Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 05, 2016 7:25 pm

Bitno je da su oni dobili aplauz sa "juga" na kraju
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:27 pm

rečeno im je u uvodnom izlaganju da igraju k'o p ičkice.
gradi željo boli te *****

Valter
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:27 pm

Slavka ne dirati najmanje još godinu i po. Ima odbranu i vezni red kakav ima, a sa takvim igračima i kada vodiš 3:0, 20 minuta prije kraja, nisi ni blizu siguran u trijumf. Jedino što bih ga volio pitati po kojem kriteriju treba igrati Šečerović umjesto malog Žerića. Mislim da ne može biti lošiji od njega jer lik ovo što je do sada pokazao u Želji definitivno nije za nas i zašto mu stalno davati priliku a ne našem djetetu pa da ga vidimo na djelu.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da se dalje nerviramo i nadamo da ćemo i mi nekad nekoga pobijediti i naravno da opet dajemo podršku NAŠEM ŽELJI.

PS. Dobro je što je i Zrinjski odigrao nerješeno i nije nam dodatno odmakao-šanse za titulu su još tu.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:28 pm

J.e.b.o ih očin otac !
Zadnja izmjena: Vidno Naelektrisani, dana/u sub nov 05, 2016 7:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Whisperer

sub nov 05, 2016 7:28 pm

Ajzea je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=rI9ep4ZZ_3c[/video]
Moja majko...
@Ajzea gledaj vece ublehe i ace kosorica ko razapete eve stoje- kazu ovde acoo nije kriv kad pogledaju na snimku da je kriv obrisu post :rofl1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zeljeznicka21

sub nov 05, 2016 7:30 pm

nadam se da je sada svima jasno da je do igraca, a ne do trenera, pa ne moze bit da 5-6 trenera ne valja u zadnjih godinu dana

Ponavlja se historija i prokletstvo igranja bez Osima, nama samo Amar moze pomoci...
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

dimitrijevic

sub nov 05, 2016 7:31 pm

Picke u pravom smislu te rijeci bez obzira na kiks od pocetka to govorim.Nek nam kapiten zaplace na pressu kako igra,a ovaj sto je na budjetu srebrenicki dijamant nek nas prosvjetli ststusom.Gurnite djecu mater vam ***** u labrnju.
Mirza Rascic !

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:35 pm

Kakva titula? Cega?
Na tankoj smo liniji od 9-10 mjesta pa sve do 2.mjesta.
Kako Viteza dobiti? Koliko golova moramo dati da bi imali gol vise u njihovoj nego u nasoj mrezi?Koliko sansi prvo moramo isfulati da bi zabili 2-3 gola? Koliko zicera onda moramo kreirati, desetak po nekoj mojoj procjeni.
Kako otici u Mostar sa ovima? Zabit cemo ga mi u Mostaru, u to sam siguran, a koliko cemo primiti? Koliko ce nam najefikasnija ekipa lige napraviti sansi?Koliko ce nam puta Zrinjski uci u sesnaest metara i automatski iz toga golove primamo? Ja tipujem na bar 5 kolosalnih sansi Zrinjskog, od toga cemo 4 puta vaditi loptu iz mreze.
Nemamo odbrane to je sad svima konacno jasno, ali nemamo ni golmana koji ce nas izvaditi kad je gusto.Pljuvali smo po Marijanu, ali kad sve pogledas, bruku bodova nam je Marijan svojim odbranama donio.Veca to ne moze, od Vece nikad golmana nece biti.Kratko i jasno.
Jedino sam miran pred utakmicu sa Celikom, njima cemo zabiti bar 2 komada, a oni nemaju kvaliteta da nam 2 puta udju u 16-metara, uci ce samo jednom, tako da ce konacni rezultat glasiti 2-1 za nas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dolina
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:36 pm

Nama samo Zeba ostaje.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Veteran1965
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:37 pm

19adi21 je napisao/la:nadam se da je sada svima jasno da je do igraca, a ne do trenera, pa ne moze bit da 5-6 trenera ne valja u zadnjih godinu dana

Ponavlja se historija i prokletstvo igranja bez Osima, nama samo Amar moze pomoci...
A nakon što nam pomogne idealno bi bilo da malo uzme godišnjeg nako u po sezone...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:38 pm

Veteran je napisao/la:Hajmo braćo biti realni.....više stvari nedostaje ovoj ekipi. Od kvalitete, fizičke spreme,mentaliteta, karizme, timskog duha, balansa, i na kraju SREĆE. Ovo sa srećom nas prati još od prošle polusezone sa Edisom, minijaturni ofsajdi, prečke, stative, izbijanja lopte sa linije, promašaji naših igrača. Fakat nemamo sreće. Ipak od svih gore pobrojanih stvari mislim da nama najviše nedostaje kvaliteta. Naša ekipa igra i postiže rezultate, plasirana je na tabeli upravo onako kako i vrijedi. Možemo se mi furati koliko god hoćemo, mi smo Željo, šampion, veliki, najtrofejniji....ne jebe to niko svi igraju, trče bore se. Pa mi na 1-1 nismo uspjeli stvoriti nikakav pritisak, umalo nam ljudi i drugi ne zabiše 1/1 odbrani Veca...
Mene ne boli poraz u Širokom ili ovaj remi. Nogomet je sport gdje se neispunjavaju želje navijača, niti gdje uvijek bolji pobjedi, mnogo faktora je tu u igri, i stvari se "okrenu" na jednu stranu. Za sada nikako na našu na žalost...Imam ružan osjećaj da će period pred nama biti dodatno turbulentan u Želji....Amar je bez posla i u zadnje dvije stranice već ima 5 komentara kako treba tjerat Slavka...možda nisam u pravu, ali....bojim se podjela među nama koje nam nisu strane, i bojim se da se sve to ne odrazi dodatno na atmosferu koja je ionako dobro poljuljana. Volio bi iskreno da me svi demantuju i da se stvari okrenu u pozitivnom pravcu, da uzmemo 6,7,9 bodova iz naredne tri tekme i da vala odemo na tu pauzu da se ko ljudi odmorimo i mi od nikad težeg ljeta i jeseni sa Željom...
Sve je dobro napisano :palacgore:

Slavko na presici odbrusi vezano za odbranu, pita ga neki novinar da li je kriv onaj najstandardniji u odbrani, Kosoric, poce se izvlacit kao standardan je i Memija i Sinisa, a Bokacini pravi kardinalne greske. Pa sta radi Kosoric, izbija loptu, ne zna skocit, grijesi...Fakat me ovo pocinje nervirati, ni sjena igraca od prije, kakve on to protekcije ima. Nije mi stvarno jasno. Mozda se to ne radi zbog atmosfere u ekipi, pa se ceka pauza. Iskreno se nadam da je do toga.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:39 pm

Veteran je napisao/la:
19adi21 je napisao/la:nadam se da je sada svima jasno da je do igraca, a ne do trenera, pa ne moze bit da 5-6 trenera ne valja u zadnjih godinu dana

A nakon što nam pomogne idealno bi bilo da malo uzme godišnjeg nako u po sezone...
i ostavi deponiju ispod zapada i par miliona duga..

Zeljo1921
Kontakt:

Miro ako je pametan pobjeci ce od ovih nesposobnjakovica. Nek ubace juniore i bice mi lakse kad izgube. Sad kad vidim kako se za.ebaju po terenu a kad skontam kakve plate imaju hoce hercika da me opali. I jos sve to mi placam.

struja
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:kakav je da je, kad god je uglješa izašao igra nam je dodatno pala. svaki put.
Hvala Bogu kad je još neko to primjetio

Ajzea
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:Kakva titula? Cega?
Kako Viteza dobiti? Koliko golova moramo dati da bi imali gol vise u njihovoj nego u nasoj mrezi?Koliko sansi prvo moramo isfulati da bi zabili 2-3 gola? Koliko zicera onda moramo kreirati, desetak po nekoj mojoj procjeni.
Kako otici u Mostar sa ovima? Zabit cemo ga mi u Mostaru, u to sam siguran, a koliko cemo primiti? Koliko ce nam najefikasnija ekipa lige napraviti sansi?Koliko ce nam puta Zrinjski uci u sesnaest metara i automatski iz toga golove primamo? Ja tipujem na bar 5 kolosalnih sansi Zrinjskog, od toga cemo 4 puta vaditi loptu iz mreze.
Nemamo odbrane to je sad svima konacno jasno, ali nemamo ni golmana koji ce nas izvaditi kad je gusto.Pljuvali smo po Marijanu, ali kad sve pogledas, bruku bodova nam je Marijan svojim odbranama donio.Veca to ne moze, od Vece nikad golmana nece biti.Kratko i jasno.
Jedino sam miran pred utakmicu sa Celikom, njima cemo zabiti bar 2 komada, a oni nemaju kvaliteta da nam 2 puta udju u 16-metara, uci ce samo jednom, tako da ce konacni rezultat glasiti 2-1 za nas.
Marijan nam, prijatelju, nikad bodove donosio nije. Ostalo je tacno.

Dolina
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:41 pm

Hajde @Boccacio...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:41 pm

ti baš zaboravio šta je sve marijan navadio u zadnjoj šampionskoj sezoni. u drugom mandatu ukupno dosta slabiji, mada je i tu bilo i dobrih i loših perioda.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:44 pm

Ajzea je napisao/la:
U prvom mandatu, bio je golman vrhunski, onakav kakav treba Zelji.
U drugom mandatu losiji, i kao takav za ovog je De Gea.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:46 pm

Ne možeš igrati u Želji a da ne smiješ povući loptu naprijed, pa i kad imaju slobodan prostor 10 metara oni dodaju prvom do sebe. Jedini Miro ide okomito na igrača, na gol. Svi ostali čekaju nešto, nekog slobodnog. A kretnja bez lopte ravna nuli, kako onda dodati nekome? Na Miru idu bukvalno sve lopte, Veca kad ispucava njega traži ccc.
Ovi igrači nemaju muda i to je to.
Smiješno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Whisperer

sub nov 05, 2016 7:46 pm

Ajzea je napisao/la:
Jeste Kapiten ha ha ... samo slavki treeba dat podrsku potpunu da otjera ove ublehe da nas nebrukaju vise , jad i tuga je ovo gledati - otjerat na zimu nekolicinu i dovest igrace koji se pominju da bi nas mogli pojacati napast kup i pokusat bit medju prve trii :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava