dobro bilo kad bi kakav telefonski broj bio pa da tako ljudi doniraju, jer ima mnogo ljudi u dijaspori koji bi pomogli. Za clanske treba se maksimalno angazovati, uclanjivati i roditelje samo da se dodje do te brojke. Ovo je stvarno kao san, jer prije godinu dana niko nije ocekivao ovo.

krajisnik87
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:29 pm

LARSSON je napisao/la:Ima li koji nacin da preko paypala platimo za uclanjenje ?
http://fkzeljeznicar.ba/postanite-clan- ... interneta/" onclick="window.open(this.href);return false;
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Plava Porodica
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:30 pm

Zna li neko kada je emisija premijer lige večeras na Bht?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:31 pm

Plava Porodica je napisao/la:Zna li neko kada je emisija premijer lige večeras na Bht?
22:15
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:33 pm

Ipe je napisao/la:Ma najlakše pomoći ko hoće je samo učlaniš mamu, babu nebitno dolazi li na tekme, učlaniš komšiju, druga, djevojku bilo koga.
mislim da je domet kampanje preko clanskih poprilicno mali.... daleko vise bi skupili putem donacijskog telefonskog broja.
zamislite situacije u kojima se na sjelu nadje 5-6 zeljovaca pa sa svakom rundom pica ide runda poziva za Zelju.....pa cijele porodice, simpatizeri, ljudi iz dijaspore. sa telefonskim brojem mogli bi "dalje" dobaciti a cijelu pricu oko pomoci pojednostaviti do mjere da je dovoljno da nazoves samo jedan broj.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:34 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Ipe je napisao/la:Ma najlakše pomoći ko hoće je samo učlaniš mamu, babu nebitno dolazi li na tekme, učlaniš komšiju, druga, djevojku bilo koga.
mislim da je domet kampanje preko clanskih poprilicno mali.... daleko vise bi skupili putem donacijskog telefonskog broja.
zamislite situacije u kojima se na sjelu nadje 5-6 zeljovaca pa sa svakom rundom pica ide runda poziva za Zelju.....pa cijele porodice, simpatizeri, ljudi iz dijaspore. sa telefonskim brojem mogli bi "dalje" dobaciti a cijelu pricu oko pomoci pojednostaviti do mjere da je dovoljno da nazoves samo jedan broj.
Odes u goste i kazes mogul da obavim poziv i tako 5-6 puta u jednoj obidjes cijelo selo i eto stadiona

tm8782
Kontakt:

Dolazak na utakmice i clanarina je ono sta ocekuju ljudi iz uprave od nas a oni ce svoje raditi kako treba. Znaci hoces pomoci klubu,mozes finansijski,uclani djevojku, oca, majku,djete, brata itd...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Elegant
Kontakt:

Ako zelimo da ova akcija uprave uspije, do kraja sezone BEZ BAKLJI ili nekih sranja sto ce bespotreno da vade pare iz kluba !

Derbi sa bakljama i minus 5.000 KM ili da za tih 5.000 bude nesto urđena od ovih 16. elemenata sto treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Leon_Professional
Kontakt:

ned mar 06, 2016 8:36 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Stoposto, ovo se meni cini kao neko idealno rjesenje. Ovi bliski klubu i upravi, je li mogu reci da li je moguce to pokrenuti. Dijaspora je velika i jaka, taj poziv njima nista ne znaci, a mogu uraditi sa svog kauča.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava