Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 12:27 am

Dok su redovna primanja svima u klubu ne treba se sikirati. Meni je tuzno bilo procitati komentar Ugljese na facebook-u,kad je neki lik ironicno napisao da se nada da mu Saralije uplacuju redovne doprinose i sl. Ugljesa mu je odgovorio nesto u fazonu kako bi bilo njemu da se bavi profesionalnim fudbalom,a da nema ni za kafu. Nije ni cudo sto je Borac ispao sta su radili jadnim fudbalerima. Ne daj Boze takve situacije.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

1921.ba
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:29 am

i mene dok miske redovno isplacuje necu se zaliti :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

salemprolic
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:30 am

storm_raider je napisao/la:I ne samo to. Svako dijete ima svoj karton napretka, svoj rezim ishrane, svoj individualni rezim treninga i procjenu. Svaki zaposlenik u omladinskom pogonu je prijavljen zakonski, staz mu je upisan i osiguran je. Mi smo jedini klub u drzavi koji to radi. Tica radi odlican posao, o njemu svi pricaju sve najbolje. Pravi pedagog, a i Zeljin je vojnik.
Ovo je bas lijepo cuti. Bravo za sve koji rade na napretku i razvoju omladinskog pogona.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:32 am

1921.ba je napisao/la:i mene dok miske redovno isplacuje necu se zaliti :D
ti si prvi na listi prioriteta :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:39 am

Naravno da je prioritet kad kontrolišu sve, Ipe glavni za zvaničnu ovaj za televiziju, imaju pristup svemu, sekunda fali da sve izleti u javnosti. Imaju sreće pa je ipe odnedavno na platnom spisku, a ovaj na ruke dobija

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:41 am

Preuzimaju kontrolu nad elektronskim medijima, znaju oni kako se na vlast dolazi.. :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:42 am

delinjo je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Misimovic je uradio pravu stvar vezano za omladinski pogon, bili su potrebni ozbiljni rezovi inace bi samo stagnirali sa tendencijom ozbiljnog urusavanja unutar samog omladinskog pogona jer se sve radilo mahalski i amaterski.
Omladinska skola je slobodno mogu reci ociscena od vecine trenera koji nisu bili strucni a neki koji su otpusteni su i mito primali, uz to su roditelji mogli zaustaviti trenera na ulici i sugerisati mu ili cak i prijetiti da njegovo dijete mora igrati. Svim tim negativnostima koje su se desavale u proslosti stalo se u kraj. Nikad prije nije bio definisan budzet omladinskog pogona, nikad treneri nisu polagali racune o tome sta su uradili svaki dan, uvedeno radno vrijeme, onda redovni roditeljski sastanci, redovni sastanci trenera iz omladinskog pogona sa sefom strucnog staba seniorske ekipe, o redovnim platama i doprinosima je suvisno i pisati. Sve se to sad radi i takav rad u konacnici daje i davat ce rezultat..
ma kakvi stalo druze malo se pomjerilo sa mrtve tacke ali stalo nikako ihh...jos tu skarta ima ocistiti al polako ...
Mozda je i moja greska jer sam se pogresno izrazio, ali su mnoge stvari na mnogo mnogo mnogo vecem nivou nego sto su bile. Svako ko ne bude mogao da prati ovaj ritam bice otpusten. Misimovic je na skupstini za Cenana rekao u fazonu taj Aldin Cenan ce ili raditi svoj posao kako treba ili ga nece nikako raditi, ovaj primjer sam uzeo jer ovo vazi i za sve ljude u klubu, pa tako i za trenere. Svjestan sam da jos ima trenera koji nisu za Zelju ali Boze moj, cak i u seniorima mi se nikako ne svidja trener golmana jer nisam vidio napredak golmana, cak ni minimalan napredak Vecin, ali ako Slavko kaze da je on dobar ili ako Tica kaze da su sadasnji treneri u omladinskom pogonu dobri onda ok. Ne svidja mi se takodjer sto neki treneri nemaju ambicije za nesto vise, npr. Adzem, bio trener seniora, onda vracen u omladinski pogon i on se sa tim zadovoljio umjesto da trazi kakav klub gdje ce biti sef strucnog staba i gdje ce sakupljati iskustvo a mozda i napraviti kakvu dobru karijeru i da se nakon toga vrati u Zelju pun znanja i iskustva..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:49 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=VPbylZksNCc[/video]

Sutra samo hrabro :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:55 am

Vakat je da ih uzmemo dole. Zadnji put uzeli dok je Kerla furo frizuru ko Konan a Lazo znao i zabiti nije radio ko grtalica u komunalnom.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Pinkii
Kontakt:

ned okt 30, 2016 12:59 am

http://fkzeljeznicar.ba/najava-nk-sirok ... r-5/22634/

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

ned okt 30, 2016 1:02 am

Brkoo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Misimovic je uradio pravu stvar vezano za omladinski pogon, bili su potrebni ozbiljni rezovi inace bi samo stagnirali sa tendencijom ozbiljnog urusavanja unutar samog omladinskog pogona jer se sve radilo mahalski i amaterski.
Omladinska skola je slobodno mogu reci ociscena od vecine trenera koji nisu bili strucni a neki koji su otpusteni su i mito primali, uz to su roditelji mogli zaustaviti trenera na ulici i sugerisati mu ili cak i prijetiti da njegovo dijete mora igrati. Svim tim negativnostima koje su se desavale u proslosti stalo se u kraj. Nikad prije nije bio definisan budzet omladinskog pogona, nikad treneri nisu polagali racune o tome sta su uradili svaki dan, uvedeno radno vrijeme, onda redovni roditeljski sastanci, redovni sastanci trenera iz omladinskog pogona sa sefom strucnog staba seniorske ekipe, o redovnim platama i doprinosima je suvisno i pisati. Sve se to sad radi i takav rad u konacnici daje i davat ce rezultat..
ma kakvi stalo druze malo se pomjerilo sa mrtve tacke ali stalo nikako ihh...jos tu skarta ima ocistiti al polako ...
Mozda je i moja greska jer sam se pogresno izrazio, ali su mnoge stvari na mnogo mnogo mnogo vecem nivou nego sto su bile. Svako ko ne bude mogao da prati ovaj ritam bice otpusten. Misimovic je na skupstini za Cenana rekao u fazonu taj Aldin Cenan ce ili raditi svoj posao kako treba ili ga nece nikako raditi, ovaj primjer sam uzeo jer ovo vazi i za sve ljude u klubu, pa tako i za trenere. Svjestan sam da jos ima trenera koji nisu za Zelju ali Boze moj, cak i u seniorima mi se nikako ne svidja trener golmana jer nisam vidio napredak golmana, cak ni minimalan napredak Vecin, ali ako Slavko kaze da je on dobar ili ako Tica kaze da su sadasnji treneri u omladinskom pogonu dobri onda ok. Ne svidja mi se takodjer sto neki treneri nemaju ambicije za nesto vise, npr. Adzem, bio trener seniora, onda vracen u omladinski pogon i on se sa tim zadovoljio umjesto da trazi kakav klub gdje ce biti sef strucnog staba i gdje ce sakupljati iskustvo a mozda i napraviti kakvu dobru karijeru i da se nakon toga vrati u Zelju pun znanja i iskustva..

eh slazem se sa tobom izvini sto je djelovalo kao da te ispravljam ...nije fkt nego ono nekako je ispalo da je sve savrseno a nije daleko je od toga,ali apsolutno se pomjerilo sa mrtve tacke ....i trebamo nastaviti tako nekako...npr meni je u Zelji bio Faco trener simpatican lik gotivan ali brate on te samo moze nauciti da psujes Boga, i ostale stvari ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 30, 2016 1:05 am

storm_raider je napisao/la:I ne samo to. Svako dijete ima svoj karton napretka, svoj rezim ishrane, svoj individualni rezim treninga i procjenu. Svaki zaposlenik u omladinskom pogonu je prijavljen zakonski, staz mu je upisan i osiguran je. Mi smo jedini klub u drzavi koji to radi. Tica radi odlican posao, o njemu svi pricaju sve najbolje. Pravi pedagog, a i Zeljin je vojnik.
Zar nemaju I Akademci to?!
Svaka cast za napredak u nasoj skoli, samo podizati ljestvicu polako.

Malo @Jaozinho pretjeruje oko ovih miliona, valjda ga ponijeli s menadjera slika slika slika

Prognozirao sam X, ali se nadam pobjedi! Ajde Lendraa

Sent from my ALE-L21

1921.ba
Kontakt:

ned okt 30, 2016 1:07 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

ned okt 30, 2016 1:08 am

Još su naši mladi imali par kikseva i opet su tu, prvi.

Anthony 19,5 preko
NYK
zeljo x2

sad idemo pare za juga

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 30, 2016 3:43 am

LISTICO DOLAZIMO
POSLAT CE VAS ZELJO U DRUGU LIGU
JURIS!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

GoodisonPark
Kontakt:

ned okt 30, 2016 4:10 am

Evo ustao da vratim časovnike :D

Ako dragi Bog da, sutra Miro i Križman rješavaju tekmu.

HOĆEMO SRCE NA TEREN!!!

700 :ganja:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:23 am

Realno ni ovaj Siroki nije neka ekipcina. Imaju dosta problema, a to pokazuje I tabela, 3 boda su ispod granice za Plejof. Danas protiv nas se moraju vaditi.
Zadnja 2 puta u SB smo odigrali nerijeseno. Tad su oni bili jaca ekipa, mada to nista ne mora da znaci.
Ocekujem fin teren. Oni nikada nisu igrali neku seljacku igru pa vjerovatno nece ni sada, s obzirom na to a I da mi lako primamo golove, ocekujem najmanje 3 gola.
Slavko sigurno ima racunicu neku koliko da uzme bodova iz 4 tekme. Njegova taktika do sad je bila da u prosjeku po mecu uzima po 2 boda.
Bojim se da ce ovu tekmu ici na X pored svega sto sam nabrojao, ali vidjet cemo, ja ne bi bio nezadovoljan sa bodom..

Ma samo pobjeda!!! :D
Hajde Mico, hajde Lendra valjda si procepia!

Sent from my ALE-L21

storm_raider
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:48 am

Slavko ce ici na pobjedu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:57 am

Dobro jutro , ne moze se spavati..
Jutros progledao prva mi misao utakmica, da ne gušim..

Ključna stvar danas neće biti ni Mico ni Lendra, ključ je u sredini kod Jovana i Markovica. Danas po boljem terenu nego u zadnjih par utakmica MORAMO imati brzu i tečnu igru ako mislimo nešto napraviti. Široki će izaći visočije i pokušati pritiskom nesto napraviti.

Zato danas, hladne glave ući, diktirati tempo utakmice, držati X a negdje će Široki da pukne oko 70-te minute.
(Kad se već igram vidovnjaka reći cu da zabija za 0-1 DARKO O.O Marković sa nekih 20ak metara na 'odbicu' ) :)

Sretno svima koji idu.
Zadnja izmjena: SirAlexFerguson, dana/u ned okt 30, 2016 9:01 am, ukupno mijenjano 1 put.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned okt 30, 2016 8:58 am

Zar se ne zove Darko? :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava