Zrinjski - Zeljo 0:0
Zeljo - Celik 2:0
Pauza.

A šta je njegovo? Da sazove skupštinu jednom godišnje? Svako ko želi biti u upravljačkim strukturama Želje, u bilo kom obliku (skupšitna ili upravni odbor) mora donijeti nešto u Želju. Pare su najbolje, jer sa njima nadoknadiš sve ostalo. Šta je to dotični gospodin donio u Želju molim te?pile87 je napisao/la:Nije njegovo ni da donosi pare ako je on ispao glup sa svojim izjavama na pogresnom mjestu namojmo mi zaobidjimo takav vid komunikacije.Veteran je napisao/la:Slažem se buraz. On ako je feninga u Želju donio ja ću lajat pred punom GrbavicomRodom s mejtaša je napisao/la:
Ma iskreno ja ne znam odakle ovaj Pešto uopšte u skupšini, a pogotovo da je vodi. Nije valjda zato što dolazi iz iste firme kao bivši predsjednik Skupštine. Meni ovaj Pešto nije kapacitet ni za šta. To što voli i navija za Želju nije dovoljno. Ako griješim i neko zna njegova dostignuća neka me ispravi.(kad i ako je napunimo). Po tome evo mogu li ja biti predsjednik skupštine? Kad bi im CV poslao zaledili bi se svi...ali jbg ne mogu bez obzira na sve finansijski doprinijeti Želji i ne petljam se. Mislim da je to put koji moramo pokušati slijediti. Mislim da mnoga naša raja ima malo pogrešnu percepciju. Nije neophodno donjeti svoje vlastite pare u klub, mogu se obezbjediti i kvalitetni sponzori, i tu nema razlike onda. Ovaj i ovakvi niti mogu dati svoje pare, niti mogu dovesti sponzore. Ali mogu kenjat ko foke...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar igrac nebi bilo lose ga dovesti- inace istok ce krenut sa gradnjom 5.12.2016 al sutra ce bit zvanicno kad ja sam cuo da je ovog datumaphily je napisao/la:Bojan Letić raskida ugovor sa Žilinom , eto nam lijevog beka
sve su to samo spinovi i mazanje očijuHurmasica je napisao/la:E čuj gradi se istok
Mirso zna, a vi se sprdajte s njimNeymar 11 je napisao/la:Dobar igrac nebi bilo lose ga dovesti- inace istok ce krenut sa gradnjom 5.12.2016 al sutra ce bit zvanicno kad ja sam cuo da je ovog datumaphily je napisao/la:Bojan Letić raskida ugovor sa Žilinom , eto nam lijevog beka
???1921.ba je napisao/la:istok ce biti kad bude dozvola, nemojte hajcati opet bezveeze
Grbavica je napisao/la:sve su to samo spinovi i mazanje očijuHurmasica je napisao/la:E čuj gradi se istok
AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?
kb80 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=OPyzI3IJapM" target="_blankbrile je napisao/la:kb80 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?![]()
![]()
![]()
![]()
I ja sam na ovo oplako, kako smo samo bolesni