Nikad gluplji press, najlakse je srati. Cuj zasto Veseli ne moze u EPL.
Nek se on upita zasto ne moze nigdje voditi ekipu osim u BiH i to samo Zelju.
Vidjelo se i da Amar ne moze kile nigdje vani pa niko ga javno ne proziva.
Imao je dobre ponude Tuzla city-a i Zrinjskog.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:00 pmNikad gluplji press, najlakse je srati. Cuj zasto Veseli ne moze u EPL.
Zasto nije otisao?Srcezelje je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:09 pmImao je dobre ponude Tuzla city-a i Zrinjskog.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:00 pmNikad gluplji press, najlakse je srati. Cuj zasto Veseli ne moze u EPL.
TOOOO, ja ne mogu da vjerujem da sam govorio da je Amar bolji izbor od robija ...Qooler je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 3:52 pmOn ovde opravdava svoj postupak sa Erminom Zecom.vinston.cercil je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 3:49 pmJoj kad krene pricati o trcanju ko da smo mi ovce pa ne znamo da je trka sve. Pa dovedi klince sto mogu trcati 90 minuta a ne truhlog pavica i stanica i krila koja ne mogu iz kontre u kontru istrcati. Pa brata mi, jel to miroslav stevanovic jebeno cudo prirode pa se ne mogu naci dva tri takva... daj ba amare, truhla ti je prica
Hoće reć da je normalno da čovjek ne igra. Dakle svako ko potrči je svjetsko čudo, a Ermin Zec je normala, to je prirodno stanje igrača u BiH, svi koji hodaju i ponakad odigraju utakmicu su premija.
Ma bravo fotball clab.
Ni ubleha Kostić nije ovako ublehario. A do prije 6 mjeseci bi ruku dao za nejga da je najbolji izbor za selekora BiH. Koliko čovjek može pogriješiti.
Ne može sporija ekipa istrčati na svijetu...
Pa logicno da ne bi,ja samo kazem da je imao ponude.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:10 pmZasto nije otisao?Srcezelje je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:09 pmImao je dobre ponude Tuzla city-a i Zrinjskog.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:00 pmNikad gluplji press, najlakse je srati. Cuj zasto Veseli ne moze u EPL.
Ja cu ti reci zasto nije, jer dole ne bi bio bog i batina dole ne bi mogao prosipati svoja sranja, dole ne bi mogao kopati nogama i rukama da uzem "svoje" pare.
Zaboravio sam na Alispahica. Sredina losa, ali eto nadam se u drugom da ce svjezi Zajmovic i Ramovic nesto uraditi. Najvise nade polazem u Veselog ove sezone.
Ovo je vrhsamo_plavo je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:20 pmDa se ja pitam ovaj sastav bi izašao sutra:
Erić
Stevanović Sipović Osmanković Pavić
Mehić Mujezinović
Ramović Alispahić Veselinović
Krpić
+ Zajmović, Hajdarević i Subašić
A **** majku da su se spremili kako Bog zapovijeda fakat respektabilan sastav s tim da je klupa *****..samo_plavo je napisao/la: ↑pet jul 26, 2019 4:20 pmDa se ja pitam ovaj sastav bi izašao sutra:
Erić
Stevanović Sipović Osmanković Pavić
Mehić Mujezinović
Ramović Alispahić Veselinović
Krpić
+ Zajmović, Hajdarević i Subašić