Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Kada se pije piva?

Prije termina
Nema glasova.
Nakon termina
4 (18%)
Za vrijeme termina
1 (5%)
Sve troje
8 (36%)
Nikada, ja pijem samo sokic
9 (41%)

Ukupno glasova: 22

Eisenbahner1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: Chat

sri jun 08, 2016 9:38 pm

Southboy je napisao/la:Ma i ja cu probati onda malo..kako vidim ima nasa liga a vi forsirate sa pricom zadnjih mjesec dana..

Haha valjda budem bolji od Sablje na tabeli slika
Za početak možeš biti bolji od PlavePorodice. Čini se da su on i Sablja nešto u rodu :mrgreen:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:40 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Ma i ja cu probati onda malo..kako vidim ima nasa liga a vi forsirate sa pricom zadnjih mjesec dana..

Haha valjda budem bolji od Sablje na tabeli slika
Za početak možeš biti bolji od PlavePorodice. Čini se da su on i Sablja nešto u rodu :mrgreen:
A mršš :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:42 pm

@Leone kako ga utrpa za 7,5 milki živ bio.
Evo drugu sezonu privodim kraju najveći transferi mi Dado i Memija po 625 k eura.Ne daju cigani više.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Kapiten
Kontakt:

sri jun 08, 2016 9:56 pm

Što navukoše raju na manager :lol:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Whisperer

sri jun 08, 2016 10:02 pm

Don Juan je napisao/la: joj bratee al mu stojiiiiiiii lece mu dres ko budali samar msm lego mu . ajde miskeeeee molim te :rofl:
Jel' mu legao dres ili šamar? :r
Divi status amora na fb pitara :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 10:08 pm

Kapiten je napisao/la:Što navukoše raju na manager :lol:
Raja ubija vrijeme dok ne pocne liga.

A hoce raja da glumi Misketa i da se igra Menagera :kafa:

Plava Porodica, ovo je ona Yugoslovenska liga, ali eto, nisam ga htio prodati odmah, forsirao ga, sreca i on je dobro odigrao. Sedorf ga pratio cijelu polusezonu i onda ponudi neku smijesnu cifru, ali dizao sam ja to kao Mamic, i eeto prihvatise.. Sreca pa je i Dinamo Kijev ga trazio, pa su se nadmetali, al eto ode tamo..
Odmah od uprave trazio da prave kamp za omladince :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 10:10 pm

Don Juan je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: joj bratee al mu stojiiiiiiii lece mu dres ko budali samar msm lego mu . ajde miskeeeee molim te :rofl:
Jel' mu legao dres ili šamar? :r
Divi status amora na fb pitara :rofl:
De nam Mirso uslikaj, nama sto nemamo fejs. :ganja:

Jaozinho22

sri jun 08, 2016 10:10 pm

Plava Porodica je napisao/la:@Leone kako ga utrpa za 7,5 milki živ bio.
Evo drugu sezonu privodim kraju najveći transferi mi Dado i Memija po 625 k eura.Ne daju cigani više.
Ima FM neki Bug ne možeš prodat igrača za više od 7,5 miliona...ove mlade...bas sam čitao to na stranici FM zaludjenici čovjek radio analizu...a jednostavno ja čim uzmem Želju idem na Dadu offer to clubs 3,5 miliona i prodam ga i onda gradim ekipu...Memiju godinu poslije prodam za 5 miliona i držim ga dvije godine na posudbi onda ga ovi dalje prodaju ja dobijem još 30 % od transfera :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 10:17 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Ima FM neki Bug ne možeš prodat igrača za više od 7,5 miliona...ove mlade...bas sam čitao to na stranici FM zaludjenici čovjek radio analizu...a jednostavno ja čim uzmem Želju idem na Dadu offer to clubs 3,5 miliona i prodam ga i onda gradim ekipu...Memiju godinu poslije prodam za 5 miliona i držim ga dvije godine na posudbi onda ga ovi dalje prodaju ja dobijem još 30 % od transfera :ganja:
Vidjet cemo sa Sasom Lukicem moze li vise od 7.5 mil. :ganja:
Ja suprotno, prvo Memu prodam u Sahtar ili Dinamo Kijev i gradim ekipu pa poslije Dadu :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 08, 2016 10:27 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:
Vidjet cemo sa Sasom Lukicem moze li vise od 7.5 mil. :ganja:
Ja suprotno, prvo Memu prodam u Sahtar ili Dinamo Kijev i gradim ekipu pa poslije Dadu :zeljeznicar1:
Ma meni neće da ponude preko i Bog.Valjda takav ovaj peč Bht Pl.
Eno šatro pitari Dulju cijenili 10 miliona,pa smanjili na 6 miliona, ja im 1,3 miliona nudio,odbili a prihvatili andrlehtovu ponudu od 750k eura. I ja dovedem Subića za 1,5 mil.Evo do sad dvije tekme odigro tri gola zabio.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sofronije
Kontakt:

sri jun 08, 2016 10:57 pm

Mirsoni ako se uhvati menadzera, ima da napravi haos kao Osim sa Sturmom :ganja:
:zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sri jun 08, 2016 10:59 pm

gdje nam je ovo don juan sa alipasina ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Whisperer

sri jun 08, 2016 11:48 pm

delinjo je napisao/la:gdje nam je ovo don juan sa alipasina ?
nisam sa alpasina Delinho Gaucho , sa bistrika sam sine :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 11:52 pm

Plava Porodica je napisao/la: Ma meni neće da ponude preko i Bog.Valjda takav ovaj peč Bht Pl.
Eno šatro pitari Dulju cijenili 10 miliona,pa smanjili na 6 miliona, ja im 1,3 miliona nudio,odbili a prihvatili andrlehtovu ponudu od 750k eura. I ja dovedem Subića za 1,5 mil.Evo do sad dvije tekme odigro tri gola zabio.
Ma za nasu ligu menadjer i nije realan, bolje je odradjen za ove lige 5. Dok ja napredujem, niko me ne prati u ligi i onda za 2 sezone postane nezanimljivo, zato sam uzeo ovu Yugo ligu, pa je teze. :zeljeznicar1:

Mirso na menadjeru prvo bi doveo Dzidica, Subica i od kona bi pokupio sta valja :rofl: :rofl:

delinjo
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:11 am

Leone evo javno ovdje obecavam ako mi ne osposobite menadjer a nastaviti pisati o istom da cu vam zamjeriti...ovo nema smisla pa ljubomoran sam ccc :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:30 am

Moj Mirsooo.ovako ce da bude.kad zvanicna pocne da ispaaljuje infooo
slika

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:35 am

delinjo je napisao/la:Leone evo javno ovdje obecavam ako mi ne osposobite menadjer a nastaviti pisati o istom da cu vam zamjeriti...ovo nema smisla pa ljubomoran sam ccc :ganja:
Buraz, ja sam ti poslao sve moguce sto sam nasao pored ovog sto ja igram, ne znam sta je problem.. :ganja:

HAjd u petak cemo intenzivnije probati to namjestiti, imam sutra ispit i u petak.. Samo nemoj zamjeriti :DD:

delinjo
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:38 am

Leon_Professional je napisao/la:
delinjo je napisao/la:Leone evo javno ovdje obecavam ako mi ne osposobite menadjer a nastaviti pisati o istom da cu vam zamjeriti...ovo nema smisla pa ljubomoran sam ccc :ganja:
Buraz, ja sam ti poslao sve moguce sto sam nasao pored ovog sto ja igram, ne znam sta je problem.. :ganja:

HAjd u petak cemo intenzivnije probati to namjestiti, imam sutra ispit i u petak.. Samo nemoj zamjeriti :DD:
ajde sretno da polozis...i onda imas jednu misiju da i ja zaigram menadjera :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 09, 2016 2:09 am

Zapostavili ste mi chat večeras :roll: :ne:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 09, 2016 5:34 am

No Mirso, no Party :rofl: :rofl:
a mene buraz prenijelo, ne ustadoh na sehur, evo valja sad ispostiti bez sehura a ispit imam :?:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Miso Ensar, South, ubaceni element i 89 gostiju.

Prijava