Hajmo braćo biti realni.....više stvari nedostaje ovoj ekipi. Od kvalitete, fizičke spreme,mentaliteta, karizme, timskog duha, balansa, i na kraju SREĆE. Ovo sa srećom nas prati još od prošle polusezone sa Edisom, minijaturni ofsajdi, prečke, stative, izbijanja lopte sa linije, promašaji naših igrača. Fakat nemamo sreće. Ipak od svih gore pobrojanih stvari mislim da nama najviše nedostaje kvaliteta. Naša ekipa igra i postiže rezultate, plasirana je na tabeli upravo onako kako i vrijedi. Možemo se mi furati koliko god hoćemo, mi smo Željo, šampion, veliki, najtrofejniji....ne jebe to niko svi igraju, trče bore se. Pa mi na 1-1 nismo uspjeli stvoriti nikakav pritisak, umalo nam ljudi i drugi ne zabiše 1/1 odbrani Veca...
Mene ne boli poraz u Širokom ili ovaj remi. Nogomet je sport gdje se neispunjavaju želje navijača, niti gdje uvijek bolji pobjedi, mnogo faktora je tu u igri, i stvari se "okrenu" na jednu stranu. Za sada nikako na našu na žalost...Imam ružan osjećaj da će period pred nama biti dodatno turbulentan u Želji....Amar je bez posla i u zadnje dvije stranice već ima 5 komentara kako treba tjerat Slavka...možda nisam u pravu, ali....bojim se podjela među nama koje nam nisu strane, i bojim se da se sve to ne odrazi dodatno na atmosferu koja je ionako dobro poljuljana. Volio bi iskreno da me svi demantuju i da se stvari okrenu u pozitivnom pravcu, da uzmemo 6,7,9 bodova iz naredne tri tekme i da vala odemo na tu pauzu da se ko ljudi odmorimo i mi od nikad težeg ljeta i jeseni sa Željom...