Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto nov 08, 2016 12:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:A da ostavi ove igrace, pricalo bi se, sto nije promijenio levate, ja se moram nervirati radi Bekrica, Jahe I sl.
Kontinuitet vrlo bitan, ali s druge strane imamo Arsenal I konstsntnog trenera, koji radi sa manje vise istim.igracima. Pa eto, on nit ekipu mjenja nit tim, pa gdje su mu trofeji?!
meni lično je glupo reći gdje su arsenalu trofeji, bez uvrede
kao ekipa su mi mrski malo je reći ali poštujem rad vengera
arsenal je prije svega firma za pravljenje novca pa tek onda pretendent na titule
a opet, kad se gleda konkurencija, ne možeš ni očekivati da ih osvaja sa polu-igračima
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:46 pm

ChWilla je napisao/la:
DerekDuval je napisao/la:Ako na ovom spisku od 5+3 fudbalera nema mjesta za Blagojevica, onda Slavko stvarno nema pojma o fudbalu. Cak bih bio toliko hrabar i rekao da zapravo velika vecina nasih problema na terenu krije se u Jovanu Blagojevicu.To bi pravi trener trebao vrlo lako da otkrije medjutim kod Petrovica Jovan igra ko da ima u ugovoru klauzulu da mora igrati. Nekada ranije znao je na momente i odigrati po koji minut da lici na nesta, a od dolaska Petrovica to je katastrofa.
ja sam davno napisao da je ekipa sa blagojevićem kao "komandantom" sredine upravo osuđena na sredinu - sredinu tabele. prvih nekoliko utakmica prošle polusezone kad je bekrić dao dobar dio onoga što od njega očekujemo, blagojević je izgledao kao najbolji igrač iako u stvarnosti to nije bio. kad je ta desetka nespremni križman kao u nedjelju, ili bekrić kako sad igra - onda blagojević izgleda kao najgori igrač. on može jako mnogo - uz nekoga ko može više prema naprijed u organizaciji. a kad se to očekuje od njega, i to još sa pozicije zadnjeg veznog i uz odgovornosti zadnjeg veznog - mi igramo za sredinu tabele, kako ove tako i prošle godine u ova doba.

za nadati se (kažem to jer lično imam zadršku) da zeba može biti "to" ispred njega. marković je dosad naš najbolji veznjak otkad igra i on bi zauzeo po meni to treće mjesto.
možda sam malo subjektivan ali meni je jovan najdraži igrač
logično nije najbolji jer je tu miro, ali je ipak igrač koji ne bježi od lopte
vraća se po nju na 20m od našeg gola, ide naprijed sa njom
istina, nije on igrač koji će dati zadnji pas, ali mi takvog trenutno nemamo pa je morao i to glumiti
tu dolazi do grešaka i pada u vodu sve ono što dobro radi
jbg
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

mali plavisa
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:46 pm

Evo stidim se ajd sad mi opucaj ban da ko covjek na miru slobodan dan provedem!

salle86
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:48 pm

MrRiccoli je napisao/la:A ja ne znam kako ovo ne vidite sa druge strane tako da naprimjer Bekric i Jahic imaju dobre plate, a sjede na klupi, da Secerovic, Lazic i Stanic samo griju klupu. Ja ne ocekujem dolazak 8 igraca. Ono sto ja ocekujem jeste dolazak jos 2-3 igraca pored Zebe i da Zeric i Besirevic budu u prvom timu i da se ozbiljnije racuna na njih. Ono sto je najvaznije prvih 11 se nece drasticno mijenjati

Sent from my C5303 using Tapatalk
ja očekujem 3 igrača ali kvalitetna
jok 6 igrača u pokušaju
bolje imati 13 igrača koji će igrati nego 20 pa kojeg god da staviš kontaš bolji je ovaj što ne igra, ubaciš tog sa klupe on ništa ne napravi
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Dzezvar
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:51 pm

U clanku ima svega,nebi ga bilo zgoreg procitati.
slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Elegant
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:53 pm

Diskutujemo o stvarima koje ce se tek desavati od decemba kada nastupi pauza, dajte da odradimo ova tri kola da vidmo na kojoj cemo poziciji zavrsiti, a onda tokom zime cemo vidjeti ko nas napusta sa kime se raskida kao i pojacnja.

Jos jedna novinarska koska bacena i svi se primili !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dzezvar
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:53 pm

mali plavisa je napisao/la:Evo stidim se ajd sad mi opucaj ban da ko covjek na miru slobodan dan provedem!
Opusteno druze nemas potrebe za tim tezijama.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

pile87
Kontakt:

uto nov 08, 2016 12:54 pm

Morzhy je napisao/la:@Pile, ja sam se obradovao Slavki jer sam mislio da neće više biti prometno kod nas, on nam je tako rekao kad je došao, zar se niko ne sjeća toga? A otjerao je odmah petoricu, a na zimu Boga pitaj još koliko igrača. Uzmimo ovako, da mu npr. sad dovedu Subića, Zakarića, Štilića, Pecu, Obradovića, Vukotića i sve koji se vole spominjati, šta je tu onda do njega, možeš i ti biti trener takve ekipe za puno manju platu? Oda je pristao na ekipu selektovanu od strane Adžema, od sebe je dodao samo Kokota i Đelmića...znači može se
Pa drugacije je sa Adzemom prvi put je vodio ekipu u PL i u seniorskom fudbalu, ovoga si doveo i sam je odmah rekao da ce na zimu pojacati ekipu. Jebi ga pa mi nemamo lijevog beka nikako kao jednu banalnu stvar a ocekujemo kao nesto totalni disbalans u ekipi samo jedna takva stvar stvara a kamoli kad ih imas vise u nizu. Slavko nije doveo ni jednog svog igraca do sad meni je bar logicno da dovede par igraca za koje misli da mu trebaju.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Okolele
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:00 pm

Ma dajte nam jedan BOOM da se popravimo.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:01 pm

DANAN je napisao/la:U clanku ima svega,nebi ga bilo zgoreg procitati.
slika
Meni ovaj Ligatin komentar isto kao da je Slavko uzeo da pise tekst o tome kako se pisu tekstovi i da to Ligata ne zna raditi. **** te kralj sta sve ljudi sebi dozvole kao novinar da se direktno mjesa u posao kvalifikovanog nogometnog trenera. Meni je to totalni amaterizam od strane novinara.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

delinjo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:03 pm

pa sta to je realnost i sve u kost....otjerani su ljudi koji zapravo nisu ni igrali :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Pinkii
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:05 pm

http://www.faktor.ba/vijest/faktor-sazn ... ler-221775" target="_blank

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:06 pm

Niti treba tjerati Petrovica niti 90% ljudi u klubu.
Nasim treba iz glave istjerati ustaljenu proceduru dovidjenja igraca. Treba nekako iznaci rijesenje i postaviti pravog covjeka na mjesto sportskog i to bi umnogome ove probleme s igracima u red dovelo.
Isto tako mislim da nekom klupskom uredbom treba odrediti da bar 3-4 nasa omladinca moraju biti u 23 igraca pri tome da se treba gledati i da igraju ako igrac sa strane nije bar 50% bolji od te omladine.
Definitivno sam misljenja ubaci Micu i Lendrica u juniore da bi na tabeli skupili tu negdje bodova do sad kao i obe preplacene zvjezde.
Do nedavno ovaj grad nije trpio uvjezde i tu ni Bono ili Maradona nije mogao bitiz vjezda, a sad neki poluigrac iz Zelje ili kona hoce da je zvijezda.
Opasno se poremetio sistem vrijednosti, igraci se nakon remija docekaju kao da su prorivnika razbili u najmanju ruku 5-0.
U celu se gleda kao u svetca a Misimovica skoro s "Titom" porede.
Sve to ostavlja posljedice, ocito da opasno kaskamo i da se kao sto vec rekoh procedura mora mjenjati i fali nam taj sd kao oci u glavi...kako do njega nas navijace nebi trebalo biti briga ljudi u klubu ga moraju "roditi".

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Okolele
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:10 pm

:shisha:
Spoiler:
- Hallo bitte schön
- Halo Uli Enese my friend when I tell you merhaba you don't understand - do you ?
- wenn es ?
- jes jes Enes Enes Uli , I need him
- ich bin. wer bist du?
- Nedžad. You know Ahmadinedžad ?
- ja
- eh, samo Nedžad - no Ahmed
- wo bist du ?
- Sarajevo, Bosnia, you know, Hasan Salihamidžić, Braco, Seka Sebija..you know ?

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:24 pm

http://fkzeljeznicar.ba/foto-zajko-zeba ... lje/22714/" target="_blank
slika
jel ono Dado nosio ovaj broj ?
Zadnja izmjena: pile87, dana/u uto nov 08, 2016 1:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

LARSSON
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:26 pm

– Ovo je moj klub, ovo je moja kuća, ako neću ovdje dati maksimum, ne znam gdje ću. Imam veću volju nego prije, želim obradovati navijače. Kod nas se gledaju godine kod igrača, a vjerujte to nije bitno, bitno je da igraš dobro ili ne. Ja ću se prvi skloniti ako ne budem zadovoljan svojim igrama.

Nadamo se

Leon_Professional
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:26 pm

salle86 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:A da ostavi ove igrace, pricalo bi se, sto nije promijenio levate, ja se moram nervirati radi Bekrica, Jahe I sl.
Kontinuitet vrlo bitan, ali s druge strane imamo Arsenal I konstsntnog trenera, koji radi sa manje vise istim.igracima. Pa eto, on nit ekipu mjenja nit tim, pa gdje su mu trofeji?!
meni lično je glupo reći gdje su arsenalu trofeji, bez uvrede
kao ekipa su mi mrski malo je reći ali poštujem rad vengera
arsenal je prije svega firma za pravljenje novca pa tek onda pretendent na titule
a opet, kad se gleda konkurencija, ne možeš ni očekivati da ih osvaja sa polu-igračima
Pa bas u tome i jest fazon. Ne mozemo ni mi osvojiti sa poluigracima.
Nije samo kontinuitet garant za uspjeh. Djaba ti kontinuitet ako ti igraci nisu dovoljno dobri.
Kontinuitet sa dobrim trenerom i dobrim igracima je siguran put ka tituli.
U tom kontekstu sam i spomenuo Arsenal. Nisam gledao to da oni zaradjuju i to, nego sam se prvenstveno osvrnuo na ovo sto ti rece i sto sam podebljao.

mula
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:27 pm

Ocekivati je jos 2 igrača, na poziciji lijevog beka i napadača
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:29 pm

Uzeo Dadin broj.. ZEBA ODLAZI

delinjo
Kontakt:

uto nov 08, 2016 1:31 pm

mula je napisao/la:Ocekivati je jos 2 igrača, na poziciji lijevog beka i napadača
a sta cemo sa neprikosnovenih kapitenom koji vedri i oblaci ??? kako sa njim naprijed ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava