Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 9:29 pm

storm_raider je napisao/la:jovane, daj siminu statistiku. Izvuci ispod pazuha, znam da imas. :mrgreen:
35 utakmica / 30 prvenstvo / 5 kup
15 5 15 42-40 / 14 4 12 36-32 / 1 1 3 6-8
100/94/37/34 - i to je to!

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:30 pm

Format je napisao/la:Nije ni upravi lahko,mi ocekujemo neko ime a to je skupo a evo citam nas 100 na forumu samo 4,5 imena spominjemo,veze ja nemam,samo gluposti pisem hah
Edit :mrgreen:

Na forumu si individua a ne vidim na tvom profilu punomoć da te iko ovlastio da pišeš u ime svih forumaša :)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:32 pm

FKZ1921 je napisao/la:Vrlo kompleksan zadatak je pred upravom...I da naprave najbolju mogucu analizu,konsultuju najbolje moguce osobe za te stvari,na celu sa Svabom,nema nikakvih garancija ni za sta. Opet ne mozemo reci mora titula,mora trifej,mora bilo sta...Inace u sportu nema ultimatuma.Ultimatumi su uglavnom kontraproduktivni. U sportu postoje ciljevi,ambicije,zelje...a profiliraju se na bazi realnih procjena svojih snaga i snaga konkurenata.
Zanimljivih razmisljanja ima ovdje medju nama...
Nekako kontam da bi bilo najbolje,da je moguce,dobiti neki spoj Zeljovca i Evropejca...u jednom covjeku. Ima li takvog...
A sta je sa Edinom Curicem? Znam da ima profi licencu i da je radio ili radi u nekoj ligi u Holandiji...Mesa,sto da ne...Vidim Skoru nedavno na utakmici na Grbavici...Gordan Vidovic,cini mi se da je u trenerskim vodama,Belgija mislim...Nikolic takodje...Velic...Pa i Simo moze legitimno biti ozbiljan kandidat...
Interesantna imena svakako, Čurić je prema zadnjim informacijama u klubu VV Baronie Holandija. Ih kad bi Meša mogao...
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pon maj 16, 2016 9:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

chile je napisao/la:Zajebite njih dajte nam naseg selektora [WHITE SMILING FACE]

Sent from my Plavo Sokocalo
Ne da savez.

Mi se uhvatili 4 imena i samo njih ponavljamo. Nudi se više trenera, samo treba probrati najboljeg.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u pon maj 16, 2016 9:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

pile87
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Vrlo kompleksan zadatak je pred upravom...I da naprave najbolju mogucu analizu,konsultuju najbolje moguce osobe za te stvari,na celu sa Svabom,nema nikakvih garancija ni za sta. Opet ne mozemo reci mora titula,mora trifej,mora bilo sta...Inace u sportu nema ultimatuma.Ultimatumi su uglavnom kontraproduktivni. U sportu postoje ciljevi,ambicije,zelje...a profiliraju se na bazi realnih procjena svojih snaga i snaga konkurenata.
Nekako kontam da bi bilo najbolje,da je moguce,dobiti neki spoj Zeljovca i Evropejca...u jednom covjeku. Ima li takvog...
A sta je sa Edinom Curicem? Znam da ima profi licencu i da je radio ili radi u nekoj ligi u Holandiji...Mesa,sto da ne...Vidim Skoru nedavno na utakmici na Grbavici...Gordan Vidovic,cini mi se da je u trenerskim vodama,Belgija mislim...Nikolic takodje...Velic...Pa i Simo moze legitimno biti ozbiljan kandidat...
Cura je radio sa mladima vecinom i ovim malo slabim ekipama ja bi njega gurnuo u omladinski pogon jer tu mozes imati realnu korist od njega.
A Simo je i nas i zapadni i svakako ozbiljan trener ako ga poredis sa svim ovim koji rade u BiH, Amar je van konkurencije.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 9:33 pm

Grbavica je napisao/la:
chile je napisao/la:Zajebite njih dajte nam naseg selektora [WHITE SMILING FACE]

Ne da savez.
Zajebi savez on je Zeljovac nek oni angazuju suskavca

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Neandertalac

Za nekih 10 000 € moze se naci solidan trener sa dosta internacionalnog iskustva.

Skup?

Bolje vojska magaraca sa lavom kao liderom, nego vojska lavova koju predvodi magarac.
Željeznicar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Vala i mi za Keka zapeli ko da je jedini Slovenac :ganja:
Vala bas, dajte drugog Slovenca. :rofl:
Pa ja, svi za Keka zapeli, šta fali evo npr. Šimundži? :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:36 pm

Poslije teške bolesti, 14.5.2016.godine preminuo je legendarni navijač Željezničara "Nedžad Šunj zvani Tunga". Jedan je od najzaslužnijih što danas u Hadžićima postoji čitava armija Željinih navijača.
[video]https://youtu.be/FumPgO3q6Gc[/video]
:zeljeznicar1:

droba
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:38 pm

Samo austrijanac :klanjase2:

storm_raider
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:39 pm

Hurmasica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Vala i mi za Keka zapeli ko da je jedini Slovenac :ganja:
Vala bas, dajte drugog Slovenca. :rofl:
Pa ja, svi za Keka zapeli, šta fali evo npr. Šimundži? :mrgreen:
Ili recimo Muamer Vugdalic?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:39 pm

sofronije je napisao/la:Poslije teške bolesti, 14.5.2016.godine preminuo je legendarni navijač Željezničara "Nedžad Šunj zvani Tunga". Jedan je od najzaslužnijih što danas u Hadžićima postoji čitava armija Željinih navijača.
:( :(
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

boccaccio
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:40 pm

pile87 je napisao/la:
Cura je radio sa mladima vecinom i ovim malo slabim ekipama ja bi njega gurnuo u omladinski pogon jer tu mozes imati realnu korist od njega.
A Simo je i nas i zapadni i svakako ozbiljan trener ako ga poredis sa svim ovim koji rade u BiH, Amar je van konkurencije.
Curic, meni uvijek bio izuzetno drag. Volio bih njega vidjeti, pa ako evo pile kaže da je radio sa omladinom, to bi bilo moguće i super rješenje i za školu,što da ne.
Medjutim,zapade mi za oko jedno ime koje si napisao, a to je jasminko velic...po završetku karijere u grčkoj je važio za jednog od mogućih vrlo talentiranih trenera. Ne znam gdje je sada,ali me je ovo ime najviše zainteresovalo. Lijepo je sjetiti se ovih imena. Baš bi mi bilo interesantno............

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:40 pm

droba je napisao/la:Samo austrijanac :klanjase2:
Ima austrijanac, a balkanskih korijena, Ivica Vastić. Trenira Mattersburg, igrao za Sturm dok je Švabo trener bio i može se reći igračka legenda Sturma. Otišao meni se čini u isto vrijeme iz Sturma kad i Švabo. Joj al' ih vadim iz naftalina :lol:

Kapiten
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:43 pm

Kek ostaje u Rijeci...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

sergejevic

pon maj 16, 2016 9:48 pm

Velic je bio asistent u velikim grckim klubovima, mislim da je cak bio asistent onom Santosu, sto je bio poslije selektor Grcke kada smo igrali protiv njih u kvalifikacijama, na klupi AEK-a. Sigurno je da posjeduje znanje i sto boccaccio napisa vazio je za nekog ko ce napraviti veliku karijeru radeci s dobrim strucnjacima na klupama grckih velikana. Nisam bas upratio kako je prosao kao glavni trener poslije.
Mislim da bi bila odlicna stvar upariti nekoga sa strane s nekim nasim. Ovo nasim posebno mislim na Odovica ili nekog drugog ko je bas nas, iz Zelje. To bi bila dobra kombinacija.
Isto ne bi bila losa opcija neki iskusan stranac uz nekog naseg madjeg trenera poput Adzema.

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 9:48 pm

Hurmasica je napisao/la:
droba je napisao/la:Samo austrijanac :klanjase2:
Ima austrijanac, a balkanskih korijena, Ivica Vastić. Trenira Mattersburg, igrao za Sturm dok je Švabo trener bio i može se reći igračka legenda Sturma. Otišao meni se čini u isto vrijeme iz Sturma kad i Švabo. Joj al' ih vadim iz naftalina :lol:
Bas sam pominjao ovoj svojoj viber ekipi Vastica, mislim nisam bas pominjao nego dosadjivao :-). Po meni vrhunsko rjesenje iz vise razloga.
21 10 4

Petrović Slavko

Kapiten
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:49 pm

sofronije je napisao/la:Poslije teške bolesti, 14.5.2016.godine preminuo je legendarni navijač Željezničara "Nedžad Šunj zvani Tunga". Jedan je od najzaslužnijih što danas u Hadžićima postoji čitava armija Željinih navijača.
:( :(
:( kako ovo rastuzi ...
Nek mu je rahmet dusi
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

GoodisonPark
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:52 pm

Neka mu je vječni rahmet :(

Što se tiče uprave nema ultimatuma nikome, mi evidentno rastemo organizacijski iz sezone u sezonu. Nema trofeja pa neka nema, gdje su na zadnjoj proslavi svi oni kojima toliko nedostaju trofeji, zasitili se istih možda? Samo nastaviti zacrtanim tempom i sportski segment graditi iz dana u dan. Već u sledećoj sezoni ići korak po korak, utakmicu po utakmicu i u svakoj ali baš u svakoj dati maksimum i vidjet ćemo za šta će to biti dovoljno, ovo ne smije biti floskula i fraza već ja lično to očekujem od naše ekipe. Poboljšati uticaj u savezu i ne dati da nam Bjelice i kompanija vedre i oblače!

Kompleksan zadatak je što se tiče novog šefa ali što se mora nije toliko teško, po meni važno je da taj novi mora imati iskustva i da je spreman da nam prenese svoje znanje i da unaprijedi našu igru, opet sa druge strane ako ćemo dovesti nekoga kome je zarada na prvom mjestu e onda neće biti mnogo hajra za nas.

Što se tiče Krunića i statistike ona uopšte nije relevantna, tada nisi mogao uzeti boda na strani da si Bayern, i u tom kontekstu se ne može diskutovati.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

SWRA_1921
Kontakt:

pon maj 16, 2016 9:54 pm

Sastaviti Mulalica, Odovica i Capljica i pokoriti Evropu :D

Bezveze se smaramo imenima, samo ce jedan dan sjevnuti ko je trener i eto.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava