Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 2:27 pm

Hare79 je napisao/la:i ja mislim da će ići brže. Mislim da će poslije Istoka odmah i Jug krenuti. Al možda bi prije Juga trebali teren srediti
sumnjam da ce jug ici tako brzo... nakon istoka, teren MORA biti prioritet jer od oktobra do marta se na njemu ne moze igrati posteno... kao da zivimo na sibiru a ne na balkanu...
100/94/37/34 - i to je to!

Pinkii
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:30 pm

Sta se ovo Stanic slika sa Ligatom zar nije u Medjugorju ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

sofronije
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:33 pm

slika
:zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:36 pm

Odigrati ako je moguce sa njima prijateljsku malo reklame staviti da svi prihodi idu za istok vjerujem da bi fine pare skupili.

kontranogama
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:38 pm

Iz perspektive obicnog bolesnika Zelje,koji nema ama bas nikakve inside informacije ovo sto se desava u zadnju godinu dana je veliki napredak. Dosla je uprava koja stvarno misli dobro, da nisu savrseni to je jasno ko dan, da imaju neki koji ce to uraditi bolje od njih, momentalno nemaju.
Ja o kontinuitetu svega u klubu trubim od prije nego je pocelo svo ovo mjenjanje trenera i igraca. Uprava nek nastavi i odradi sta je namjereno, trenera ne dirati , napraviti kostur ekipe, odraditi istok jer to ce biti za vjeke vjekova, ostalo je sve relativno i promjenjljivo.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Okolele
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:47 pm

Memija im se svidio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

teatrale36
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:48 pm

dell21 je napisao/la:Odigrati ako je moguce sa njima prijateljsku malo reklame staviti da svi prihodi idu za istok vjerujem da bi fine pare skupili.
Dobar prijedlog, da se proba skupiti za krov ako ga ne misle sad praviti,jer steta je da bude bez krova.

gavran
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:49 pm

Ja kako sam cuo ovaj Butmir nije neki izvodjac.

Ne znam da li je sve bilo po proceduri.

CRKNITE DUŠMANI
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

phily
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:53 pm

Bojan Letić raskida ugovor sa Žilinom , eto nam lijevog beka
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:56 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Ne slažem se da se ljudima brišu postovi ovdje , bar oni koji nikoga ne vrijeđaju. Ima istine u onome što je kolega @nikad-izvini napisao, i ja bi mu samo skrenuo pažnju na prozivanje pojedinaca, i zamolio da taj dio edituje, a ostalo bih ostavio. Nemojte praviti greške kao na drugim forumima. Ljudi moraju reći šta misle i izraziti svoje nezadovoljstvo nekim stvarima koje su fakat loše, ali i istaći ono što je pozitivno.
Sa druge strane ne sviđa mi se niti ovo što se piše o finansijskom poslovanju, a niko pojma nema o tome, samo nagađanja. Ne budimo nestrpljivi, sačekajmo kraj godine i skupštinu, očekujem da će nam podaci biti transparentno prezentovani, i nakon toga možemo hvaliti ili kritikovati zavisi....
Nakon večerašnjeg izuzetno amaterskog istupa predsjednika skupštine, najmanje što očekujem od dotičnog je da ode, bez obzira što je golu istinu rekao. Na žalost način iznošenja mišljenja (sa kojim se 100% slažem, kao i većina foruma ovdje, pišemo o tome danima) je na nivou nekog dječačića, i pokazuje kakvi smo amateri kada nam takvi ljudi mogu sjediti na čelu skupštine. Nije problem ovogŽeljesamo sportski segment. Uprava plaća veliki danak svom sportskom neiskustvu, a lešinari jedva čekaju da dodatno napadnu....
Neka nam je Bog na pomoći ove zime...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma iskreno ja ne znam odakle ovaj Pešto uopšte u skupšini, a pogotovo da je vodi. Nije valjda zato što dolazi iz iste firme kao bivši predsjednik Skupštine. Meni ovaj Pešto nije kapacitet ni za šta. To što voli i navija za Želju nije dovoljno. Ako griješim i neko zna njegova dostignuća neka me ispravi.
Slažem se buraz. On ako je feninga u Želju donio ja ću lajat pred punom Grbavicom :) (kad i ako je napunimo). Po tome evo mogu li ja biti predsjednik skupštine? Kad bi im CV poslao zaledili bi se svi...ali jbg ne mogu bez obzira na sve finansijski doprinijeti Želji i ne petljam se. Mislim da je to put koji moramo pokušati slijediti. Mislim da mnoga naša raja ima malo pogrešnu percepciju. Nije neophodno donjeti svoje vlastite pare u klub, mogu se obezbjediti i kvalitetni sponzori, i tu nema razlike onda. Ovaj i ovakvi niti mogu dati svoje pare, niti mogu dovesti sponzore. Ali mogu kenjat ko foke... :palacdole: :palacdole: :palacdole:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

damirfile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:56 pm

http://butmir.ba/" target="_blank

ovi prave istok ?????

Okolele
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:58 pm

damirfile je napisao/la:http://butmir.ba/

ovi prave istok ?????
Aha..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodrigo87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 2:59 pm

Lopate u ruke i idemo na posao :D

damirfile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 3:02 pm

Okolele je napisao/la:

ovi prave istok ?????
Aha..
Cini mi se pravo ozbiljna firma :D.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri nov 09, 2016 3:09 pm

Veteran je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Ne slažem se da se ljudima brišu postovi ovdje , bar oni koji nikoga ne vrijeđaju. Ima istine u onome što je kolega @nikad-izvini napisao, i ja bi mu samo skrenuo pažnju na prozivanje pojedinaca, i zamolio da taj dio edituje, a ostalo bih ostavio. Nemojte praviti greške kao na drugim forumima. Ljudi moraju reći šta misle i izraziti svoje nezadovoljstvo nekim stvarima koje su fakat loše, ali i istaći ono što je pozitivno.
Sa druge strane ne sviđa mi se niti ovo što se piše o finansijskom poslovanju, a niko pojma nema o tome, samo nagađanja. Ne budimo nestrpljivi, sačekajmo kraj godine i skupštinu, očekujem da će nam podaci biti transparentno prezentovani, i nakon toga možemo hvaliti ili kritikovati zavisi....
Nakon večerašnjeg izuzetno amaterskog istupa predsjednika skupštine, najmanje što očekujem od dotičnog je da ode, bez obzira što je golu istinu rekao. Na žalost način iznošenja mišljenja (sa kojim se 100% slažem, kao i većina foruma ovdje, pišemo o tome danima) je na nivou nekog dječačića, i pokazuje kakvi smo amateri kada nam takvi ljudi mogu sjediti na čelu skupštine. Nije problem ovogŽeljesamo sportski segment. Uprava plaća veliki danak svom sportskom neiskustvu, a lešinari jedva čekaju da dodatno napadnu....
Neka nam je Bog na pomoći ove zime...
Ma iskreno ja ne znam odakle ovaj Pešto uopšte u skupšini, a pogotovo da je vodi. Nije valjda zato što dolazi iz iste firme kao bivši predsjednik Skupštine. Meni ovaj Pešto nije kapacitet ni za šta. To što voli i navija za Želju nije dovoljno. Ako griješim i neko zna njegova dostignuća neka me ispravi.
Slažem se buraz. On ako je feninga u Želju donio ja ću lajat pred punom Grbavicom :) (kad i ako je napunimo). Po tome evo mogu li ja biti predsjednik skupštine? Kad bi im CV poslao zaledili bi se svi...ali jbg ne mogu bez obzira na sve finansijski doprinijeti Želji i ne petljam se. Mislim da je to put koji moramo pokušati slijediti. Mislim da mnoga naša raja ima malo pogrešnu percepciju. Nije neophodno donjeti svoje vlastite pare u klub, mogu se obezbjediti i kvalitetni sponzori, i tu nema razlike onda. Ovaj i ovakvi niti mogu dati svoje pare, niti mogu dovesti sponzore. Ali mogu kenjat ko foke... :palacdole: :palacdole: :palacdole:
Nije njegovo ni da donosi pare ako je on ispao glup sa svojim izjavama na pogresnom mjestu namojmo mi zaobidjimo takav vid komunikacije.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

MrRiccoli
Kontakt:

sri nov 09, 2016 3:11 pm

damirfile je napisao/la:
Okolele je napisao/la:

ovi prave istok ?????
Aha..
Cini mi se pravo ozbiljna firma :D.
Pravili su mercator na socijalnom, one tri zgrade na pofalicima kod hotela bristol, trenutno rade u otesu naselje sarajevo waves, na ilidzi rade ilidza towers dvije zgrade po 13 spratova, na otoci preko puta Dzamije rade zgradu to je njihova investicija, radili su bosmal, onu zgradu na otoci, uglavnom imaju strasne reference i jaka su firma

Sent from my C5303 using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri nov 09, 2016 3:14 pm

Jel to smeta sad i firma?
Željezničar ante portas !

Morzhy
Kontakt:

sri nov 09, 2016 3:15 pm

Odlična vijest za Istok, extra!!! Još 7-9 bodova do kraja godine i značajno će se raspoloženje popraviti

pile87
Kontakt:

sri nov 09, 2016 3:16 pm

Morzhy je napisao/la:Odlična vijest za Istok, extra!!! Još 7-9 bodova do kraja godine i značajno će se raspoloženje popravitislika slika slika slika slika
Misli pozitivno slika
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

damirfile
Kontakt:

sri nov 09, 2016 3:17 pm

AsharaK je napisao/la:Jel to smeta sad i firma?
Naprotiv, vidi se da su strasna firma jedna od najboljih par po ovome sto kolega iznad napisa. Bravo za upravu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava