35 utakmica / 30 prvenstvo / 5 kupstorm_raider je napisao/la:jovane, daj siminu statistiku. Izvuci ispod pazuha, znam da imas.
15 5 15 42-40 / 14 4 12 36-32 / 1 1 3 6-8
35 utakmica / 30 prvenstvo / 5 kupstorm_raider je napisao/la:jovane, daj siminu statistiku. Izvuci ispod pazuha, znam da imas.
EditFormat je napisao/la:Nije ni upravi lahko,mi ocekujemo neko ime a to je skupo a evo citam nas 100 na forumu samo 4,5 imena spominjemo,veze ja nemam,samo gluposti pisem hah
Interesantna imena svakako, Čurić je prema zadnjim informacijama u klubu VV Baronie Holandija. Ih kad bi Meša mogao...FKZ1921 je napisao/la:Vrlo kompleksan zadatak je pred upravom...I da naprave najbolju mogucu analizu,konsultuju najbolje moguce osobe za te stvari,na celu sa Svabom,nema nikakvih garancija ni za sta. Opet ne mozemo reci mora titula,mora trifej,mora bilo sta...Inace u sportu nema ultimatuma.Ultimatumi su uglavnom kontraproduktivni. U sportu postoje ciljevi,ambicije,zelje...a profiliraju se na bazi realnih procjena svojih snaga i snaga konkurenata.
Zanimljivih razmisljanja ima ovdje medju nama...
Nekako kontam da bi bilo najbolje,da je moguce,dobiti neki spoj Zeljovca i Evropejca...u jednom covjeku. Ima li takvog...
A sta je sa Edinom Curicem? Znam da ima profi licencu i da je radio ili radi u nekoj ligi u Holandiji...Mesa,sto da ne...Vidim Skoru nedavno na utakmici na Grbavici...Gordan Vidovic,cini mi se da je u trenerskim vodama,Belgija mislim...Nikolic takodje...Velic...Pa i Simo moze legitimno biti ozbiljan kandidat...
Ne da savez.chile je napisao/la:Zajebite njih dajte nam naseg selektora [WHITE SMILING FACE]
Sent from my Plavo Sokocalo
Cura je radio sa mladima vecinom i ovim malo slabim ekipama ja bi njega gurnuo u omladinski pogon jer tu mozes imati realnu korist od njega.FKZ1921 je napisao/la:Vrlo kompleksan zadatak je pred upravom...I da naprave najbolju mogucu analizu,konsultuju najbolje moguce osobe za te stvari,na celu sa Svabom,nema nikakvih garancija ni za sta. Opet ne mozemo reci mora titula,mora trifej,mora bilo sta...Inace u sportu nema ultimatuma.Ultimatumi su uglavnom kontraproduktivni. U sportu postoje ciljevi,ambicije,zelje...a profiliraju se na bazi realnih procjena svojih snaga i snaga konkurenata.
Nekako kontam da bi bilo najbolje,da je moguce,dobiti neki spoj Zeljovca i Evropejca...u jednom covjeku. Ima li takvog...
A sta je sa Edinom Curicem? Znam da ima profi licencu i da je radio ili radi u nekoj ligi u Holandiji...Mesa,sto da ne...Vidim Skoru nedavno na utakmici na Grbavici...Gordan Vidovic,cini mi se da je u trenerskim vodama,Belgija mislim...Nikolic takodje...Velic...Pa i Simo moze legitimno biti ozbiljan kandidat...
Zajebi savez on je Zeljovac nek oni angazuju suskavcaGrbavica je napisao/la:Ne da savez.chile je napisao/la:Zajebite njih dajte nam naseg selektora [WHITE SMILING FACE]
Sent from my Plavo Sokocalo
Pa ja, svi za Keka zapeli, šta fali evo npr. Šimundži?storm_raider je napisao/la:Vala bas, dajte drugog Slovenca.Hurmasica je napisao/la:Vala i mi za Keka zapeli ko da je jedini Slovenac
Ili recimo Muamer Vugdalic?Hurmasica je napisao/la:Pa ja, svi za Keka zapeli, šta fali evo npr. Šimundži?storm_raider je napisao/la:Vala bas, dajte drugog Slovenca.Hurmasica je napisao/la:Vala i mi za Keka zapeli ko da je jedini Slovenac
sofronije je napisao/la:Poslije teške bolesti, 14.5.2016.godine preminuo je legendarni navijač Željezničara "Nedžad Šunj zvani Tunga". Jedan je od najzaslužnijih što danas u Hadžićima postoji čitava armija Željinih navijača.
[video]https://youtu.be/FumPgO3q6Gc[/video]
Curic, meni uvijek bio izuzetno drag. Volio bih njega vidjeti, pa ako evo pile kaže da je radio sa omladinom, to bi bilo moguće i super rješenje i za školu,što da ne.pile87 je napisao/la:Cura je radio sa mladima vecinom i ovim malo slabim ekipama ja bi njega gurnuo u omladinski pogon jer tu mozes imati realnu korist od njega.FKZ1921 je napisao/la:Vrlo kompleksan zadatak je pred upravom...I da naprave najbolju mogucu analizu,konsultuju najbolje moguce osobe za te stvari,na celu sa Svabom,nema nikakvih garancija ni za sta. Opet ne mozemo reci mora titula,mora trifej,mora bilo sta...Inace u sportu nema ultimatuma.Ultimatumi su uglavnom kontraproduktivni. U sportu postoje ciljevi,ambicije,zelje...a profiliraju se na bazi realnih procjena svojih snaga i snaga konkurenata.
A Simo je i nas i zapadni i svakako ozbiljan trener ako ga poredis sa svim ovim koji rade u BiH, Amar je van konkurencije.
Ima austrijanac, a balkanskih korijena, Ivica Vastić. Trenira Mattersburg, igrao za Sturm dok je Švabo trener bio i može se reći igračka legenda Sturma. Otišao meni se čini u isto vrijeme iz Sturma kad i Švabo. Joj al' ih vadim iz naftalinadroba je napisao/la:Samo austrijanac
Bas sam pominjao ovoj svojoj viber ekipi Vastica, mislim nisam bas pominjao nego dosadjivaoHurmasica je napisao/la:Ima austrijanac, a balkanskih korijena, Ivica Vastić. Trenira Mattersburg, igrao za Sturm dok je Švabo trener bio i može se reći igračka legenda Sturma. Otišao meni se čini u isto vrijeme iz Sturma kad i Švabo. Joj al' ih vadim iz naftalinadroba je napisao/la:Samo austrijanac
storm_raider je napisao/la:sofronije je napisao/la:Poslije teške bolesti, 14.5.2016.godine preminuo je legendarni navijač Željezničara "Nedžad Šunj zvani Tunga". Jedan je od najzaslužnijih što danas u Hadžićima postoji čitava armija Željinih navijača.
[video]https://youtu.be/FumPgO3q6Gc[/video]![]()
Neka mu je vječni rahmetsofronije je napisao/la:Poslije teške bolesti, 14.5.2016.godine preminuo je legendarni navijač Željezničara "Nedžad Šunj zvani Tunga". Jedan je od najzaslužnijih što danas u Hadžićima postoji čitava armija Željinih navijača.
[video]https://youtu.be/FumPgO3q6Gc[/video]