Kramarica ali je valjda imao neku drugu racunicu...storm_raider je napisao/la:Jedina zamjerka je prebacivanje Lendrica na to lijevo krilo, nista nije uradio po ovakvom terenu na toj poziciji. Ali dobro, koga i staviti tu ako je vec Thiago izasao... Mailsona jedino, a dobio bi isto kao i sa Thiagom, mada mislim da je Mailson cak i eksplozivniji.

Bravo, njega sam zaboravio. Mada za ovu utakmicu mislim da on nije ni bio u konkurenciji, laksi udarac dobio na treningu cini mi se.pile87 je napisao/la:Kramaricastorm_raider je napisao/la:Jedina zamjerka je prebacivanje Lendrica na to lijevo krilo, nista nije uradio po ovakvom terenu na toj poziciji. Ali dobro, koga i staviti tu ako je vec Thiago izasao... Mailsona jedino, a dobio bi isto kao i sa Thiagom, mada mislim da je Mailson cak i eksplozivniji.
opet ne bi da ovi nisu igrali kako treba. a jesu. ta je tekma bila prebitna u utrci za titulu, oni su se nadali tu zasjesti na prvo mjesto, a pali su iza nas kad smo uzeli slaviju.Rodom s mejtaša je napisao/la:Galaktikosi došli nafurani, zato su ga flautnuli. Sad je druga priča. Ne dobiju li i Evropa je upitna.
Mailsona da je stavio imalo bi isti efekat kao i Tijago imamo klupu i dosta kombinacija sto je najbitnije...storm_raider je napisao/la: Bravo, njega sam zaboravio. Mada za ovu utakmicu mislim da on nije ni bio u konkurenciji, laksi udarac dobio na treningu cini mi se.

Znam, to sam i napisao gore.. Nadam se da ce Hodzurda protiv Borca odigrati, decko je zasluzio definitivno. Cujem i na treningu dobro radi.pile87 je napisao/la:Mailsona da je stavio imalo bi isti efekat kao i Tijago imamo klupu i dosta kombinacija sto je najbitnije...storm_raider je napisao/la: Bravo, njega sam zaboravio. Mada za ovu utakmicu mislim da on nije ni bio u konkurenciji, laksi udarac dobio na treningu cini mi se.

HomeiniChWilla je napisao/la:maršal, general, glavnokomandujući, kako god vam se sviđa

Moze i tako a moze i nadimakChWilla je napisao/la:onda ajatolah, nije homeini titula

Eha vas dvojica, prodaću vasVirtu4L je napisao/la:Danima ja pricam o tome, ali nase moralne vertikale se bore za humanistu godine.likusa je napisao/la:Gdje su oni sto im je zao Velza, slusaj skandiranja..raspali se aBd
Gurni u drugu ligu, dovidjenja i prijatno.

slažem se. ne volim ih i nemam šta da ih volim, ali nemam zašto ni da ih mrzim.Model1964 je napisao/la: Eha vas dvojica, prodaću vas
Velež jeste veliki klub!
Zaboravljate šta se njima dogodilo, ne ponovilo se nikom. Mostar je uz Sarajevo jedina čaršija(u pozitivnom smislu, nek mi oproste ako mogu druge sredine) u BIH. Njima oteli dom, kokuzi, sa okolnih planima šljeglo sve i svašta i sad kao navijaju... treba to prevaziči.
Kako kaže mudrost... od neprijatelja napravi poluprijatelja a od znanca prijatelja
Ne, naš papanluk je bezgraničan... zakuhaj sa svim i furaj priču da si najbolji.
Željo nije anamo oni, Željo nije mhala! Željo postavlja standarde!