Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 06, 2016 3:57 pm

Saric danas najbolji. Sloboda je u Banja Luci odigrala ono specificno njima, defanzivno i grubo. Nemaju sirinu za 2 takmicenja, ovaj period ce njih slomiti, tereni su losi, i za 3 dana kup. Ali mi trebamo ici iz utakmicu u utakmicu, sad Borac treba apsolvirati.

Kapiten
Kontakt:

ned mar 06, 2016 3:59 pm

to Larssone, samo Jašar :klanjase2:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Jaozinho22

ned mar 06, 2016 4:02 pm

mirsadmekic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Uh kako ce Zahirovic da pojede njihov vezni red... Saric nezgodan igrac veoma.
itekako brate trcii ko konj . od zebe skoro sve krecu akcije sta je sa dadom sadikovicem znal se
Prije sedmicu-dvije je odvojeno trenirao s Nedom.
Vjerovatno Ipe i ovi momci koji su većinu treninga na Grbavici znaju šta je s njim trenutno...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:04 pm

slika
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:05 pm

Kapiten je napisao/la:to Larssone, samo Jašar :klanjase2:

haha bice ipce poslije

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:14 pm

LARSSON je napisao/la:
Kapiten je napisao/la:to Larssone, samo Jašar :klanjase2:
haha bice ipce poslije
stream ti je odlican al muzicki predah ubija :rofl1:

:ganja:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:15 pm

Katastrofa i ovaj teren. Valjda se šta popravi do nas. U protivnom, uzet će nas krkanluk.

Valter
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:16 pm

dell21 je napisao/la:Sad raja zna da pare idu u dobre stvari jer se o tome i racuni polazu za nas navijace. Ako uprava ozbiljno razmislja o dobijanju licence i pripremi stadiona za evropu onda bi trebali i nas ukljuciti u to. npr. kao sto kolega iznad napisa podici cijene ulaznica za jednu tekmu odabrati jedan derbi npr. zrinjski pa pozvati donatore pa cak i nas navijace da dobrovoljno prilozemo koju svotu novca. Vjerujem da bi mogli skupiti novce za adaptaciju istoka i juga za ta dva pretkola.
I onda protiv Zrinjskog obavezno napraviti takvu bakljadu i svu tu ekstra dobit dati na kaznu. Po mogucnosti bilo bi dobro da bude takva bakljada da i kazna bude rekordna.

O cemu vi ovdje pricate, sve nekakve ideje u prilog pomoci klubu, a za kazne nas zaboli ku.rac. Vidjet cemo kolika ce kazna biti za utakmicu sa Sirokim a zar te pare nije bolje dati za istok. Zasto nikoga ne interesuje koliko je na kazne dato u zadnjih deset godina, pa da vidimo ko je gori, uprave ili mi navijaci, ko je kriv sto istoka nema. Osim mudrovanja zasto ne povedete kampanju "STOP BAKLJAMA I KAZNAMA" a za uzvrat da uprava ta sredstva usmjeri na ulaganja u stadion.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Elegant
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:18 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Katastrofa i ovaj teren. Valjda se šta popravi do nas. U protivnom, uzet će nas krkanluk.
Prije toga sta nas ceka u Banja Luci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:20 pm

Ništa što se u revanšu ne može riješiti. Ovdje nema revanša. Loš teren i napaljeni krkani sa odličnim trenerom za naše uslove.

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:23 pm

imamo i mi krkane za trku. izvesti dinu, zahirovića i dženisa sve odjednom, pa kom opanci kom obojci :mrgreen:
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:26 pm

Ja se nadam da u BL nece biti los teren, mozemo im jedan dati i sacuvati svoj gol za mirniji revans.

A onda prvo apsolvirat Mladost, pa tek onda misliti na ove tuzlanske krkane.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:27 pm

Ovdje nema uslova za igru nesto slicno kao u mostaru, katastrofa.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:27 pm

Ovaj im je Sarić najbolji igrač. Je ko frajer?

Alipasino
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:33 pm

Halo titula nemoguca evropa kroz ligu mozda Ali tesko kup jedina sansa.Reko Sam da CE nam tesko ko dat vise OD jednog gola evo zasad nemogu ni jedan.Dakle kup jedina i realna opcija.

terabajt
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:39 pm

Vjerujem da mozemo biti ispred radnika i sarajeva, tako da ovaj rezltat nije toliko los osim ako se nadamo jos tituli :ganja: .

ChWilla
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:42 pm

titula je utopija, ali mi trebamo gledati da stignemo široki, sarajevo i radnik. a to definitivno nije nemoguće.
gradi željo boli te *****

kontranogama
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:48 pm

bas tako i ja kontam , nek sloboda i zrinjski guraju svoje
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

boccaccio
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:48 pm

:klanjase2:
ChWilla je napisao/la:titula je utopija, ali mi trebamo gledati da stignemo široki, sarajevo i radnik. a to definitivno nije nemoguće.
Definitivno navijam za slobodu i Zrinjski danas.. Ne možemo sve stići,moramo se potući za treće mjesto a ova dva navedena kluba nam danas mogu pomoci

Veteran1965
Kontakt:

ned mar 06, 2016 4:50 pm

Neko je prije par dana stavio link gdje možeš ukucavati sve rezultate svih tekmi PL do kraja sezone, i automatski ti izbacuje tabelu nakon svakog kola i na kraju naravno...Uglavnom ja sam ukucavao sve moguće opcije, rezultate, kako nas tako i konkurenata, trudio se biti realan, i subjektivan, i vjerujte možemo biti i prvi i šesti, ali sve je u bod, dva, eventualno tri...Svi imaju šanse i za titulu i za Europu. Naša prednost je što nas još uvijek niko ne uzima niti u kakvim kalkulacijama za ozbiljno, jer smo stvarno dosta zaostali jesenas. Samo trebamo biti pametni hladne glave, tekmu po tekmu i ljudi vjerujte sve je moguće. Jedino što bi moglo praviti problem su ovi koji pa skoro sigurno ispadaju, prodavaće tekme 100%
:zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 19 gostiju.

Prijava