Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 27, 2016 8:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Moramo naci nacin da se zastitimo od ovog ociglednog sudijskog izivljavanja.. Ovo vise nisu kradje ovo je klasicno izivljavanje sudija nad najtrofejnijim i najvecim klubom u drzavi.. Kurtoni jedva cekaju bilo kakav kontakt u nasih 16 da sviraju penale protiv nas a najofirnije penale za nas ni ne pomisljaju da sviraju.. Jedva cekaju da sviraju faul za protivnika u svakom duelu gdje je nas igrac jaci.. Ovo je vise postalo degutantno i za najtolerantnije.. Pred nama su teske i bitne utakmice u kojima se lome nasi ciljevi i moramo naci neki modus koji ce ovoj sudijskoj gamadi otezati njihovo izivljavanje.. Moraju i sa te strane biti svjesni da ne sviraju nebuloze protiv nekog nizeligasa vec da sviraju protiv najveceg kluba u ovoj drzavi i da im to nece tek tako lahko prolaziti..

Sto se utakmice tice drago mi je da je Slavko zadovoljan, manje vise, svim mladim igracima.. S druge strane, s obzirom na opravdani Slavkin komentar, mislim da su ovo Djenisu zadnje utakmice u nasem dresu..
Sudije rade po nalogu od gore. Dva nacina su da se zaštitimo. Prvi da imamo svoje ljude u savezu, a nemamo ih, na žalost. Drugi da smo toliko dobri na utrpamo svakom više nego što sudije sviraju penala protiv nas. Mi nismo(još) toliko dobri da sve trpamo.
Šta ostaje?
Da placamo sudije za fer suđenje? Ne!
Karte su se u savezu ponovo izmješale i podjelile nakon povlacenja Švabe i odlaska Amara. Našom nebrigom nas u toj podjeli nema. Ovi sto su napakovali špil i podjelili kako im odgovara se trude svim slilama da ne budemo najtrofejniji klub u BIH.
Raznorazna saopštenja mogu samo odmoc jer su gore papci kojim je omiljeni sport da se inate. Po meni jedini put je crnacki raditi da dođemo na nivo da sve protivnike filujemo sa 3,4 gola. Paralelno sa tim početi lobiranje od opštine preko kantona pa nagore da uglavimo svoje ljude u savez koji ce nam biti osigurac za pošteno suženje.
Do tada... suti i radi :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 27, 2016 8:44 pm

Model1964 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Moramo naci nacin da se zastitimo od ovog ociglednog sudijskog izivljavanja.. Ovo vise nisu kradje ovo je klasicno izivljavanje sudija nad najtrofejnijim i najvecim klubom u drzavi.. Kurtoni jedva cekaju bilo kakav kontakt u nasih 16 da sviraju penale protiv nas a najofirnije penale za nas ni ne pomisljaju da sviraju.. Jedva cekaju da sviraju faul za protivnika u svakom duelu gdje je nas igrac jaci.. Ovo je vise postalo degutantno i za najtolerantnije.. Pred nama su teske i bitne utakmice u kojima se lome nasi ciljevi i moramo naci neki modus koji ce ovoj sudijskoj gamadi otezati njihovo izivljavanje.. Moraju i sa te strane biti svjesni da ne sviraju nebuloze protiv nekog nizeligasa vec da sviraju protiv najveceg kluba u ovoj drzavi i da im to nece tek tako lahko prolaziti..

Sto se utakmice tice drago mi je da je Slavko zadovoljan, manje vise, svim mladim igracima.. S druge strane, s obzirom na opravdani Slavkin komentar, mislim da su ovo Djenisu zadnje utakmice u nasem dresu..
Sudije rade po nalogu od gore. Dva nacina su da se zaštitimo. Prvi da imamo svoje ljude u savezu, a nemamo ih, na žalost. Drugi da smo toliko dobri na utrpamo svakom više nego što sudije sviraju penala protiv nas. Mi nismo(još) toliko dobri da sve trpamo.
Šta ostaje?
Da placamo sudije za fer suđenje? Ne!
Karte su se u savezu ponovo izmješale i podjelile nakon povlacenja Švabe i odlaska Amara. Našom nebrigom nas u toj podjeli nema. Ovi sto su napakovali špil i podjelili kako im odgovara se trude svim slilama da ne budemo najtrofejniji klub u BIH.
Raznorazna saopštenja mogu samo odmoc jer su gore papci kojim je omiljeni sport da se inate. Po meni jedini put je crnacki raditi da dođemo na nivo da sve protivnike filujemo sa 3,4 gola. Paralelno sa tim početi lobiranje od opštine preko kantona pa nagore da uglavimo svoje ljude u savez koji ce nam biti osigurac za pošteno suženje.
Do tada... suti i radi :)
Odlicno receno :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

dell21
Kontakt:

čet okt 27, 2016 9:24 pm

Treba svaki klub da se ocituje poslije svake greskei to javno saopcenjem . siroki se zalio na izbor sudije protiv slobode i sta se desi, prodose u kupu. Nas su ove sezone najvise zakinuli a nismo se ni jednom oglasili. Kako da ocekujemo bolje sudenje ako sutimo na ovo sto nam rade. Prosle god smo imali strasnu kradu koja je mozda kostala evrope. Sad imamo priluku da sirokom pobjegnemo na +9 sto bi skoro nedostizno bilo i mislim da bi def oni izgubili sanse za evropu sobzirom kako igraju. Strasno los osjecaj imam za sudenje u sirokom.

exbabilon
Kontakt:

čet okt 27, 2016 9:29 pm

Dok sutimo, mi smo saucesnici.

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 27, 2016 10:35 pm

SAVEZE,STIDI SE,SLUGA SI POLITIKE!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

čet okt 27, 2016 10:52 pm

Sudija bre, si normalan više!?! :D :D :D Slavko legenda

LARSSON
Kontakt:

čet okt 27, 2016 10:53 pm

rodrigo87 je napisao/la:Sudija bre, si normalan više!?! :D :D :D Slavko legenda
Suspenzija, godinu dana zabrana obavljanja bilo kakve funkcije u nogometu, 20000KM kazne

rodrigo87
Kontakt:

čet okt 27, 2016 10:58 pm

LARS1921 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Sudija bre, si normalan više!?! :D :D :D Slavko legenda
Suspenzija, godinu dana zabrana obavljanja bilo kakve funkcije u nogometu, 20000KM kazne
zabrana prisustva BHTelecom premierligaskim utakmicama u narednih 10 godina

fk1921

čet okt 27, 2016 11:08 pm

Gdje su ovi insajderi koji samo pisu po forumu kad treba bacit "boom". Evo petak a nista nema na zvanicnoj :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Okolele
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:38 pm

fk1921 je napisao/la:Gdje su ovi insajderi koji samo pisu po forumu kad treba bacit "boom". Evo petak a nista nema na zvanicnoj :D
Slijedece sedmice.. :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet okt 27, 2016 11:42 pm

Okolele je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Gdje su ovi insajderi koji samo pisu po forumu kad treba bacit "boom". Evo petak a nista nema na zvanicnoj :D
Slijedece sedmice.. :ganja:
Ako ne bude da procitamo opet?

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Plavi orkestar
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:49 pm

Sutra poslije dzume idu insajderske
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

1921.ba
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:52 pm

sljedece hefte ide bum, ako ne onda one tamo ili one tamo tamo :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:53 pm

1921.ba je napisao/la:sljedece hefte ide bum, ako ne onda one tamo ili one tamo tamo :D

Jel istina da dolazi benzema?

@plava_porodica

sta je sa A.O ?? A ćutimo ćutimo

1921.ba
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:53 pm

benzema je u mom liku prisutan momce
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Okolele
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:54 pm

Vise beznema nego benzema..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:55 pm

Nek bude bum u nedjelju u Sirokom i nama dosta.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

čet okt 27, 2016 11:56 pm

e moj okolele da ti znaš koliko su se ovi sa 1921tv oparili, posebno ipe..

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 28, 2016 12:05 am

LARS1921 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:sljedece hefte ide bum, ako ne onda one tamo ili one tamo tamo :D

Jel istina da dolazi benzema?

@plava_porodica

sta je sa A.O ?? A ćutimo ćutimo
Dugo do prelaznog :baklja: :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet okt 28, 2016 12:08 am

Bit ce Boom u Hercegovini kad Lendra zabije!
Nije lahko biti insajder, sve je manje pravih insajdera, ove ublehe su ih iskorijenile :D

Sent from my ALE-L21

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava