Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 7:59 pm

Simo ne bi bio loša opcija i što storm kaže možda Oda kao pomoćnik... :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:01 pm

od ovoga što smo sad gledali teško može gore sa istim kvalitetom igrača. ja sam siguran da bi se i sa jagodićem, karačićem ili musom ozbiljno borili za trofeje sa ovim rosterom i da niko više ne dođe. što se toga tiče, da je ovaj roster bio od početka, borili bi se i sa edisom ako ništa na individualni kvalitet. još to da je bilo, pa ne bi ga odštemati mogao :rofl:

ali nisu to rješenja za pravi napredak.
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 8:02 pm

pile87 je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:postoji li kakav kontakt s njim ?
Da li ima sanse da dođe neko jace ime ili trazimo trenera među domacim strucnjacima ?
Mislim da kontakt nije jos pravljen ni sa jednim od kandidata, ovih dana bi dana trebali poceti sa tim. Svako ko uzme pokal pa i kupa u srbiji pored zvezde i partizana je dobar trener, Simo je napredovao kao trener od perioda kad je bio kod nas ako se ne varam bio je i trener u Kini.
Od ovih sto se spominju po forumu ja navijam za Musu i Simu nek bude jedan od ove dvojice ja zadovoljan.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:02 pm

Do kada bi trebali znati ime trenera? kraj maja?

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

pon maj 16, 2016 8:07 pm

Neko ko ce nastupiti autoritativno, dati do znanja svima ko je sef i da igraci bleje ko telad na prvim treninzima pitajuci se sta je sad ovo.
Neko ko ce im usaditi samopouzdanje, opet ponavljam najvazniju stvar, za `ISKORAK`, to je ono cemu moramo teziti.
Prekucavanju lige u svakom smislu te rijeci. Za pocetak. Imamo vec tim sa jako solidnim pojedincima, fali ta ruka koje ih dovesti u red. Vidljiv napredak u igri, evropski smek. Dosta koliko toliko jakih utakmica u ligi 12 dat ce dozu cvrstoce koja uz par ciljanih pojacanja moze dati rez i u evropskim kupovima. Konacno.

Nakon stadiona, to je ono sto sanjam odavno.

Mislim da od domacih niko nema ono potrebno za to.
Željeznicar za život cijeli!

Kapiten
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:07 pm

Hurmasica je napisao/la:Do kada bi trebali znati ime trenera? kraj maja?
Pa najkasnije valjda. Mislim da bi pripreme trebale krenuti u drugoj-trecoj sedmici juna.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Format
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:14 pm

Ovi iz Sirokog jedva cekaju vidjet ledja Musi a mi bi ga angazovali hah

psihopata
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:14 pm

Simo Krunić!
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Grbavica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:15 pm

Ma samo neko čvrste ruke. Neki ters dolazi u obzir.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:17 pm

Format je napisao/la:Ovi iz Sirokog jedva cekaju vidjet ledja Musi a mi bi ga angazovali hah
ja mislim da je on dovoljan za najozbiljniju borbu za trofeje, pod pretpostavkom da rosteri (relativno) ostanu tu negdje. mislim da je ovaj roster dat ikome normalnom na početku sezone, pa i odi, da bi jedan trofej uzeli onako iz zajebancije, bez ikakvih posebnih trenerskih bravura i briljancija. samo igrajući "normalno".

za nešto više sam siguran da nije dovoljan, a mi već srednjeročno moramo težiti tome.

Simply Blue
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:19 pm

Ja se nadam da će se prvo razmatrati imena koja nisu iz naše PL. Da će jedan od uvjeta da trener zna raditi sa mladim igračima.
Simo Krunić mi se čini kao sasvim solidna opcija, nekad je vodio Zelju u jednom stvarno ružnom periodu za nas, volio bih ga vidjeti u sasvim suprotnom okruženju.
Krunić ako se ne varim zna španski jezik, tako da mu jedan mali plus.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Format
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:22 pm

ChWilla je napisao/la:
Format je napisao/la:Ovi iz Sirokog jedva cekaju vidjet ledja Musi a mi bi ga angazovali hah
ja mislim da je on dovoljan za najozbiljniju borbu za trofeje, pod pretpostavkom da rosteri (relativno) ostanu tu negdje. mislim da je ovaj roster dat ikome normalnom na početku sezone, pa i odi, da bi jedan trofej uzeli onako iz zajebancije, bez ikakvih posebnih trenerskih bravura i briljancija. samo igrajući "normalno".

za nešto više sam siguran da nije dovoljan, a mi već srednjeročno moramo težiti tome.
Ako pogledamo ekipu Slobode i Zrinskog i uporedimo sa nasom moje misljenje je da su obje ekipe igracki bolje od nas pa i Siroki. Imamo mi te nove(dokazane) igrace al koji su u najlosijim formama zivota,cast izuzetcima,tako da ja bas nebi tako rekao.

Trener je 30%ekipe a ja sam pratio Musu par puta i on nema plan B a trener bez plana B bar nekog nije za ozbiljne stvari,pogledaj Edisa,kad je imao zaostatk ili ganjao rezultat on nije znao izmjenu napravit a ne nesto drugu.

Ja nisam za Musu,Jagodic je malo bolji ali ako hocemo iskorak ni jedan nihe za nas.

Ja hi vidio ova dva slovenca a mozda i Simu iako zadnji put nije ostavio na mene pozitivne stvari.
Zadnja izmjena: Format, dana/u pon maj 16, 2016 8:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:23 pm

nisam ni ja za musu. pročitaj pažljivije :mrgreen:

psihopata
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:25 pm

nemojte molim vas propalih jagodića i ostalih karina iz naše lige,uštogljeni kravataši i lijepi govornici da su čemu vrijedili našli bi angažman bilo gdje,a ne bi se samo ko na ringišpilu vrtili po našim propalim klubovima....može neko od njih napraviti neki kratkoročni rezultat,uzeti titulu ili kup,ali ako težimo i gledamo dugoročno u našoj ligi nema hajra,sve je to sjaši kurta da uzjaše murta,i sve u krug.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:26 pm

ili sjaši kurta da uzjaše hurta :rofl1:

psihopata
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:28 pm

ChWilla je napisao/la:ili sjaši kurta da uzjaše hurta :rofl1:
jaši hurta boli te *****. :mrgreen:

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:39 pm

al' super mučki provokator, napisa rečenicu i ode pa vi sad kontajte.. :mrgreen:

MrRiccoli
Kontakt:

pon maj 16, 2016 8:47 pm

Ma musa je dobar trener. Moramo biti svjesni da necemo davati platu od 20-30 milja mjesecno za trenera pogotovo sad kad smo ostali bez evrope morat cemo malo pripaziti i na finansije jer ako se vec trosi samo ono sto se zaradi, a ne ocekujem neki transfer ovo ljeto izuzev mozda stevanovica

Sent from my C5303 using Tapatalk

Neandertalac

psihopata je napisao/la:nemojte molim vas propalih jagodića i ostalih karina iz naše lige,uštogljeni kravataši i lijepi govornici da su čemu vrijedili našli bi angažman bilo gdje,a ne bi se samo ko na ringišpilu vrtili po našim propalim klubovima....može neko od njih napraviti neki kratkoročni rezultat,uzeti titulu ili kup,ali ako težimo i gledamo dugoročno u našoj ligi nema hajra,sve je to sjaši kurta da uzjaše murta,i sve u krug.
To je to.
Kazem zabokrecina nase lige je na svima njima, na ovaj ili onaj nacin. Dosta puta te su titule u rezultatskom smislu dosta upitne, jednostavno takvo stanje u nasem fudbalu. Takodje smatram da nista nismo dobili a sto vec nismo imali i probali. Sto kazes, demagoga mi pun qufer.
Inace, kakvi su nasi treneri pokazuju njihovi inostrani angazmani, nema ih ali ni na mapi. Malo bliskog istoka, pokoji u aziji i to je to ako izuzmemo one sto su prije rata vec bili neko ili ove sto su se vani skolovali.
Jednostavno nemaju potrebni kvalitet.
Uprava ako smatra da moze sa domacim rjesenjem, ok, postujem i uvazavam, imaju podrsku iako nisam za tu opciju.
Željeznicar za život cijeli!

chile
Kontakt:

Za sefa struke dvojac braco - limeni, ali limeni u parovima zaglavio jbg pa prpada ta opcija :)

Ja bi nekako volio Mesu vidjeti na poziciji sefa struke, mnogo ispred i Amara sad koliko je to realno i izvodivo.
Eh te moje puste zelje...

Sent from my Plavo Sokocalo
Zadnja izmjena: chile, dana/u pon maj 16, 2016 8:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava