Od ovih sto se spominju po forumu ja navijam za Musu i Simu nek bude jedan od ove dvojice ja zadovoljan.pile87 je napisao/la:Mislim da kontakt nije jos pravljen ni sa jednim od kandidata, ovih dana bi dana trebali poceti sa tim. Svako ko uzme pokal pa i kupa u srbiji pored zvezde i partizana je dobar trener, Simo je napredovao kao trener od perioda kad je bio kod nas ako se ne varam bio je i trener u Kini.Kapiten je napisao/la:postoji li kakav kontakt s njim ?
Da li ima sanse da dođe neko jace ime ili trazimo trenera među domacim strucnjacima ?
Pa najkasnije valjda. Mislim da bi pripreme trebale krenuti u drugoj-trecoj sedmici juna.Hurmasica je napisao/la:Do kada bi trebali znati ime trenera? kraj maja?
ja mislim da je on dovoljan za najozbiljniju borbu za trofeje, pod pretpostavkom da rosteri (relativno) ostanu tu negdje. mislim da je ovaj roster dat ikome normalnom na početku sezone, pa i odi, da bi jedan trofej uzeli onako iz zajebancije, bez ikakvih posebnih trenerskih bravura i briljancija. samo igrajući "normalno".Format je napisao/la:Ovi iz Sirokog jedva cekaju vidjet ledja Musi a mi bi ga angazovali hah
Ako pogledamo ekipu Slobode i Zrinskog i uporedimo sa nasom moje misljenje je da su obje ekipe igracki bolje od nas pa i Siroki. Imamo mi te nove(dokazane) igrace al koji su u najlosijim formama zivota,cast izuzetcima,tako da ja bas nebi tako rekao.ChWilla je napisao/la:ja mislim da je on dovoljan za najozbiljniju borbu za trofeje, pod pretpostavkom da rosteri (relativno) ostanu tu negdje. mislim da je ovaj roster dat ikome normalnom na početku sezone, pa i odi, da bi jedan trofej uzeli onako iz zajebancije, bez ikakvih posebnih trenerskih bravura i briljancija. samo igrajući "normalno".Format je napisao/la:Ovi iz Sirokog jedva cekaju vidjet ledja Musi a mi bi ga angazovali hah
za nešto više sam siguran da nije dovoljan, a mi već srednjeročno moramo težiti tome.
jaši hurta boli te *****.ChWilla je napisao/la:ili sjaši kurta da uzjaše hurta
To je to.psihopata je napisao/la:nemojte molim vas propalih jagodića i ostalih karina iz naše lige,uštogljeni kravataši i lijepi govornici da su čemu vrijedili našli bi angažman bilo gdje,a ne bi se samo ko na ringišpilu vrtili po našim propalim klubovima....može neko od njih napraviti neki kratkoročni rezultat,uzeti titulu ili kup,ali ako težimo i gledamo dugoročno u našoj ligi nema hajra,sve je to sjaši kurta da uzjaše murta,i sve u krug.