Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dolina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 05, 2016 7:05 pm

Još povrh svega dodjem kući, znam ima piva u frizu kad jest qrac, žena je popila.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Whisperer

sub nov 05, 2016 7:06 pm

Pinkii je napisao/la:Ja ne znam sta mijenja Radinovica stalno pored Blagojevica koji meda ne moze. Ocigledno u klubu postoje igraci koji se stite. Je li Kosoric Bogom dan pa da igra svaku ? Slavko kaze Bogicevic odlican,nek ga vodi kuci. Treneru se klima stolica. Opasno. Vitez u usponu forme,a mi u padu. Manekeni,treba im odbiti od plate 30% ili im reci da ako pobijede ce dobit platu. Jedva cekam pauzu. Neki nek idu kucama i nek se nikad vise ne vrate.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Ma kakvo mrdanje brt Klupe covjeka ne dirat - nije on kriv -nego manekni pojedini ili Kolovodje od kapitena do veca pa nadalje njih treba rasjterat ne slavku - problem je u njima u glavama njihovim :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

Sloboda i Siroki nam dahcu za vratom. Belaj sami sebi opet napravili, umjesto da smo im se kulturno i fino odmakli. :/
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

Sinisa Stevanovic najbolji nas pojedinac. Bravo doktore, odigrao si sto ni jedan nas bek nikad nije odigrao u zivotu.. I da , jos igras na suprotnoj strani. :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Krizman je kitom ono trebao zabiti, a on mlako kao po jajima u Kostica. Pa krv mu *****..

Meni nije jasno, sta mi sve moramo uraditi da pobijedimo. Hajd da smo mi losi, vec Sirokog razbijes, Sloboda. Medjutim, i Siroki i Sloboda iz prvog suta zabiju gol. Da se ne vracam na Olimpic koji je iz 2 suta dao 2 gola.
Ima li smisla ovo vise.
ODBRANU otjerati cijelu osim Sinise. Momentalno dovesti par stopera i lijevog beka. Do kad ccemo se nervirati i primati gol nakon jednog suta. KRv ti ***** viseee

Ajzea
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:08 pm

Bravo Sinisa zvijeri, bravo Miroslave zvijeri.
Aleksandre, Jadranko, Jovane, Secerovicu, Samire... Mars !

Predjite centar i dajte nam gol, ko nas yebe !

Pinkii
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:10 pm

Ne bi ga nije dirao,ali znam kako ide kod nas. Staviti Kemu i Boccacinija protiv Viteza. Boli me sto se ne bore. Trude se do gola i stanu. Sloboda ima dobre igrace,ali kad znas kakvo je stanje zao ti da prosipas bodove na svom terenu. Nama treba zadnji vezni,stoperi,golman,lijevi bek i krilo. Nek je Veca nase dijete,ali ne moze on biti prvi golman.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

sergejevic

Prosle sezone je bilo obratno, mi smo iz jednog suta zabijali i pobjedjivali.

ChWilla
Kontakt:

siniša je bolje danas odigrao na kontra strani nego većinu što je odigrao na pravoj. svaka čast i za igru i za zalaganje.
gradi željo boli te *****

Dolina
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:12 pm

ChWilla je napisao/la:siniša je bolje danas odigrao na kontra strani nego većinu što je odigrao na pravoj. svaka čast i za igru i za zalaganje.
Još samo da je ne izbija onako bez potrebe, ali je jak ko beton. Podsjeća me na Berjana.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Whisperer

sub nov 05, 2016 7:13 pm

ChWilla je napisao/la:siniša je bolje danas odigrao na kontra strani nego većinu što je odigrao na pravoj. svaka čast i za igru i za zalaganje.
Jel bio nad Memijom penal ono ?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Morzhy
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:13 pm

Sve je ovo Božja kazna zbog tjeranja Odovića i nastaviće se dok ne odu svi koji su učestvovali u tom tjeranju...

ChWilla
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:14 pm

ne znam, ja sam na jugu bio.

Leon_Professional
Kontakt:

Neymar 11 je napisao/la:
Jel bio nad Memijom penal ono ?
S juga se vidjelo da se levat bacio i to se bacio ofirno da mu JA ne bi svirao penal..
Sansu upropasti radi bacanja

Veteran1965
Kontakt:

Hajmo braćo biti realni.....više stvari nedostaje ovoj ekipi. Od kvalitete, fizičke spreme,mentaliteta, karizme, timskog duha, balansa, i na kraju SREĆE. Ovo sa srećom nas prati još od prošle polusezone sa Edisom, minijaturni ofsajdi, prečke, stative, izbijanja lopte sa linije, promašaji naših igrača. Fakat nemamo sreće. Ipak od svih gore pobrojanih stvari mislim da nama najviše nedostaje kvaliteta. Naša ekipa igra i postiže rezultate, plasirana je na tabeli upravo onako kako i vrijedi. Možemo se mi furati koliko god hoćemo, mi smo Željo, šampion, veliki, najtrofejniji....ne jebe to niko svi igraju, trče bore se. Pa mi na 1-1 nismo uspjeli stvoriti nikakav pritisak, umalo nam ljudi i drugi ne zabiše 1/1 odbrani Veca...
Mene ne boli poraz u Širokom ili ovaj remi. Nogomet je sport gdje se neispunjavaju želje navijača, niti gdje uvijek bolji pobjedi, mnogo faktora je tu u igri, i stvari se "okrenu" na jednu stranu. Za sada nikako na našu na žalost...Imam ružan osjećaj da će period pred nama biti dodatno turbulentan u Želji....Amar je bez posla i u zadnje dvije stranice već ima 5 komentara kako treba tjerat Slavka...možda nisam u pravu, ali....bojim se podjela među nama koje nam nisu strane, i bojim se da se sve to ne odrazi dodatno na atmosferu koja je ionako dobro poljuljana. Volio bi iskreno da me svi demantuju i da se stvari okrenu u pozitivnom pravcu, da uzmemo 6,7,9 bodova iz naredne tri tekme i da vala odemo na tu pauzu da se ko ljudi odmorimo i mi od nikad težeg ljeta i jeseni sa Željom...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ChWilla
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:18 pm

vala ako si neku polusezonu imao sreće to je ona prošla. i na kraju se vratila samo u normalnu one četiri utakmice.

Grbavica
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:19 pm

bolje da su ubacili onog cuku što je trčo ispred juga nego uglješu. više je pretrčo i više žara je pokazo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Ajzea
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:20 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=rI9ep4ZZ_3c[/video]
Moja majko...

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:21 pm

Bravoo.. Lik doda loptu i ostane na tom mjestu. Pa de malo trzni pa se vrati, otidji, izrotiraj s nekim, daj malo zelje jbg..
Mada mi danas nismo bili jaci u sredini jer nam je jedan igrac falio, ali opet smo nije to u konacnici ni lose.
Ova odbrana se mora permanentno mijenjati totalno, cijela odbrana se mora promijeniti..

pile87
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:23 pm

Pleme im ***** beskrvno od onoga na golu do onoga u napadu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

BHDragons
Kontakt:

sub nov 05, 2016 7:23 pm

Nažalost mi smo mrtvi prosjek lige, u to sam se danas uvjerio...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava